MPLee konkrétne chlapec zrána asi nie, ale ak taký chodil niekoľko dní (čo ja neviem, lebo sme v šatni obvykle sami, dnes sme išli neskor), tak už to tam cirkulovalo.
No nič, podarilo sa mi spustiť inhalator, čo okrem vincentky je dobré?
MPLee konkrétne chlapec zrána asi nie, ale ak taký chodil niekoľko dní (čo ja neviem, lebo sme v šatni obvykle sami, dnes sme išli neskor), tak už to tam cirkulovalo.
No nič, podarilo sa mi spustiť inhalator, čo okrem vincentky je dobré?
Karja jo, malá ségra už to má taky na dva dny, i šestiletá neteř tolik nechybí, taky umí sama smrkat, že jo:) Nejhorší je ten školkový věk, aspoň doufám.
![]()
(už je v posteli)

letfenixa já tu tvojí frustraci naprosto chápu. To dlouhodobý patlání se v nemocech je fakt nápor na psychiku. Teď naštěstí dobrý, ale jinak kromě vánoc a jednoho týdne v tom jedeme od konce listopadu. Pořád nějaký horečky, antibiotika, nurofeny uprostřed noci, odsavačky všude po bytě. Starší je teď týden ve školce, tak čekám co zas přijde. Nejhorší je, že to všechno chytí i mimino.
monis příští rok to bude lepší, slibuju! Úplně si tu frustraci pamatuju.
Evaeva nám to potvrdila i doktorka, že letos je ta nemocnost fakt extrém. Navíc jsme rozmazlení od starší, která jako covidové dítě byla poprvé nemocná až ve dvou letech, kdy měla první rýmu a šestou nemoc a pak až ta školka no. Jsme si toho nevážili, tak si to teď vybíráme![]()
monis je to zoufalý, já mám dítě skoro šestiletý a ještě se nepovedlo, aby byl ve školce více než dva týdny po sobě. Moje imunita je bohužel taky jedno velký zoufalství, právě mě už čtvrtý den bolí v krku tak, že to při polykání vystřeluje až do uší. Jsem moc ráda, že už je zítra pátek a mám před sebou tři volné dny, asi je zas strávíme doma. Už jsem tak moc natěšená a nějaké výlety, návštěvy, procházky. Už chci červen. (březen až květen prosím přeskočit, to zas budou kvést břízy )
monis ta nemocnost asi není nic moc ani letos, ale u nás to bylo horší loni, vlastně první rok v kolektivech po kovidu. Od září do konce března byli minimálně 2/3 času nemocní, letos už jsou asi trochu promoření, takže je to o dost lepší. A to jsme ten kovid úplně nehrotili, lidí se extra nestranili, ale školka a kroužky nebyly.
Vidíš, třeba by šlo jako uspávače angažovat Trnečku ![]()
Šárka miluje psy. Kdykoli vyslovím "pejsek" nebo "Bonnie", radostně na to zareaguje zvukem "ha ha". A když venku slyší štěkat psa nebo ho vidí, když jede na bříšku, taky dělá ha ha a úplně se rozzáří, zvlášť když jí nějaký velký pes do kočárku strčí čumák, to se začne úplně řehtat.
Potrefenáhusa to je krasny! A mala uz je peknej pupicek, hezky ty deti mas!
Viktor si hraje ve vaně s voskami do vany, co si tam pořád drmolí, tak se tam jdu podívat a slyším, jak si opakuje bí el áj pí pí áj, a na vaně několikrát napsáno Blippi.
Tak on neumí říct máma, ale umí psát písmena. ![]()
Pinot Noir a rika to anglicky!
Pinot Noir
ten kluk nás ještě jednou všechny překvapí![]()
Kokoska bohužel ![]()
Potrefenáhusa To je jak ze Šípkové Růženky ![]()
Kokoska já už jsem za holčičkou v ložnici podruhy
tentokrat odsat nos, nastrikat olynth, dat Nurofen...naštěstí zase usnula, jdu se odplizit
My ty mimina máme fakt pro vzpěrače ![]()
eM já se na chvilku zašila a bylo mi divny, ze se po mne nikdo neshani
Pinot Noir anglicky slova taky slova!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.