Rosťa jde zítra do školky!
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa to je drsne
.
To hledání už mě vyčerpává... Nemáte někdo tip na ubytování (asi hotel, chceme jen na víkend) blízko lyžařského areálu s pojízdným pásem, kam může mladší i bez lyžařské školy, a zároveň trošku větší sjezdovkou pro staršího?
Evaeva Herlíkovice-Bubakov? Kdysi to tam šlo.
A bývalo to i v Černém Dole.
continuity Herlíkovice jsou jen se školičkou:( Na černý důl kouknu.
Syn namaloval toto. Nechápu, kde se to v něm bere! 
Malenge páni, to je skvělé. Nějaký archeopteryx?
Malenge to je super!
Malenge Dobrej! Nemusí pokémony složitě lovit, může si je sám nakreslit :o)
Jimik myslím, ze je to nejaka příšera z pokemonu. Já bych to nedala, ani kdyby mě mučili. continuity
Malenge to je super obrázek! Chodí někam do výtvarky?
Tabea nechodí, je teď v první třídě, plánujeme vytvarku na pristi rok. Myslím, ze by ho to bavilo.
DruI tys to poznala
já se v tématu teprve začínám orientovat.
Malenge to je paráda!
Malenge No jasně. Já si sice nepamatuju jak se jmenujou, ale pamatuju si jak vypadají, takže můžu odborně posoudit, že je nakreslený dobře ;o)
Evaeva rokytnice - na bookingu primo apartmany rokytnice, nebo apartmany Hellas. Pripadne vedle Hotel Helena. Asi 100m od arealu Modra hvezda - 2 pomy pro starsiho a siroka modra a pas za 100/hodinu (ale nikdo to uplne nehlida) pod sjezdovkou ski bar, kde mají každý den nějaké realtivvně normální menu (těstoviny, noky, kuře s kaší...) a stálou nabídku polévek, párků a smaženého a prostor pro hrani.. pod oknem staví skibus na Horní domky a z nich se dá pod okno dojet na lyžích, kdyby jste si chteli zalyzovat i vy :-)

MPLee to zní dobře! Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY