MPLee Já se snažím těm šumům atd. spis vyhejbat. Respektive vždycky se to snažím primárně řešit nějak "přirozeně" (prso, houpani) a pak až podle míry zoufalství přidávám nějaký opičárny
S prvním jsme skakali na míči, to už odmítám podstupovat a už ho ani nemáme ... tak uvidíme, s čím skončíme teď (strašně bych chtěla aby to bylo s ničím).
Vše o těhotenství a dětech
jinak ta pece o mimino je od housatka taková strašně dojemná, jak ji chodí hladit po hlavičce a hlásí, ze place, nebo ze má plnou plinu
Starší každej večer miminku v posteli šeptá, že ji má rád jako celý svět, víc než maminku
No ![]()
MP Meri ten šum je menší opičárna než míč, bych řekla
Já seděla a dělala ššš jednu dobu, ale stačilo deset minut, na dýl bych zapla YouTube.
Evaeva je na to kdyžtak appka v mobilu
Já vozím v kočárku bt reprák s nahrávkou příboje. Šárka je dobrý spáč, ale bodilo ji zastavení kočárku nebo nějaké zvuky, tohle ji úplně uzemní a můžu si sednout s knížkou a kafem na lavičku třeba ![]()
Na Spotify pak máme extra playlist "na spinkání" (vytvořil ho muž).
Potrefenáhusa doufám, že to nebude potřeba ![]()
Starší každej večer miminku v posteli šeptá, že ji má rád jako celý svět, víc než maminku
No
Oooooo
Rosťa zase Šárku různě tituluje "ty naše beruško", "ty moje holčičko jediná, sluníčko...", imituje přitom i tón, kterým jí to říkám já. No je přitom ještě roztomilejší než to mimino. Byl na víkend u babičky a odpoledne jsme si ho tam vyzvedli po procházce s kočárkem, chvilku jsme tam poseděli. A Rosťa každých pár minut přiběhl k Šárce, obejmul ji a dal jí pusu, asi se mu stýskalo nebo co ![]()
MP Meri jasně, no pro mě je tohle lehčí než houpání nebo prso každou chvilku. Ten šumící modul má pár cm, jednou za týden ho nabiju. Položím mimino, zapnu - nejradši má příboj dzizisketa
nebo vrnící kočičku. A zapnu buď vibrace nebo raketu a odcházím. Ale pro každého je přijatelné a pohodlné něco jiného. A pravda, že varianta co popisuje Pinot Noir mě vůbec nenapadla. V okolí žádné takové děti nemám. Tak držím palce, ať se to brzo utřepe ![]()
MP Meri my se s kamarádkou shodly, že ty kraviny typu plyšák s bílým šumem, houpátko, houpací raketa atd. jsme začaly potřebovat až s tím druhým dítětem, protože už prostě nebylo možný se totálně podřídit miminu, když je doma starší dítě bez školky.
MPLee mně to naštěstí vynahradil ten druhý, sice trpí na to brzké vstávání, ale jako miminko usínal a spal bezvadně, opravdu tím pověstným "nakrmím, položím a odejdu"
. To je pro druhé dítě bezkonkurenční vlastnost.
Pinot Noir to jsme si užili asi první měsíc. U toho druhého to člověk opravdu vyjímečně ocení. Ale asi i tak spí nadprůměrně a jsem s tím spokojená. Až na ty noci. Ale teda už od úterý spíme do 7-8h. Prostě ho večer po půl hodině spánku vzbudím za každou cenu, 15 minut je mrzutý. Ale pak vydrží do 9 vzhůru ráno se nechá přemluvit k spaní. Koupila jsem si i ten monitor a jsem spokojená a usnu s ním klidněji.
MPLee to je super, určitě si na tu změnu brzy zvykne.
Na Spotify pak máme extra playlist "na spinkání" (vytvořil ho muž).
No dobre, přesvědčila si mě, nasdilej ho pls ![]()
monis Staršímu je 4 a půl, to už je fakt velkej kluk. On i vydrží, pocka, cokoli. Jen u toho holt nezvládne bejt potichu (pokud mu nepustim pohádku) a strašně mu ti všechno trvá. Snad se to nějak utřepe, koneckoncu máme za sebou vicemene první týden nějakého "ostrého" provozu.
MPLee tak to je super ![]()
Koupila jsem Ríšovi fešácké džíny, moc mu sluší. Pod mikinou měl košili, prostě štramák! No a koukněte na ty ponožky! Dnes kvůli tomu byla hádka, která skončila jeho konstatováním, že jsme se ZASE naštvali a ZASE mu zkazili den. ![]()

Pinot Noir ale je to roztomilý, já bych mu to odpustila. ![]()
Pinot Noir Hele, mně se to docela líbí, zaměřila bych se na to, že mu budu kupovat hezké ponožky a třeba teda nižší:-D. Trochu mi připomíná samba,to je tky takovej svéraz a k jeho šatníku jsme taky měli neustále výhrady a kam to ted flanelky dotáhly! Ony mu to nějaké děti vysvětlí, ty s tím už asi nic nenaděláš.-D
Tak Betty Karja já ho právě varovala, že mně na tom nezáleží (to jsem mu řekla, ale samozřejmě mě to pekelně se*e), ale až to u dětí vzbudí pozornost, ať si mi nechodí stěžovat. (Jako že chodí, onehdy bylo nějaké poplakání kvůli poznámkám nějakého staršího kluka ohledně Ríšovy bundy.)
Nízké ponožky neprojdou, dělá to, protože je mu "zima na kotníky". Jakoby mu bylo osmdesát. ![]()
A teď koukám, že má mikinu taky narvanou v kalhotách. Utěsňovač prostě.
Pinot Noir No já myslim, že ho párkrát někdo vyškolí takhle a už si to nedá. Bude to třeba tvrdé, ale varovala jsi ho!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY