Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 15:11

DruI ale když si vezmu, jak spali v postýlce, tak na prostoru asi moc nezáleží 

Online žluťásek
8878 příspěvků moje polička 16. února 2023 15:43

Evaeva my chystáme na sobotu oslavu narozenin, potřebuju to tady trochu vysmejčit :) 

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 16. února 2023 16:39

"Maminko, pustíš mi tu písničku, jak tam má pán hlavu jen z modrých puntíků a nic jiného?"

Hlava z modrých puntíků

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 16:50

dzizisketa Má zajímavej vkus:-D Nebo se mu líbí spíš ten klip?

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 17:32

Tyjo, tak to zrušení denních spanku, dite odpadava úplně mrtvý kolem 5, teď třeba vůbec nejde vzbudit, vytuhla na gauci s rukou v pytliku s křupkama - je jak hadrova panenka :-( myslím, ze je na to ještě fakt malá 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 16. února 2023 17:38

Potrefenáhusa ja si to tiež myslím, občas sa zdá, že deti ten spánok už nepotrebujú, ale niekedy je to len vzdor. Lukasko si aj včera pospal viac ako 2 hodiny, čo som rada, keďže je chorý. 

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 17:47

letfenixa ona na ty hodiny je dobrej spac, jen to má rozvrženy tak, ze je to pro nás dost nesnesitelny 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 17:47

Potrefenáhusa U naší velkémale to taky bylo těžké. Ona si je teda zrusila, protože já jsem neměla čas věnovat ji tolik času k poobedovemu uspávání plus jsem ji sebrala dudlika. Bylo to těžké a trvalo to dlouho než si to sedlo, my jsme drželi takový ten polední klid doma, tv, prohlížení knížek a tak. Ona to pak dávala bez usínání, ale myslím, že to generovalo spoustu různých těch záseku a špatného emočního rozpoložení. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 17:50

Potrefenáhusa A ona by jako spala třeba od 10,11 zase do těch 10 do rana,? Nebo jak to myslíš, že to má špatně rozvržené. Tyhle pozdní spavce má kamarádka, vůbec nevím jak se k takovým dětem prijde jestli od miminka je tak naučí....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 17:57

Potrefenáhusa taky mi přijde, že na to ještě není připravená. Před miminem taku usínala takhle pozdě? Já jsem zastánce toho ty spánky nerušit takhle "na sílu". Jednou jsem se o to pokusila a po týdnu to vzdala. A to jsem měla v tu dobu jen jedno nenáročné dítě. Pořád je tak těžké jí vzbudit, že bys jí nechala spát jen třeba hodinku, jestli by to k něčemu bylo?

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 18:15

Karja jo, takhle myslím přesně by ji to vyhovovalo, ještě se slofikem kolem 4

Evaeva jo, pozde usinala i před miminem, ale ne tak strašně dlouho

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 18:42

Potrefenáhusa hm, je to pro rodiče náročný model, tyhle večerní nespavci:( Budit jí ráno dřív asi taky není úplně žádoucí, co? No já bych ty odpoledne, kdy se od čtyř snažíš udržet dítě vzhůru přes všechny ty scény úplně nedávala, ale to záleží na zvážení poměru cena výkon

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 16. února 2023 18:46

Potrefenáhusa 

Kluci taky neusnou dřív než v deset. Ale teda po šesté už jsou zase připraveni do akce. . Pozdní usínání mi tak nevadí, horší mi připadá ta potřeba spát potom do dopoledne. Buzení do školky musí být u takových spáčů lahůdka.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 18:47

Evaeva

Karja 

já mám dvě sovicky, takže období, že se usíná v deset večer jsme měli vlastne pořád. Akorát nám to ani jednomu nějak nevadilo. My jsme posunutí všichni, pro nás brzo vstát třeba na dovolené znamená v devět.

Mě by spíš zabilo dítě, které chodí spát v sedm a v pět - šest je vzhůru. 

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 18:48

Pinot Noir no je to trochu vopruz, ty rána. S nástupem do školky a pravidelným budíčkem se trochu posunuli, ale ne o moc. Třeba o hodinu a pul. Ale za to dospávají o víkendu. S tím problém nikdy nebyl. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. února 2023 19:12

dzizisketa u nas mame podobne poziadavky ale preferuje sa rock a podobne

maminka pustis mi o skakani? Skakanie (haha hudba mojich skolskych cias)

pustis mi lietadlo? Ako zaspinili lietadlo (fakt super video aj som si pozrela ako to tocili)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 19:15

continuity no já mám medvědy, mladší spí 8 až 8:30 (to je teda čas pobytu v posteli), starší 8 až 7. Na dovolené taky nestáváme před půl devátou Brzká rána by mi vadily určitě víc než (trochu) pozdní večery, ale zase sladit to s miminem... Hlavně by mi to nevadilo teď, kdyby šli spát třeba až v 9, ale u mimina a dvouletého bych byla večer úplně ko.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 19:17

Pinot Noir tvoje děti mají stejnou potřebu spánku jako já a navíc v jinou dobu to jsem fakt ráda, že mi příroda nenadělila takové typy, snad začnu věřit, že to řídí někdo, kdo má rozum. Nebo že si nás děti vybírají a vědí, jak na to

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 19:26

Evaeva me to nevadilo ani u mimin, muž tehdy chodil z práce v půl osmé, tak ta večerka byla alespoň někdy společná. On se pak ráno v šest vyplizil a my spali do půl deváté. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 16. února 2023 19:32

Lukasko zaspaval večer o 6 a po lubovolnom počet zobudeni sme vstávali o 4