MP Meri serial ulica som nikdy nevidela ale byvala som 2 roky na vinohradoch kusok od divadla a stretla som kadekoho z hercov co som z videnia poznala ale mena som nemala ani sajnu ako sa volaju. jedine labusa na miraku v metre a maciuchovu pravidelne kus od divadla vonku lebo ta tam nedaleko byvala ![]()
Vše o těhotenství a dětech
olivieraa neviem ako ostatni ale ja som si zo vsetkych spominanych poznacila 2 ergonomicke a pokial mozno nie velmi drahe.
1 pre male dieta 110cm+ a druhe pre vacsie cca 120+. ja teda nemam rada preplacane obrazkove takze som hladala aj cisty dizajn pokial mozno jednofarebny a moji favoriti su:
nosha pre male deti
frii of norway pre vacsie deti
Pred Vianocami mali v Pepcu také krásne ligotave tvrdšie papiere s drsnou povrchovou úpravou. A posledné sme minuli na výrobu valentinskej girlandy. A už ich nemajú. Nevideli ste niekde niečo také?
Tak komu na horach postupne zvracela skoro cela siroka rodina a kdo si myslel, ze to jako jediny ustoji? A koho to dostihlo se zpozdenim doma a rovnou musel vybrat sick day
? No mame to snad uz vsichni uspesne za sebou, ale teda ty vecne virozy jsou opravdu ubijejici
. Nicmene muz byl velmi pecujici, to je nad vsechny Valentyny (ktere neslavime).
MPLee To je mi jasný, že malýmu je to ještě jedno, ale já bych někam letěla, ideálně někam, kde těch 5 jídel denně vyřeší někdo za mě.
A rovnou se přiznám, že do toho jsem vaření jsem ještě nějak nevplula, přijde mi, že jsem vlastně pořád v kuchyni. A není to tím, že bych vyráběla něco super složitýho, spíš nejsem zvyklá mrazit a vařit i na druhej den, plus docela často jímě imo pro dítě nevhodný věci, nebo takový, který nejí, nějaký asijský nudle, sushi, a tak, tak vařím nadvakrát, pro nás a pro něj.
Zina ja do toho nevplula ani po 7 letech, neumim moc varit tak, aby z toho jednoho vareni vzesla tak 2-3 jidla, takze porad neco matlam, kolikrat kazdemu zvlast neco extra. Kolikrat se pri vareni obeda pristihnu, jak si lamu hlavu, co budu vlastne delat k veceri a co na dalsi obed. Pakarna je to. Ale zlepsuje se to, mladsi dite pozre temer cokoli a starsimu obcas davam nejake polotovary.
Zina MPLee Já si myslím,že to už tak dvouletý dítě ocení kde je. Jakože samozřejmě to pro něj není tak podstatný, ono to životně podstatný není ani pro dospělého, ale prostě pokud ho rodiče nevláčí po městske turistice, tak tu pláž a celodenní rachaní ve vodě fakt ocení, ono to má přece jenom jinej level zábavy a moznosti než rybník. Takže zase takhle bych úplně přísně neuvažovala.
Gatita Zina mně to vaření doma fakt baví, nejhorší je, že to považuju za svůj koníček, je to pro mě relax, vypnutí, prostě koníček, baví mě o tom premejšlet, nakupovat, realizovat...no jo, ale ve výsledku je to za tejden rizoto, kuře na paprice, vývar a další dětská klasika, jako prezentuj to někde jako koníček:-D. Úplně to slyším ,,tak já ráda vařím, dělám treba loupáky, který spalim, rizoto s eidamem a karbanátek s kaší,,:-D
Karja me uz to nijak moc nebavi. Vareni mi nevadi, ale jak je toho moc a porad dokola to same, tak me to uz dost prudi. Ted jsme byli na horach s polopenzi a tam jsem si uvedomila, jaka to je uleva, nemuset nekolikrat denne resit jidlo, a kolik to zabere casu i s tema vecnyma nakupama. Ale ty jsi myslim efektivnejsi nez ja:)
Gatita Ja neumela driv varit vubec. Ale jako vubec . Maximum byl rizek s bramborem. Tak ted uz je to lepsi, ale neumim planovat, vecne mi chybi nejaka surovina nebo navarim neco, co pak osazenstvo vlastne neji. Treba ted kulajdu, tu nemam rada ani ja...Ted se snazim delat polevku na vic dni, sem tam upect neco sladkeho a s muzem se vystridame ve vareni hlavniho jidla. Ale je to pakarna, syn stejne vetsinou zavrti hlavou a skoncime u spaget nebo udelam hranolky. Ale slava obema jidlum, aspon sni kila domaciho kecupu.
Gatita Upřímně, myslím si, že vaření je asi jediná věc co mi skutečně efektivně jde, a myslím si, že je to i jediná věc, za co mě kdy pochválila moje máma:-D:-D. Radši bych byla ten uspěšný právník, jak tu někdo kdysi napsal:-D. Ale takhle šikovná je i jedna moje ségra, ona přijde z práce a najednou má uvařeno, upeče něco, že mi přijde že se dvakrát otočí. A vždycky jsme se jí smáli, že udělá z jednoho kuřete menu na víkend...no jak se jí to teď hodí, je o krok napřed:-D
Zina mě to vaření taky moc nebaví, ale batole jsem teda dost odbývala - maso, zelenina, příloha, finito. A vařím na víc dní, první půlku týdne jíme zbytky z víkendu
To každodenní vymýšlení jídel, nákupy,... je ubíjející.
Skladujete otevřené sirupy na kašel v ledničce? Já nikdy, příbalové letáky čtu a nikdy jsem to neviděla. Dneska mi mimochodem řekla lekarnice, že se to musí, protože v nich nejsou konzervační látky. Argument, že se to nikde nepíše, nebrala. ![]()
Karja to je podle mě ale fakt užitečná schopnost, já vůbec neumím být takhle efektivní, ani neumím takové to mám tam zbytek šlehačky a papriku na pokraji spotřeby, tak udělám xy.
Prosím vás, riesili ste tu aktovky pre prvakov.. já som tak orientačně skusila dcere Baagl a Belkin? A přijdu mi strašně velké, aj ked má tak 117 cm. Aka je nejmenšia z tych "uznavanych", ergonomických? Dakujem
Z mého seznamu vychází jako ideál Hama, řada super lehká
Edit: ideál pro vás, já jsem ji naopak vyloučila, že mi přijde pro syna moc malá
Karja cha cha, to s tim pravnikem jsem byla ja. Ze mi to v domacnosti moc nejde, ale zaroven se nemuzu vymlouvat, ze je to zpusobene expertizou v jinych oblastech:))) Ale treba to tak neni, obcas si vzpomenu na nektere zeny tady, ktere jsou objektivne krasne a hubene, presto jsou presvedcene o opaku. Tak furt doufam, ze to mam treba taky tak, nejen se vzhledem, ale i s tema schopnostma!
Karja to je podle mě ale fakt užitečná schopnost, já vůbec neumím být takhle efektivní, ani neumím takové to mám tam zbytek šlehačky a papriku na pokraji spotřeby, tak udělám xy.
Na tohle je expert moje máma. jinak se to dá zvládnout lépe, pokud člověk vaří opravdu denně. Dokud jsem vařila jen o víkendech, tak mi večne něco zbývalo, nejlepší to bylo za COVIDu.
Gatita Určitě jo, nesmíš mít tak přísná měřítka!
Ty naše děti už asi nikdy spát nebudou ![]()
Potrefenáhusa neboj, vždy nakonec usnou. ![]()
Potrefenáhusa Podpora, jednou to zalomit musí. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY