Malenge áno, našťastie. U nás je to už len minimálne, ale stáva sa to.
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas naši ty vrchní taky nemají rádi, ale čůrají vestoje na mísu, to mají akorát:) My to většinou děláme tak, že já jdu s dětmi tam a muž ven (já si foukám vlasy a jdu dřív). Já to vždycky zvládnu v pohodě a muž přichází s hororovými historkami o pobíhajících a křičících dětech![]()
Evaeva nas mladsi este minuly rok postojacky na misu nedociahol a zaroven sa bal si na velky zachod sadnut, takze preventivne dostaval kupacie plienky aj ked uz vedel na zachod. A k tomu druhemu -to mate nejake spojene satne? Nase su uplne oddelene (na opacnej strane bazena), takze ak mam detske veci v skrinke, muz by sa k nim nedostal. My si deti vacsinou delime, jedneho sa da zvladnut v pohode :)
Mrakoplas když jdeme společně, tak tam mají většinou takové ty společné šatny s převlékacími kabinami, dřív jsem je neměla ráda, ale s dětmi je to fajn. Jinak si děti taky dělíme. Já s nimi chodila plavat od mimina, takže jsem zvyklá na ledacos:)
Malenge To zní skvěle, jen ať to pokračuje.
Asi to taky zkusím. Ještě jsem nad tím hodně přemýšlela a myslím, že u nás byly nejhorší noci, když měl syn anemii. Když měl železa dost, byl noční spánek nejlepší co si pamatuju. Může to teda být náhoda. Ale jsem si docela jistá, že má zas nedostatek, no na odběr se teda netěším.
Pinot Noir To je super! Moc vám přeju tyhlety uspěchy:-).
No a jste dobrý, já s holkama plánovala bazeny hodně, ale, ale. Jako furt má někdo z nás tří rýmu nebo se aspon bojim, že jí mít bude:-D. Já jsem na ten zimní bazén nějaká přísná, přitom děti jsou určitě otužilé a nemají takové sklony k ofouknutí či promrznutí jako já. No jsem srab a půjdeme možná v květnu:-D
Karja moji v bazénu nikdy nenastydli, ani jak jsem s nimi chodila pravidelně. Ale taky jsme letos byli jen jednou, přesně jak píšeš, pořád je někdo trochu nemocný.
Evaeva No já vím, že jako reálným pohledem je to blbost, ale prostě mi to nedá!
Nemáte někdo tip, co udělat se starší, která je věcne nenalozena, špatná nálada stále a je jedno co je za denní/noční dobu? Nějak už mi dochází nápady, už ji prostě pri scénách (které nastanou tak 20x denně) posílám se zklidnit dal od nás, protože to se nedá, ale zároveň vím že to je úplně špatně...
Pinot Noir Omlouvám se za nevyžádanou radu. Pro Říšu je 80st na 10 min ještě moc , si myslím. Měl by mít v sauně max 70 a interval 5 min. Nemusí jít odpočívat, dá se 5x3 jen se sprchou. Učili nás to tak na dětech v lázních, i jsem to četla. Kamarádi ze severu , kde se saunuje od mimin, to taky tak dělají. Většinou dají v sauně děti na zem, aby byly v nižší teplotě.
Karja . Ja ta uplne chapem, starsi ked mal asi dva roky tak vzdy po plavárni dostal nadchu, ktora trvala dva tyzdne. Tak sme s tym prestali. Nasi boli cely januar zdravi, v sobotu isli na plavaren a v nedelu bum, choroba. Tak cau plavaren, vidime sa na jar ![]()
U nás teď zvedli teplotu bazénu z 25 stupňů zpět na 27, mám z toho radost!
notna v pohodě, 80 je na tom čidle u stropu, on leží na nejnižší poloze, tam myslím bude o dost míň, navíc je to malá sauna a pořád tam někdo courá, tak od dveří se to pořád ochlazuje.
Karja naprosto tě chápu, mně je na bazénech vždycky zima, až jsem fialová, pokud si nemůžu dát deset bazénů v tempu, a když si představím ty naše průhledný kluky... Ríša je akční, ohřeje se v sauně, a hlavně si řekne, kdyby mu byla zima. Ale Viktor... Jen tak postává, cáká, ale je pořád napůl z vody. Taky z toho nemám dobrý pocit. A samozřejmě má teď rýmu hroznou, na včerejšek jsem mu domluvila mimořádně školku, bylo místo, když jsou tu prázdniny, tak samozřejmě nemohl jít. Muž tvrdí, že to už určitě měl od pátku ze školky, ale já vím svý, že jo. Navíc když teď vím, že může trpět na ty záněty ucha a smrkat neumí, tak z toho mám dvojnásob vítr.
rasaNori no nektery deti sou bohuzel takova povaha, jak z toho vtipu o pesimistovi a optimistovi :D a kdyz by ses ji zeptala, v cem je problem a jak byste to mohli vyresit, to asi nic nevymysli, co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY