Potrefenáhusa tak aspoň že tak. Teď už je docela dlouho vidět, za chvíli je tu jaro, tak snad mu pak odpoledne udáš aspoň jednu.
Vše o těhotenství a dětech
continuity usínání v dopravních prostředcích já považuji za superschopnost a dost závidím. Já totiž neusnu v ničem, co se pohybuje a po delších cestách dorazím totálně grogy. Největší peklo byla cesta na erasmus 22 hodin autobusem a stejně jsem neusnula!
monis já zas považuju za superschopnost v nich neusnout:) Proto se ani nesnažím udržet vzhůru ty děti, podle mě to nejde:) Ale je fakt, že s dětmi už neusínám v autě tak často.
Potrefenáhusa Já tě můžu jenom tlapkat, jsi hrdinka, že to vůbec nějak zvládáš.
monis já taky v autě klidně usnu, ale dělám to tuze nerada, protože mě pak bolí z krkem. A přijde mi to blbé i vůči řidiči. Když jedeme v noci,tak si občas na chvili zdřimnu, když muž potvrdí, že je ok.
Moje švagrová nastoupí do auta v Praze, probudí se v Chorvatsku na pláži a diví se, z čeho jsem tak vyřízená. Superschopnost, kterou závidím.
GChK hlavně její řidič musí být nadšenej. ![]()
continuity Tak, když neřídí ona ... ![]()
O spánku, to už tu dlouho nebylo. Já pořád nevím jestli jsem sova, nebo skřivan, protože spím a usínám dobře, kdykoliv můžu. Před první noční, tedy musím na hodinku si lehnout a dokážu 12 hodin fungovat. Na denní vstávám 3:30 a spát jdu tak kolem desáté a taky dobrý, ale to bude tím jak se všichni honíme. V lednu jsem měla nějaký přesčas, kdy jsem přišla v pondělí ráno z noční a v úterý už zase denní 3:30, za pomoci kafe a malé cocacolky teda.
Nebo v letadle usne ještě při tom zrychlení na start a vzbudí se když se kola dotknou země.
Ježíš to mám taky
A když jsme teď letěli s dítětem, tak jsem měla velkej problem neusnout už při startu. Pak jsem my vrazila pastelky a stejně to na chvíli zalomila ![]()
Já dneska shodou okolností nepěkně vypěnila u uspavani. Jak mimino povyrostlo, už se mi moc nedaří je uspat najednou. Starší usina dlouho, prevaluje se, konstantne něco mele, chce pít, curat ... nepomáhá napominat, prosit, vyhrožovat.
Takže když už asi po desáté vzbudil mimino, který takhle večer stridave pospává na prsu a taky mu trvá zabrat, tak jsem je oba s řevem odtahla do obýváku, kde jsem je zpucovala všechny i s mužem a odešla skládat prádlo.
Takže muz je všechny zavřel do ložnice, kde choval řvouci mimino a nějak se mu podařilo udolat staršího ... Mimino jsem pak ukojila, ale stejně se furt budí.
A myslela jsem celou dobu na Potrefenáhusa , já jsem fakt slabej kus, hned mi tečou nervy a to jsme ještě pořád před desátou.
Potrefenáhusa budiž ti útěchou, že ty moji spratci(to je laskyplne označení), ani jedna od roku nespala odpoledne. Přežila jsem.
Nam zruseni odpoledniho spanku vubec nepomohlo. Kdyz pres den nespi, jde spat nejdriv v deset, spis mezi jedenactou a pulnoci. A kdyz pres den usne... No pak teda potes. Naposled vydrzela do tri. Dneska zrovna spala, vytuhla cestou z nakupu v pet, nesla mi pres hodinu probudit. Takze ted tady skace po gauci a je naprosto cerstva. Nastesti je jedna a tak spolu dopoledne dospavame noci. Ale jak tohle dite jednou dostanu rano do skolky, to me desi uz ted
Zuzuli školky se předem neděs. On to vůbec nemusí být problém. Moje malá chodívala spát v jedenáct a vstávala v devět a pak přišel čas nástupu do školky a ona se sama a víceméně bez problémů přeřídila na vstávání v sedm.
Vieš čo, toto môj muž nemá rád (ale za volant ma nepustí)....ale ja za to fakt nemôžem, ak šoférujem vydržím dlho, ale ak nie....tak lietadlo, vlak, auto, to je jedno...proste to nevydržím...je úplne jedno, koľko kávy vypijem...už si zvykol.
aj som si koľkokrát vzala do vlaku alebo do lietadla niečo na učenie, alebo na prípravu...nula bodov.
A pritom normálne v posteli mám problém so spánkom, stilnox vždy na nočnom stolíku...ale ako niekam ideme...
Možno by som si mala domov kúpiť to natriasacie lehátko pre bábätká...![]()
continuity Já to mám stejně jako ty, odpolední spánek mám ráda, ale musí to být brzo a na chvilku. Muž mě kolikrát posílá lehnout si do ložnice, ale to bych vytuhla a večer nespala. Když si lehnu do obyváku, je to takový lehký osvěžující spánek, jen naberu energii.
Bez problémov spavam s malým poobede, a večer ideme spat všetci spolu. Po vstavani o 4 ráno, čiže vlastne v noci
, spím hocikedy sa mi dá.
Karja Tonda ve skolce spat nemusi, muze si misto spani hrat. Ale minulej tejden vyslovene spat chtel, nemohli ho pak vzbudit a vecer usnul v 10. Desny to bylo! Jinak po obede uz rok nespi a je to super. Vecer usina mezi 7 a 8 a rano se budi taky mezi 7 a 8. Za me uplnej ideal.
blahoslaveny budiž školky, kde děti nemusí trávit polední klid v posteli. Ještě že se to tady tak nepraktikuje, to bych touhle dobou už měla za sebou minimálně jeden pobyt v blázinci. Dcera přestala spát už v jeslich lehce po druhých narozeninách. Kdo chtěl, šel si lehnout, kdo nechtěl, hrál si vedle v místnosti.
Tabea presne tak! Akorat si rikam, ze by to nemusela bejt vysada soukromejch skolek:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY