Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 19:44

continuity no já vstávala taky v osm, ale nějak mně to vyčerpávalo, v pět už jsem posouvala hodiny, aby už muž dorazil.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 19:47

letfenixa to mi zní jako sedmý kruh pekla. Když si lehnu dřív než v půl desáté, tak to moje telo vyhodnotí jako odpolední šlofík. Nejpozději za hodinu jsem vzhůru a čilá. To se mi stávalo se starší, která běžně usínala hodinu. Usla jsem s ní a to bylo nejhorší. 

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 19:51

Evaeva já neměla na výběr, delal dvanáctky, tři za sebou. A to ještě denní byly zlaté oproti nočním, když jsem měla tydeti taky na krku víceméně celý den a ještě měly být potichu. Opice se to naučili extra rychle, že jim projde lecos, jen aby neřvaly. Byl to obří rozdíl oproti dnům, kdy jsme byli všichni vzhůru nebo sami. 

V lke prekvapení vždy nastalo, když se tatínek zjevil ve dveřích už v deset, protože si schrupnul v práci. 

Od tý doby vím, že průměrné batole si uvedomuje hodně věcí a nebojí se toho využít.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 16. února 2023 19:53

continuity přesně, když jdu spát někdy s dětmi, abych dospala deficit, usnu v deset, v půl jedenácté, a ve tři jsem vzhůru a do rána a čumím do stropu, plus musím jít čůrat, tím pádem se proberu úplně, začne mi mozek šrotovat a je po spaní. A z deficitu je ještě větší deficit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:02

continuity jasný, člověk se přizpůsobí.

Pinot Noir tak tohle nemám, i když se považuju za sovu. Klidně to zalomím v devět na gauči, v jedenáct se vzbudím a ve dvanáct zase v pohodě usnu

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:03

Potrefenáhusa Jo to má přesně ta kamarádka. Takže oni třeba slaví silvestra s detmi, že vydrží úplně v pohodě do 11 do večera, a to jsou mladší než moje děti. Pak vyspavaji do 9, půl 10 klidně, šlofík od 2. Já taky nejsem takhle nastavena, takže mám pro vás pochopení, že je to prostě tezkey navíc by se tak hned musel dělat režim mimina a to taky není vhodné....No není to jednoduchý. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:05

Pinot Noir Přesně, usnout s dětma je za trest. Já teda nerada spím i odpoledne,že se nějak nemůžu probrat, moc mě to neosveží. 

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:10

continuity Pinot Noir mne by vecerka v 10 vubec nevadila, za předpokladu, ze uložím třeba v 9? Jenže já uložím v 9 a o půl 12 tu pretažená ječí, háže sebou a usnout už nemůže.

on je teda aktualni problém i ten vecerni plac mladší, to fakt doufám, ze už brzo přejde, minule se to fakt zlepsilo s příchodem 4.mesice, tak porad doufám, ze už jsme ve 2/3

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:12

Karja já bych tak prave normalne i nastavena byla, ale teď s tím miminem ty večery fakt hodne drhnou 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:13

U nás se po zrušení poledního spánku chodí spát v 8 a starší usíná tak 5 minut. Dřív to byl boj na 40 minut minimálně. Holky vstávají mezi 6-7 a vyhovuje mi to i kvůli vypravovaní do školky, že nemusíme tak chvátat. Stejně většinou tak od 5 nespím, tak mi je celkem jedno, kdy vstáváme

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:14
Reakce na Pinot Noir:

continuity přesně, když jdu spát někdy s dětmi, abych dospala deficit, usnu v deset, v půl jedenácté, a ve tři jsem vzhůru a do rána a čumím do stropu, plus musím jít čůrat, tím pádem se proberu úplně, začne mi mozek šrotovat a je po spaní. A z deficitu je ještě větší deficit.

​tohle má bohužel muž a on je nevyspalej fakt uolne v prdeli, mozek mu i normalne začíná fungovat tak v 11 dopoledne, takže přesně usne s ditetem v 10 a ve 2 je vzhůru 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:15

Potrefenáhusa Jasně no, prostě vyžaduje obvyklý usínácí rituál s maminkou. 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:15
Reakce na Karja:

Já teda nerada spím i odpoledne,že se nějak nemůžu probrat, moc mě to neosveží. 

Karja přesně, celej zbytek dne v háji. Moje máma si jde lehnout třeba v 6 odpo, hodinu spí a jede do noci. Nechápu...

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:17

monisNo u nás ta starší taky hrozně brzo usne, ale jakmile si odpoledne trochu pospí, byť třeba jen v autě....docela se obávám až bude zůstávat ve školce na spaní! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:17

monis u nás staršího do školky vypravuje muž, mladší obvykle vstává až po jejich odchodu, chudáka ho do jeho školky většinou budím. Jsme tam v 9:15 s jazykem na vestě a to ji máme doslova před domem. Ale než půjde do školy, tak se to spraví

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:18

monis Jj ,moje kamarádka má děti stejně jako já a normálně si chodila s tou menší pospat, a tu starší nechala někde doma volně v prostoruy že ji vzbudí třeba za chvíli, ale že i 15 minut ji stačí, že jako každá minuta spánku je odpocinek....ale ona je hroznej spáč:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:19

Karja u nás se usíná pořád stejně, ať odpoledne spali nebo nespali nebo teď, když usnou v šest v autě. To mi přijde zvláštní.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:20

Evaeva Hele kamarádky děti to tak taky mají, tak nikdy nechápala, co jako děláme, proč někam nechceme jet v některou dobu, proč to jako zohledňujeme...No taky mi to přišlo zvláštní, ale asi to tak některé děti mají. 

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:21

Karja plus najelo (asi vygradovany miminem) období maminka, takže tatínek nesmi ani umejt jabko, nebo tlačit kocar, kde jede na skejtu, no narocny to teď je, ale tak to jsme čekali, mimino začalo házet široký úsměvy - když zrovna neřve, tak je úplně k sežrání 

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:21

monis v šest je už pozdě, ale kvůli tomu, že bych neudla do tří. Nemuset ráno vstávat, klidně to udělám.  Ale ve dvě si jdu lehnout běžné, když mám o víkendu čas. Někdy si jen zdřimnu, to je dobrý. když jsem unavená, usnu natvrdo a budím se trochu déle, většinou něčím sladkým, ale jedu pak klidně do noci.