Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:21

Karja jé, to mám stejně jako tvoje kamarádka, kolikrát o víkendu s mužem usneme po obědě na gauči nebo jsem tuhle usnula na hrací podložce vedle mladšího, co si něco kutil, ale musela jsem tam být. No mě stačí, když se trochu naklopím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:23

Karja večerní párty po usnutí v autě si klidně odpustím, ale čekala jsem, že mladší začne usínat rychleji bez odpoledního spánku. Tak to trvalo maximálně týden

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:25

Karja já jsem vcelku mizernej spáč, ale tyto slofiky mi dělají výslovně dobře. Když nechci usnout natvrdo, někdy si lehnu normálně v obýváku u televize a většinou mě vzbudí některé dítě nebo tak. 

Ale tak to dělali i oba moji rodiče. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:25

monis No protože my se nebudíme něčím sladkým, my to celou dobu děláme blbě! Viz continuity 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:25

Karjapřesně z toho důvodu taky vyzvedáváme po obědě, i když si všichni klepou na čelo. Já nemám odvahu to zkoušet. Když usne přes den třeba v autě, tak jde spát v 10 a já na to nemám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:26

Potrefenáhusa to maminkování jí přejde, až si na ségru pořádně zvykne. A miminko taky určitě přestane brzy večer vyvádět, to se fakt mění ten třetí měsíc. Jsou před vámi světlé zítřky Je starší aspoň ochotná jít s tatínkem sama ven nebo ani to ne?

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:26

continuity No ,mně pomůže asi nejvíc jen tak zavřít oči:-D jako nespat ale neodpocivat treba při čtení nebo sledování něčeho. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:29

monis No, naši starší to příští rok čeká a myslím si, že ona ve školce usne určitě a to pak budou mejdany! 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:29

Evaeva no já musím nemilosrdně táhnout obě a v naší státní školce 8:30 zamykáme a nazdarnaštěstí to máme taky 5 minut.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:31

monis jo starší musí být taky v 8:30, mladší až v těch 9:15. Ale od září ho to taky čeká. U nás se muž sám nabídl, že bude ráno vodit a syn je s tím, myslím, dost spokojený.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:33
Reakce na Karja:

monis No protože my se nebudíme něčím sladkým, my to celou dobu děláme blbě! Viz continuity 

Ještě pomůže dát si před tím spánkem kafe. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:34

continuity Jj, to jsem tady vyčetla už před lety a zkouším občas;-)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:35

Karja Tonda ve skolce spat nemusi, muze si misto spani hrat. Ale minulej tejden vyslovene spat chtel, nemohli ho pak vzbudit a vecer usnul v 10. Desny to bylo! Jinak po obede uz rok nespi a je to super. Vecer usina mezi 7 a 8 a rano se budi taky mezi 7 a 8. Za me uplnej ideal. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:36

Karja starší už bude příští rok předškolák? U nás předškoláci leží všehovšudy půl hodiny, ještě jak mají ty kroužky,... syn ve školce už neusne, i když loni usnul pokaždé (když tam teda spal) a v autě to zalomí skoro vždycky. 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:36

Karja no u nás taky, protože až bude malá spát jenom přes poledne, tak tam taky nebudu moc lítat na 11:50. Můžeme se politovat už dopředu

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:36
Reakce na Evaeva:

. No mě stačí, když se trochu naklopím.

​tohle měl muž. Teď už tak dobře nespí, ale on kolikrát usnul během čtení pohádky dětem. Nebo v letadle usne ještě při tom zrychlení na start a vzbudí se když se kola dotknou země. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:39

monis u nás to celkem šlo, akorát jsem celou cestu popoháňela staršího, abych mladšího co nejrychleji dostala do postele, ale je fakt, že to bylo až mezi druhým a třetím rokem. Ale jestli to máš před barákem, tak bych vyběhla jen s chůvičkou. Sousedka takhle chodí, jsem si všimla. I já už jsem tak párkrát musela vyběhnout a to to mám podstatně dál.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2023 20:40

continuity jojo, muž usne během večerní pohádky v tv (10 minut)My jsme oba takoví.

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:44
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa to maminkování jí přejde, až si na ségru pořádně zvykne. A miminko taky určitě přestane brzy večer vyvádět, to se fakt mění ten třetí měsíc. Jsou před vámi světlé zítřky Je starší aspoň ochotná jít s tatínkem sama ven nebo ani to ne?

​jo,oni spolu chodí už dlouho se psem na hodinu i dyl, jenže on chodí dost pozde, tak to ted, když se to snazime dat bez denního spanku a hnát dite do postele driv, nestihaj. Což je strasny pro mě, neodpocinu si ani během spanku ani během venceni...na jaře mu začnu asi strkat tu mladší 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 16. února 2023 20:45

Karja jo, nesnáším usnout přes den. Celý den je pak na nic. Nechodila jsem spát přes den ani v nejhorších krizích v kojeneckých obdobích. Snažila jsem se pospáváním nebo prostým ležením klidně na zemi nebo kdekoliv se dalo prodloužit noc, ale jakmile už jsem vstala, tak znovu si jít lehnout přes den mě úplně dodělalo.