Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2023 16:20

rasaNori s povahou nic neuděláš, no, i když to musí být náročné. U nás je to opačně, náročnější povahu (pro mě) má mladší. Ale teda pesimista není nikdo z nich.

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 07. února 2023 16:24

Evaeva ona prostě chudera zdědila z obou rodičů to povahove blbý, očividně. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2023 16:28

rasaNori však ona se s tím naučí žít.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 07. února 2023 17:10

U nás má nejnáročnější povahu sambo. To je podle mě nejhorší kombinace:-D

Offline Tabea
8233 příspěvků moje polička 07. února 2023 17:11

rasaNori Taky hlásím staršího negativně naladěnýho a mladší většinou v pohodě.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2023 17:21
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2023 17:36

rasaNori mne tiez nie. Je to vycerpavajuce.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2023 17:39

Karja nie nie, najnarocnejsie je, ze mam najhorsiu povahu ja . A tiez to ma starsi po mne, vraj som bola strasny frflos az do dospelosti. Teraz sa to snazim cielene potlacat a tak si obcas frflem do zrkadla, aby som upustila paru rasaNori 

Offline Malenge
4854 příspěvků moje polička 07. února 2023 18:41

Len děkuju, moc doufám! Železa měl dle testů dost, takže ten hořčík je asi dobrý nápad, sama ho taky beru, na něco jiného teda. S tímhle jsem zatím moc spokojená, tak to třeba někomu taky pomůže, samotnou by mne to nenapadlo.

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 07. února 2023 20:38

Dneska měli ve školce sněhuláčí rojení 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2023 20:52

dzizisketa Krakonos a lyznici! Perfektny je

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 07. února 2023 21:18

Pinot Noir Jej, no to chápu, to je teda mrzutý. Ale skutečně to nemusí mít z toho a může si to nést od pátku. Ono se říká že z chvilkovýho promrznutí nic nebývá. Ale já jsem na to nějaká přeopatrná, i jak mají holky dlouhé vlasy, tak než by se jim to vysušilo, bud by šly nedosušený nebo rozhicovaný...no nějak se mi to s ohledem na to, jak vypadají dny kdy je dcera ve školce a jak vypadají když není, nechce riskovat. Taky jsem chtěla dát děti na nějaké pravidelné kurzy plavání, ale když to ted vidím...obdivuju všechny, jejiž školkové děti zvládnou chodit pravidelně. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2023 21:27

Karja tak jsme chodili loni s malým, jeden týden aspoň dvakrát a pak jeden až dva týdny nic Ale kupodivu jsem všechny ty hodiny vychodili. Nesnesly by holky ty koupací čepice? U nás ve školce to mají holky povinně, ono to přecejen to foukání zkrátí.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 07. února 2023 21:29

Dneska mě velice pobavily a potěšily děti. Na maloumalou si na kroužku začal dovolovat jeden chlapeček, začal do ní strkat vcelku ošklivě a bezdůvodně, tak se snažila vyklidit pole. Nic, šel za ní a pořád do ní, velkámalá to zmerčila a šla segru chránit, kluk nic, zase do té malinké, i když už pak malamalá utíkala ke mě, tak do ní zase hrubě strkal, i když jsem je okřikla a ona byla chvíli u mě. Tak to už ji asi hodně nasralo, že si na ni neustále dovoluje a s bojovým pokřikem na toho kluka vystartovala a předvedla tam bojovou sestavu hodnou nějaké kung-fu scény do akčního filmu. My jsme se s kamarádkou uplně div nerozbrečely smíchy, jak se přikrčila a s pokřikem "jajajajaja" začala před tím o hlavu větším klukem boxovat rukama (ono to asi ve skutečnosti bylo nějaké jako přemrštěné hrození stylu tytyty,ale vypadalo to skutečně jak když se jdou rvát dospělí). Zastrašení proběhlo uspěšně, mám z nich radost, že se nenechají!

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 07. února 2023 21:33

Evaeva No, u nás jsou bazeny ve většině případů chlorované a mně vždycky pak vadilo ve vlasech ta vůně a byly hrozně suché, a myla jsme si je, asi bych je myla i dětem. Ale zase nás ta bazénová absence netrápí tolik, abych to aktivně řešila, spíš jsem měla zase nějaká nereálná očekávání:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2023 21:35

Karja já ten chlor ze sebe nijak zvlášť pak necítím, spíš mám ty vlasy trochu zpocené, to by u holek asi úplně nebylo.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 07. února 2023 21:39

Evaeva Asi záleží, kolik je v tom ktérém bazénu naloženo. No my se bez toho obejdeme, stejně si myslím, že těch sobot, kdy by obě děti byly fit na bazén moc nebylo:-D. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. února 2023 22:24

Karja je to k sežrání, jak se navzájem brání ti moji se ale bohužel brání i proti mě, takže já už skoro nemůžu ani zvednout hlas

Nejvíc miluji situaci, kdy ze mnou příšerka už po x-té přijde s šíleným brekem, že jí krtek něco rozházel nebo rozdupal, a protože je to minimálně 10x za 20min co chci třeba uvařit, tak už mi ujedou nervy, začnu na něj kříčet a v tom se ozve příšerka, proč na něj křičím, že na něj křičet vůbec nemám. A když jí na to řeknu, že na něj kříčím přece proto, že jí rozházel hračky, tak mi na to řekne, že jí to přece nevadí, že si to posbírá .

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 08. února 2023 12:27
Reakce na rasaNori:

Nemáte někdo tip, co udělat se starší, která je věcne nenalozena, špatná nálada stále a je jedno co je za denní/noční dobu? Nějak už mi dochází nápady, už ji prostě pri scénách (které nastanou tak 20x denně) posílám se zklidnit dal od nás, protože to se nedá, ale zároveň vím že to je úplně špatně...

​A je dost najedená? U naší starší jsou tyhle záchvaty často způsobené nízkou hladinou cukru. Nemám problém jí kdykoli podstrčit kousek čokolády nebo hroznový cukr, třeba když dodělávám večeři a vidím, že už nevydrží.

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 08. února 2023 12:58

Mohučanka no jako jo, někdy to pomůže, hodit po ní jídlem, a pak je to lepší, ale včera třeba desna scena když jsem jí dovezla že školky domu. V šatně vyfasovala slíbený Koláček, takže až do domu dobrá nálada, a doma hned po příchodu jecak, že ji segra, aktuálně nemocná doma, pokreslila omalovánky ze skolky. Házení mikinou, shozeni tech papiru ze stolu, obviňování všech okolo ze jsme zli, totální zatmění. Až jsem ji capla za ramena a fakt jsem na ni zařvala že stačí, tak se zasekla a nechala si vysvětlit že tohle jsou kopie a original je v tiskarne, schovaný před ségrou. A takové scény nejsou jen z hladu, nedostatku cukru nebo tak.