Pinot Noir to je vážně škoda, když se takhle odvážil ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak snáď je po tom, od rána podavam čierny čaj po lyzickach, už mal aj mini kúsok suchara a tri lyžičky na jemno nastruhaneho jablka. A vonku je nadherne, nasnezene, slnko, okolo nuly a pozeráme na to z okna ![]()
žluťásek chudáček. ![]()
U nás párkrát zvracení bylo, ale vždycky pláčou, je to pro ně asi hrozný pocit a strach.
letfenixa tyjo, syn snědl už celý jabko, banán, k obědu bude mít rýži. Až se mi povede vyprat ty hromady, jdem určitě ven. Jestli mu teď už nic není, tak je zbytečný ho držet doma? Nebo myslíš, že lapnul něco ze školky a bude to na dýl? Já jen doufám, že mu nesedla večeře a moc to zhltal, dneska vypadá uz ok.
žluťásek neviem, ako je to u ostatných deti, ale Lukaska zhruba do polnoci napinalo po 15 minútach, potom ešte cca do 2 po 30 minútach, potom sme konečne zaspali a zobudil sa o pol 7. A teraz mu masirujem bruško, lebo aj po tej troške jedla ho bolelo.
letfenixa ou je, to je mi moc líto :( chudáček, vy si to taky vybíráte ve velkým. Držím palce, ať je mu brzy lépe ![]()
žluťásek aj ja vám ![]()
Rostíček večer: "Tatínku, pustíš mi zase mravenečka?"
dobry
ten moj si zacal dobrovolne pustat metallicu. ale nie tie sladakove odvary ale poriadny metal. nuz... zvykol si ze ho vozim v aute a mame pusteny rock a metal
ked mu to vydrzi zoberem ho na koncert az bude starsi![]()
a mam dobre spravy a nadej pre vsetkych rodicov nejedlikov. moje dieta zacalo jest varenu stravu! neverila som ze niekedy nastane ten moment ze mi zje to co varim pre nas a este k tomu moju porciu! dokonca sam bez donutenia ochutnava nove veci a ked mu chuti tak pyta este ![]()
A my začínající zánět středního ucha, heč! Takže neděle na orl pohotovosti a teď se modlit, ať se to v noci nerozjede
eless to jsou super zprávy! Ať mu chutná! ![]()
elesswau!
Boli sme sa aspoň povoziť na sankach ![]()
Uz ma aj starsi teplotu..coz nepotesilo mamu, ktora bola ochotna strazit od zajtra mladsieho ale do obidvoch sa jej nechce (uplne rozumiem). Takze ma caka asi dalsia ocr a mne je to v praci blbe, nie som zvyknuta chybat a nechat tam veci na inych bez pripravy
. A teda asi by som sla radsej do prace nez s nimi zavreta doma ![]()
Potrefenáhusa Držím palce, ať se to nerozjede! Zatím má kapičky nebo jak se to řeší?
Potrefenáhusa Jinak tour de kraj po ORL si dala moje ségra. Měla virózu a začaly ji hodně bolet uši. Tak jela k jednomu doktorovi u nás, tam cedulka, že neordinuje, ať vyhledá zástup tam a tam, inu popojela 30 minut do okresního města, tam jí řekli, že berou jen objednané a děti, ať jede do krajské nemocnice, inu dalších 20 minut do krajského města. No a tam jí řekli, že ji to začíná, ale že je to takove na hranici, at používá kapky do nosu a nedali ji nic:-D:-D Takže půl den v hajzlu, já jsem myslela, že pro tyto případy se dávají ty ATB kapky automaticky, ale asi ne. My to tady s těma doktorama máme úplně hrozny.
Karja Nurofen, nasivin a otipax a uvidí se
Mrakoplas ach bože ![]()
Potrefenáhusa Snad to bude dobrý a rozežene se to ještě.
Potrefenáhusa ach jo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY