Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 09:15

Jos já vlak umim, normalne s nim jezdím (s jednom ditetem), jenže nevim, jakej prijede, sportak ale zvládnu i ve starym motoraku- furt je tam teda ten vopruz na nádraží v podobě několika schodů 

ten bus je linkovej primestskej, ne dalkovej, na ten se podivat zajdu, jede nám kousek od domu

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 09:18

Jos jo, náš mestskej sportak je v pohode, jde i kdyžtak slozit jednou rukou, zas je to takový min pohodlný s tím miminem, pak nás čeká ještě cesta přes cely město, tak aby v tom satku bylo celou dobu v pohode, než ho bude kde vyndat... zpátky už pojedem autem 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 16. února 2023 09:25

Jos A ted si predstav, ze ja mam dvojcatovej TFK, rikam mu tank :-D. Ver mi, pri pohledu na nej vsichni zdrhaj z myho dohledu, aby me ani nahodou nenapadlo si nekomu rict o pomoc :-D.

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 09:26

Vari zdrhaj i s lehkým sportakem, pomahaj jen ženský 

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 16. února 2023 09:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 09:36

Potrefenáhusa já tuhle zkušenost nemám, mně se vždycky někdo nabídne, často chlap. I třeba u nás na jedné zastávce je jen ta plošina a kolikrát se někdo nabídne, aby člověk nemusel čekat. To teda odmítám.

Jestli jde ten sporťák do lehu, můžeš mimimo odložit i do něj, když to bude potřeba. Pro jistotu bych si teda vzala fusak.

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. února 2023 09:36

Vari a na chodniku nekdo kolem vas projde?  To vazi tak 35 kilo aspon ne? Ten muj je taky silene velky, ale v terenu, po ledu a snehu je bezkonkurencni. Ale v Praze proste nee. Navic si to rekneme jasne, uplne vrchol elegance to neni. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 16. února 2023 09:44

Jos Ale jo, on ma na sirku necelejch 80 cm, vejde se do vetsiny dveri. Samotnej vazi cca 20 kg, do toho dve jedenactikilovy deti a jejich kramy... Ja jsem s nim fakt spokojena, projede cokoli a ovlada se v pohode jednou rukou plus ta rucni brzda je k nezaplaceni. Kdyz jedu nekam sama, beru golfky, pac tfk sama do kufru auta nezvednu a teda jizdni vlastnosti se absolutne nedaji srovnat. No k ty eleganci, elegantni neni asi zadnej dvojcatovej korab :-D.

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. února 2023 09:52

Vari Ano, technicky je bozi. A vejde se tam vsechno jak pises. Akorat vidam ty elegantni Thule a pak jedu ja . Ale tam nemaji ty deti takoveho prostoru, kor v zime na fusak. Ten uz nepotrebuje, ale loni to bylo skvele. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 09:57

JankaM Mně právě přijde strašně neefektivní dělat zábavu jen s jedním dítětem. To v podstatě vubec neděláme. Takže i když mě třeba kamarádka pozve dopoledne na návštěvu, tak ja nejdu:-D. Doma stojí práce, hasne u plotny a ve 12 dorazí další dítě co chce někam jít a asi by se zbláznilo, kdyby se to dozvědělo, že jsem byla s miminem u rybníka bez ní:-D:-DKonec světa! My i když jedeme na nákup, tak to musím zaonacit jako ,,no jeli jsme, babičce došel chleba, taťkovi nutně pro nářadí,,

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 16. února 2023 09:59

Jos Clovece, tak zrovna Thule mi prijde jako podobna kategorie, hnusnej, ale funkcni :-D.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 10:00

Karja

u nás si to hlídá hlavně ta mladší. Vyrazí s třídou na týden do lesů, ale beda jak zjistí, že jsem šla se starší na vzdálenější bazén. 

Když byly malé, už bych je do té školky nikdy nedostala, kdyby se provalilo, že jezdím s druhou na výlety. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 10:06

Karja continuity přesně! Mně to i mrzí, vždycky si říkám, že ten druhý by si to tam užil. A taky mi to přijde jako zbytečná práce.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. února 2023 10:10

Vari Ty jo, dvojčatovej TFK si asi ani neumím představit. My máme jen jednomužnej a říkám mu taky tank, fakt projede všude, ruční brzda je super a má pro imě i pohodlný madlo v dobrý výšce, co jde navíc regulovat.

Ale těžkej je a vyrvat ho k nám do kopce v těch ledních vedrech byla fakt výzva, tak máme ještě lehkej městskej kočár. Ten má spoustu nevýhod, ale zase má jenom 5 kilo, takže to střídám podle terénu.

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 16. února 2023 10:16

Zina Zase to tahani kocaru u nas do kopce melo za nasledek, ze kila po detech plus dalsich deset jsem dala dolu asi za dva mesice po porodu, bylo to ucinnejsi nez fitko :-D.

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. února 2023 10:25

Vari To bude ono. Ja tech zbylych 15 dala az po nakupu tohoto kocaru . Na zacatku jsem mela lehky! Ale tech dalsich deset dolu bych jeste potrebovala jak sul. Predevcirem jsem mela dite v krosne, k tomu nase 60kg stene a utekla za nami manzelova fena, no prisla jsem uplne vyrizena a to jsme ani na nakup nedosli.  

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 16. února 2023 10:28

continuity Karja Zrovna vcera se mi tu starsi deti rozcilovaly, kdyz zjistily, ze jsem s nejmladsi dcerou byla na prochazce a potkaly jsme kocicku, zatimco oni byli ve skole/skolce. A to jsme sly jen ke kontejneru s plastem.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. února 2023 10:33

Vari Jos V tom případě chci náš kočáru kopec reklamovat, neshodila jsem ani kilo a není to tím, že by nebylo z čeho!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. února 2023 10:33

Vari Jos V tom případě chci náš kočár a kopec reklamovat, neshodila jsem ani kilo a není to tím, že by nebylo z čeho!

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 10:34

ziginka

Neboj přijde čas, kdy výlet ke kontejnerům bude čistě v jejich režii a co ti budu povídat... Žádné velké nadšení to v dětech nebudí. Ba naopak.