Karja s tema detma je to podle mě jedno, jak velkou postel mas, vzdycky se lepej k tobě, my teda máme 160, a ta malá fakt celkem je, já si vzdycky vzpomenu na kamaradku, která popisovala, jak se její muž souka do jejich postele se dvěma nasáčkovanejma detma na svy místo jako upír do rakve, vzdycky se tomu musím smat
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já už jsem často slyšela, že děti se líp smíří s tím hodně malým rozdílem (třeba pod 1,5r), právě že to jsou ještě mimina a míň si uvědomí ty změny (popisuju to blbě, tak snad je to pochopitelné), zatímco v těch 2,5, 3 letech to pro ně přináší hodně změn, už třeba to těhotenství.
Ano, o tomhle jsme se kdysi bavili i ve vývojové psychologii, hraje tam teda roli spousta dalších faktorů, ale v principu je ten rozdíl kolem tří let nejhorší na žárlivost. Dítě už je natolik velké, že si uvědomí ten rozdíl, ale ještě není tak vyspělé, aby mělo odstup a nevnímalo mimino jako vetřelce, který ho připravil o pozornost.
Jinak naše děti za námi chodily tak normálně, starší víc, ale nakonec se mi to podařilo zlikvidovat relativně brzy, domluvili jsme se, že může chodit o víkendu, protože to nevstáváme do školy/práce...no a to už se prostě nevzbudila. Mladší moc nechodil, ale od mala spal se ségrou. Zato teď je u mě pokaždé, když jsme sami doma, bude mu 11. A manželův syn k nám do postele chodil tak do sedmi/osmi let, ale tak, že nás nechal usnout, pak se tam vkradl a nad ránem, než jsme se vzbudili, se zase odplížit do vlastní postele.
Já se teda pochopitelně pokaždé probudila, ale tvářila jsem se, že spím.
Evaeva Mohučanka no právě, starší ve školce a já s miminem oběhnu obchody, výdejny, kavárny, knihovny, v létě koupaliště, rybník, cokoliv, je jedno jestli spí doma nebo v kočárku, mlíkárna furt dostupná
, nebo pak sklenička s sebou. Jako nedělala jsem to tak každý den, ale tak 1-2 týdně jo. Chtělo to tedy spací a nenáročný model, což bych přála každému ![]()
Prosím vás, mám úplně hloupej dotaz, potrebuju jet s oběma detma do sousedního města a jezdí tu autobus, kterej meni oznacenej bezbarierove, jde tím jezdit s kočárem? Autobusem nejezdime, jede dlouho a vymeta každou díru, ale kam jedu, není bezbariérový nádraží, tak vymejslim, jak to udělat nejlíp , pak musíme přes cely město, nejakej kocar vzít musím
Potrefenáhusa Ja sebrala odvahu jednou a jela jsem s dvojcatovym kocarem bezbarierovym primestskym busem. Kocar se tam vesel, akorat ridic vzdycky zajel k obrubniku tak pitome, ze bez pomoci bych nenastoupila ani nevystoupila.
Edit: ted ctu, ze ten tvuj bus neni bezbarierovej, do naseho primestskyho barierovyho by kocar nesel.
Potrefenáhusa jakože si neměla ms? Tak to nebyl můj případ:)
Evaeva neměla, rok a čtvrt
Potrefenáhusa ty jo, dobrý! Já poprvé menstruovala tři měsíce po porodu a podruhé hned po šestinedělí ![]()
Vari achjo
tady nejde zjistit ani ten vlak jakej pojede, většinou přes den jede nizkej, ale spolehnutí na to není. No a pak to nádraží je fakt challenge.
asi vezmu satek a sportak, větší dite půjde po schodech po svých a sportak máme lehkej
Potrefenáhusa a jaké ty busy k vám jezdí? Takový ten úplně klasický "dálkový" místo na kočárek má, akorát ti někdo musí pomoct. Šátek a sporťák je teda jistější varianta.
Potrefenáhusa do těch kladenských příměstských, co tady jezdí je to taky blbý. Vypadá to jak klasický zájezdový autobus.
V tom vlaku ti někdo nepomůže?
continuity kladensky příměstský tu prave asi jezdej. Vlak je u nás blbej, ze tu není nástupiště, takze do toho klasickyho motoraku je to hodně vysoký a úzký dvere, se sportakem to ve dvou ještě nějak jde, ale s velkým těžkým kočárem se mi to absolvovat nechce. Jezdiva tu přes den novej bezbarierovej, ten teda díky tomu chybějícímu nástupišti taky není bezbarierovej, ale to už se dá, je to jak tramvaj. Pak ty schody na nádraží se sportakem seskacu a další vyskacu už v pohode - ono někdy tam ani nikdo není, kdo by pomohl, do vlaku naštěstí strojvůdce
Garfie To je hrozně hezké čtení o tom, že k vám chodil manželův syn, máte krásný vztah.
continuity ten klasický zájezdový by měl mít místo u druhých dveří. Ale bude to opruz tam nastupovat, řešit to s řidičem, do toho dvě děti,...
Kan Děkuju, myslím že jo, že se to povedlo. :-)
Garfie tebe bych chtěla za macechu hned ![]()
(i pro moje děti)
Potrefenáhusa Jo, já myslím, že jsem fajn macecha, nevměšuju se, rozmazluju a respektuju matku. A housátka klidně beru
, muže si můžeš nechat komplet. ![]()
Potrefenáhusa V Buse by ti mel pomoct ridic (u toho dalkoveho), horsi je vlak. Do klasickeho se hur nastupuje i jen s ditetem v naruci. Asi bych se zeptala primo na nadrazi vypravciho (jestli tam bude) a pak se na nekoho nalepila. My jsme ted parkrat byli vlakem jen se projet a ty motoraky jsou uz na pohled pro kocary neuzpusobeny. A asi blbost, ale aspon na ten bus se jit prochazkou podivat?
Garfie díky, to ale ztrácí ty výhody potom ![]()
Potrefenáhusa ale jestli mas skladaci kocar, tak by to melo byt ok. Ja parkrat sama vynasela TFK sportak do stare tramvaje i s ditetem a bylo to strasny. Stydim se rict si o pomoc, tak kdyz se nekdo nenabidne...Takze ten uz do mesta radsi neberu vubec, to neni kocar ale lod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY