rasaNori u nás takové scény dělá starší, někdy je naprosto nepříčetný. Zrovna včera řval venku, že jsme jeli s mladším zkratkou. Ječel jak blázen, zastavila se u něj nějaká paní a něco mu říkala. A on na ní začal křičet "Jdi pryč! Jdi pryč!"
Já už jsem si celkem zvykla a obvykle mě to nevyvede z míry. Blbý je, že kolikrát je to jen nějaké nedorozumění, které by se hned vysvětlilo, akorát že on začne šíleně vyvádět úplně okamžitě.
Vše o těhotenství a dětech
Bonbon pro dvouletý dítě přímo v ordinaci ORL mě docela překvapil...
Potrefenáhusa cucací?
Potrefenáhusa ale dúfam, že sa ťa najskôr nenápadne spýtali, či môže byť?
Evaeva naše dítě zrovna vytahlo měkčí zvejkaci, ale měli tam myslím i tvrdy malý klasicky bonbóny
ona to nezná, takže to jen nosila hodinu v ruce
letfenixa nezeptali! Já měla sníženy iq asi tak o 100 bodu nasazením rousky, který už jsem odvykla, tak jsem ani nebyla ve střehu. Ale za tejden jdem zas, budu pripravena!!!!
Potrefenáhusa to zeptání je celkem na nic, když už tím dítěti mávají před nosem nebo vysloví to kouzelné slovo bonbón:)
Já už se s bonbóny v ordinaci moc nesetkávám, spíš dostanou nějakou plastovou kravinu. Za mě by nemuselo být ani to. Ale na ORL syn dostal takovou hračku na trénink správného dýchání, to mi přišlo fajn.
Evaeva Ty plastový kraviny mi pro ty male děti přijdou fajn. Dcera z toho měla vždycky radost a do dneska si to pamatuje odkud to má. Určitě z toho měla větší radost než z omalovánky či diplomu
Karja diplom asi nedostali nikdy. Podle mě by nemuseli dávat nic, případné odměny ať si vyřeší rodič po svojí ose.
Evaeva Jo to je pravda. Je fakt, že ty odměny děti většinou dostaly někde, kde nejsou na děti specializované, takže jich tam nepřijde tolik. Ale když měla dcera na týden tu sádru, tak růžovou sádru sháněli skrz celé oddělení, to bylo moc milé:-)
Karja tak růžovou sádru naprosto chápu ![]()
Karja nejvíc toho dostali, když byli se mnou jako doprovod na očkování. Já dostala injekci a účet a oni každý bonbón, omalovánky a tetovačku![]()
Evaeva my dostali plysaky na dětských pohotovostech, vypadalo to, ze se tam v tom asi trochu topí
Evaeva preto píšem nenápadne.
Já jsem dostala v 4-5 letech od zubaře to zubařský zrcátko a byl to nejlepší dárek ever!
Zina zubarsky zrcatko by me potesilo i dneska![]()
Potrefenáhusa ha ha, Lukasko si tiež odkladá lizatka a cukríky, a po čase ich nájdem ako súčasť nejakého experimentu, prípadne ich používa ako lepidlo ![]()
letfenixa No zase když se zeptají nenápadně, tak to některým rodičům nedojde. Třeba mně se takhle zadařilo u pediatra, sestřička se mě mezi řečí zeptala jestli jí dcera vitamínové medvídky, čímž mě úplně vyvedla z konceptu, než mi jasně vysvětlila, že se ptá, jestli jí jednoho může dát :o)
Evaeva no poza chrbát dieťaťa nalepeneho na mne ukážu cukrík/lízatko a ústami a kyvnutim hlavy naznacia, či ho môžu dať.
Syn je pozvaný na oslavu v místní herně. Nikdy jsme takhle nikde nebyli, tak nevím, jaká je etiketa
Asi se předpokládá, že tam s ním nějaký rodič zůstane, že? Vstupné asi platí každý jednotlivě, předpokládám. Jak velké dárky se nosí? Myslela jsem, že koupíme něco menšího třeba do 150 Kč. Nebo je lepší nějaké jídlo, čokoláda třeba?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY