Evaeva doplnila jsem fotky. Kdyžtak klidně napiš, máme to tam už celkem prozkoumaný :-) A je tam kdyžtak i hned vedle další modrá s pomou a nebo Studenov se 2 sedačkama. Ale to už je dál. A je tam i menší okruh na běžky
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir
myslím, ze o Bruntálu dítě ještě neslyselo!
A mam jednu radost i stiznost v jednom. Mimino zacalo spat celou noc. Od 22 do 8 s jednou rychlou kojici pauzou nad ranem. Jenze ja nedmim pit kafe
ve ctvrtek jsem si zablokovala zada a nebyla jsem schopna pohybu. Tak jsem si kafe nedavala, ze stejne nemuzu fungovat a kavovar byl zbytecne daleko. A on v tu noc spal jak zabity. Tak od te doby zkousim kavovy detox a on spi porad tak dobre, dokonce i lip a pres den taky. Vlastne od ctvrtka pres den nezaplakal. Proste si hraje, smeje se a pak vytuhne. Takze jednak si nadavam, ze me to nenapadlo zkusit driv a druhak se desim toho, jak mam bez kofeinu fungovat ![]()
Malenge krásne!
My máme blížiace sa sviatky na jednom obrázku

MPLee možná ho nebudeš potřebovat
Já občas zkouším tělo obalamutit bezkofeinovým a celkem to funguje. Já se toho zhoršení spánku hrozně bála, že jsem to vůbec neriskovala, dokud jsem neměla kojící pauzu třeba pět hodin.
MPLee jestli ti spí mimino celou noc, tak nemáš na kofein nárok
blbej vtip....
A teď stížnost. Mimino spí pořád stejně strašně, ale když jí o půl 5 ráno popáté za tu noc uspím a v 5 se ve dveřích zjeví starší, tak to je zoufalství. Následující dvě hodiny se budily po 20 minutách nastřídačku. A tak to máme několikrát za týden
když si představím, že starší začala příčetně spát až před druhými narozeninami, tak mě jímá hrůza...
monis jakoby mít jen to mimino, tak ne
Ale třeba program dnešního dne: vyvenčit psa a cestou koupit neco na snidani, pripravit snidani a nacpat ji do starsi, v 7:45 vyrazit z domu s obema detma na fyzioterapii s miminem (kdyz starsi obvykle v tu dobu teprve vstava), pak vyzvednout balik presmerovany do uplne spatne umisteneho parcel shopu, na cviceni se starsi, cestou koupit obed, nacpat do ni obed cestou, vyvencit psa, rychle uspat starsi a na "kafe" s kamaradkou, ktera chce pujcit veci pro mimino. Pak rychle k nasim na otocku (30 min autem jedna cesta) a hned jak se vratime tak bezim do posilovny na kruhac. Aspon u nasich vyresim veceri pro malou. Snad
A takhle vypada vetsina dni. Takze me vlastne ani nenapadlo po porodu kafe vyradit a uz v porodnici jsem si na nej chodila do bufetu ![]()
MPLee tenhle program by mě zabil už v poledne![]()
MPLee za takový program by se mi starší odměnil pěknou scénou ještě v pěti
U nás neexistuje být u babičky půl hodiny nebo z hřiště odejít po deseti minutách. Oni si teda klidné dny celkem pojistili tříhodinovým spánkem v posteli ![]()
Teď budu doufat, ze to nezakriknu, ale protože by to mohlo pomoci i někomu dalšímu, tak najdu odvahu to sem napsat. Po týdnu užívání smidge® evening magnesium u nás změna veliká, místo průměrně 6 záchvatů nočního děsu a jedné klidne noci v týdnu, což trvá už přes 2 roky, je poměr přesně opačný, jeden záchvat a 6x klid. Jsem tak šťastná!!! Moc dekuji za doporučení ![]()
Malenge to musí být úleva! Přeju, ať už se ten předchozí stav nevrátí a vymizí brzo veškeré děsy.
O víkendu jsme byli u rodičů, cesta do termálů v Losinách by byla vzhledem k počasí v Jeseníkách zbytečný risk, tak jsme se jeli koupat zase do nejbližšího bazénu, tam, co Viki minule tak řval, že jsem ho k vodě musela donést komplet oblečeného, jinak bychom se nehnuli ze šatny. Tentokrát už od recepce nadšeně ukazoval na plavce a pak si to parádně užil, jen sprchu nezvládl, jak voda teče z výšky ze zdi, bál se toho. A muž má parťáka na saunování, Ríša vydrží v 80° v pohodě 10 minut a užívá si to. ![]()
Malenge to znie ako sen!
Pinot Noir aj toto ![]()
Pinot Noir tie vrchne sprchy odmietaju aj nasi. Plavaren je po rekonstrukcii a do zenskych sprch dali jednu rucnu hlavicu a do muzskych ziadnu. Asi soudruzi nepocitali s tym, ze aj chlapi chodia s detmi na plavaren
. Nehovoriac o tom, ze ziadny mensi zachod, ani nejaky stupienok tam nie je. Asi maju deti chodit curat do bazena
.
Podotykam, ze je tam novy bazen pre najmensie deti, takze sa s nimi pocita.
Malenge a teda, sú to len tablety, áno?
Pinot Noir dekuju a gratuluji k bazénu, zní to paradne!
letfenixa taky dekuju, ano, je to tableta, která lze rozdělat a prášek vysypat, dávám do trochy džusu k večeři a i když s řečmi, tak to vypije. Vitaminy, aby byl zdravý, nějak jsme to odůvodnili. Blbě se mu to vysvětluje, když si z těch nočních hrůz nic nepamatuje. Naštěstí teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY