Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 06. února 2023 12:57

Evaeva doplnila jsem fotky. Kdyžtak klidně napiš, máme to tam už celkem prozkoumaný :-) A je tam kdyžtak i hned vedle další modrá s pomou a nebo Studenov se 2 sedačkama. Ale to už je dál. A je tam i menší okruh na běžky

Offline Fakirka
2228 příspěvků moje polička 06. února 2023 13:30
Reakce na Pinot Noir:

​Je zubatej. Tak jedině, že by byl z Bruntálu.

​Po bližším prozkoumání vidím, že máš pravdu

Offline Malenge
4854 příspěvků moje polička 06. února 2023 14:09

Pinot Noir  myslím, ze o Bruntálu dítě ještě neslyselo!

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 06. února 2023 14:49

A mam jednu radost i stiznost v jednom. Mimino zacalo spat celou noc. Od 22 do 8 s jednou rychlou kojici pauzou nad ranem. Jenze ja nedmim pit kafe  ve ctvrtek jsem si zablokovala zada a nebyla jsem schopna pohybu. Tak jsem si kafe nedavala, ze stejne nemuzu fungovat a kavovar byl zbytecne daleko. A on v tu noc spal jak zabity. Tak od te doby zkousim kavovy detox a on spi porad tak dobre, dokonce i lip a pres den taky. Vlastne od ctvrtka pres den nezaplakal. Proste si hraje, smeje se a pak vytuhne. Takze jednak si nadavam, ze me to nenapadlo zkusit driv a druhak se desim toho, jak mam bez kofeinu fungovat

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 06. února 2023 14:51

Malenge krásne!

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 06. února 2023 14:53

My máme blížiace sa sviatky na jednom obrázku 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2023 15:19

MPLee možná ho nebudeš potřebovat Já občas zkouším tělo obalamutit bezkofeinovým a celkem to funguje. Já se toho zhoršení spánku hrozně bála, že jsem to vůbec neriskovala, dokud jsem neměla kojící pauzu třeba pět hodin.

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:36

MPLee jestli ti spí mimino celou noc, tak nemáš na kofein nárokblbej vtip....

A teď stížnost. Mimino spí pořád stejně strašně, ale když jí o půl 5 ráno popáté za tu noc uspím a v 5 se ve dveřích zjeví starší, tak to je zoufalství. Následující dvě hodiny se budily po 20 minutách nastřídačku. A tak to máme několikrát za týdenkdyž si představím, že starší začala příčetně spát až před druhými narozeninami, tak mě jímá hrůza...

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:48

monis jakoby mít jen to mimino, tak ne  Ale třeba program dnešního dne: vyvenčit psa a cestou koupit neco na snidani, pripravit snidani a nacpat ji do starsi, v 7:45 vyrazit z domu s obema detma na fyzioterapii s miminem (kdyz starsi obvykle v tu dobu teprve vstava), pak vyzvednout balik presmerovany do uplne spatne umisteneho parcel shopu, na cviceni se starsi, cestou koupit obed, nacpat do ni obed cestou, vyvencit psa, rychle uspat starsi a na "kafe" s kamaradkou, ktera chce pujcit veci pro mimino. Pak rychle k nasim na otocku (30 min autem jedna cesta) a hned jak se vratime tak bezim do posilovny na kruhac. Aspon u nasich vyresim veceri pro malou. Snad  A takhle vypada vetsina dni. Takze me vlastne ani nenapadlo po porodu kafe vyradit a uz v porodnici jsem si na nej chodila do bufetu

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 06. února 2023 16:59

MPLee tenhle program by mě zabil už v poledne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2023 17:40

MPLee za takový program by se mi starší odměnil pěknou scénou ještě v pěti U nás neexistuje být u babičky půl hodiny nebo z hřiště odejít po deseti minutách. Oni si teda klidné dny celkem pojistili tříhodinovým spánkem v posteli

Offline Malenge
4854 příspěvků moje polička 07. února 2023 09:46

Teď budu doufat, ze to nezakriknu, ale protože by to mohlo pomoci i někomu dalšímu, tak najdu odvahu to sem napsat. Po týdnu užívání smidge® evening magnesium u nás změna veliká, místo průměrně 6 záchvatů nočního děsu a jedné klidne noci v týdnu, což trvá už přes 2 roky, je poměr přesně opačný, jeden záchvat a 6x klid. Jsem tak šťastná!!! Moc dekuji za doporučení

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:36

Malenge to musí být úleva! Přeju, ať už se ten předchozí stav nevrátí a vymizí brzo veškeré děsy.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:42

O víkendu jsme byli u rodičů, cesta do termálů v Losinách by byla vzhledem k počasí v Jeseníkách zbytečný risk, tak jsme se jeli koupat zase do nejbližšího bazénu, tam, co Viki minule tak řval, že jsem ho k vodě musela donést komplet oblečeného, jinak bychom se nehnuli ze šatny. Tentokrát už od recepce nadšeně ukazoval na plavce a pak si to parádně užil, jen sprchu nezvládl, jak voda teče z výšky ze zdi, bál se toho. A muž má parťáka na saunování, Ríša vydrží v 80° v pohodě 10 minut a užívá si to.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:51

Malenge to znie ako sen!

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:52

Pinot Noir aj toto

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:56

Pinot Noir tie vrchne sprchy odmietaju aj nasi. Plavaren je po rekonstrukcii a do zenskych sprch dali jednu rucnu hlavicu a do muzskych ziadnu. Asi soudruzi nepocitali s tym, ze aj chlapi chodia s detmi na plavaren . Nehovoriac o tom, ze ziadny mensi zachod, ani nejaky stupienok tam nie je. Asi maju deti chodit curat do bazena .

Podotykam, ze je tam novy bazen pre najmensie deti, takze sa s nimi pocita.

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 07. února 2023 10:59

Malenge a teda, sú to len tablety, áno?

Offline Malenge
4854 příspěvků moje polička 07. února 2023 11:05

Pinot Noir dekuju a gratuluji k bazénu, zní to paradne!

Offline Malenge
4854 příspěvků moje polička 07. února 2023 11:07

letfenixa taky dekuju, ano, je to tableta, která lze rozdělat a prášek vysypat, dávám do trochy džusu k večeři a i když s řečmi, tak to vypije. Vitaminy, aby byl zdravý, nějak jsme to odůvodnili. Blbě se mu to vysvětluje, když si z těch nočních hrůz nic nepamatuje. Naštěstí teda.