Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 15. února 2023 14:55

GChK ono se to spaní meni, ze začátku docela rychle, jak se začíná zpravidelnovat ten počet denních spanků a jejich délka. Takže ty divoký večery nejsou navždy (než se zase vratej )

Offline Myrtila
5419 příspěvků moje polička 15. února 2023 14:58

Karja Nase dite ma takove tapky na suchy zip z decathlonu, ale nosi je jenom u tchyne a nekdy u nasich, protoze tam maji studenejsi podlahy, doma ma jenom ponozky s protiskluzem. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. února 2023 15:15

MPLee ok, kouknu, děkuji

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 15. února 2023 16:22

MPLee online? Prostě objednat novou a vrátit. "Hezčí " je se asi zeptat, jestli nevrátí rozdíl peněz,  ale nám takhle i obchod sám řekl, ať si objednáme novou a tu původní objednávku vrátíme. Oni nám vrátili vyšší částku na účet a my ten nový balík akorát přelepili a vrátili 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 15. února 2023 16:23

A tedy všech s neuspatelnými miminy je mi líto a tlapkam. Snad se to brzy utřepe. Občas je tomu utřepávání tedy pomoci 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 15. února 2023 17:20
Reakce na Potrefenáhusa:

GChK ono se to spaní meni, ze začátku docela rychle, jak se začíná zpravidelnovat ten počet denních spanků a jejich délka. Takže ty divoký večery nejsou navždy (než se zase vratej )

​Přála jsem si děti s co nejmenším věkovým rozdílem... asi díky místním historkám změním názor

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 15. února 2023 17:42

MaeGandal to jsem udělala, no. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2023 17:48

GChK já taky a žádné děsivé historky nemám. Doporučuju! Kluci jsou velcí parťáci. Nemám je teda úplně nejmenší možný rozdíl, 23m.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 15. února 2023 17:49

GChK Ne, šla bych do toho znova, jak to bylo to hrozný, ve výsledku to stojí za to. Jako mne to zhoršil ten covid strašně výrazně, ten to proste jako mnohem mnohem víc ztemnil! Holky jsou 18 měsíců od sebe. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 15. února 2023 17:53

Mám kamarádku, co čeká čtvrté. Nejstaršímu je 5 let. Mne je špatně jen si to představím.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. února 2023 17:56

GChK já jsem slabý zcela nemateřský kus, navíc ještě se zdravotníma omezeníma,takže moje zážitky je potřeba brát s rezervou. Mám je 22 měsíců od sebe, první dva roky byly pro mě peklo, pak se to začalo lámat a teď jim bude v létě 5 a 3 a jsou úžasní a dýchali by za sebe, pokud teda zrovna oba nechtějí tu stejnou lentilku. Nevím jak jim to vydrží, ale začínám mít pocit, že to za to stálo

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 15. února 2023 19:39

GChK doporučuju +- 3 roky, 14 dní po narození mladšího šla starší do školky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2023 19:52

JankaM tohle mi třeba vůbec fajn nepřijde. Mně ty mimina celkem nudí, podruhé jsem byla ráda, že mám doma to starší dítě, se kterým už to hraní nebylo tak neutěšené Já bych uvítala spíš nějakou instituci, kam můžeš odložit to mimino

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 15. února 2023 19:54

Evaeva mě mimina sice nenudily, ale vždy jsem si myslela, že děti by se měly rodit tak 1,5 roční a dvě moje mě v tomto přesvědčení jen utvrdily. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2023 19:57

continuity jo, to by bylo nejlepší Já jsem vlastně ráda, že mě jen nudily, kdyby mně frustrovaly, bylo by to horší. Takhle jsem prostě začala trošku pracovat ještě v šestinedělí a bylo.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 15. února 2023 20:11

JankaM jsem tvůj tým, zásadní pro mě je, aby byla starší ve školce, s miminem už si doma nějak poradím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2023 20:19

Mohučanka mně ten model jedno dítě ve školce, jedno doma nevyhovuje do teď

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 15. února 2023 20:29
Reakce na MP Meri:

Mám kamarádku, co čeká čtvrté. Nejstaršímu je 5 let. Mne je špatně jen si to představím.

​Jako chtěla bych bejt moucha a být u nich doma někdy:-D. Ne že ji to řekneš a ona řekne ať klidně prijdu, třeba s mopem v ruce nebo od plotny to pozorovat:-D

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 15. února 2023 20:49

Jos noční děsy známe velmi dobře mnoho mnoho měsíců, už téměř dva roky. Většinou tak 6x do týdne, občas s menšími klidnějšími časy, kdy to probíhalo jen třeba 3x týdně, před asi 3 týdny jsem na zdejší radu začala dávat horcik a zázrak se stal. Zrovna dnes jsem muži říkala, když jsem ho míchala synovi do pití, jak jsem strašně šťastná, že to tak skvěle zabralo, nezažít to, nevěřila bych. Za ty tři týdny byly záchvaty celkem dva.

Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 15. února 2023 21:06