Karjana ten priplatok za extra znecistenie sa "stazuju" vsetky moje detne kamaratky :) My sme ho este nedavali, musim si zjavne nasetrit ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jimik Potrefenáhusa no, asi mě prostě ty děti musí udržovat ve střehu. Hlavně vůbec nevim, proč tak najednou. Spla v posteli se mnou, vyvětráno, nepřetopeno... Možná jen dýchal moc mělce nebo pomalu, ale usnout už stejně nešlo. Ještě, že jsem ten monitor na plínu koupila.
Já platila příplatky i za psí chlupy, podle mě si vždy něco najdou, aby ti je naúčtovali ![]()
999 to je ale hodně levný mytí. Já jsem to zkoušela v nákupáku a ta částka začínala šestkou.
999 jojo, obcas to davam na Chodov, pak je auto vonavy a krasny, daji tomu i nejaky vosk na kapotu, ze se to pak chvili tolik nespini. Jen jsem ted vedela, ze bude chudak zase brzo v narocnem provozu, tak to nestalo za to. Az budu v Praze vic nez na 3 dny, chci ho tam zase dat. Cena je teda vyssi, ale 2x rocne to snesu, ztratila bych na tom spoustu casu a ani bych to tak nevycistila, na strechu ani nedosahnu. Akorat jak pak ty 2 hodiny couram po obchodaku, nez je to hotovy, nekdy to s sebou nese dodatecne vydaje ![]()
continuity u nas naposled asi 2200, za 6 bych to teda asi nedala.
Kokoska to začlo: pokud je to Superb je to dražší ( nevím,co je na tom dražší od stejně velké oktavky), v kůži je suché čištění dražší, no proste jsem nabyla dojmu, že mají cenník: kolik majitel znese.
continuity tak ja mam interier bez kuze a jinych zaludnosti vyzadujicich extra cisteni. Stejne podrazili, stavalo to 1900, kdyz jsem tam zacala jezdit, asi 3 roky to je.
Tabea kúpila som ten ovocný sad a vytiahla, keď som s cholerou ležal a v decembri a nebola v stave ani tuk do pravidiel, tak len hopkal s havranom.
Já tu vložím jednu fotku ze včerejška, ať se všichni nakazíte. Sice šli spát později, až v půl deváté, ale do pěti minut byli oba tuháčci.

dzizisketa AŽ v půl devátý
Gratuluju a zamackavam slzu.
MP Meri tak nějak ![]()
dzizisketa ale jsou moc rozkosny ![]()
dzizisketa Tuháčci jsou sladcí :o)
(Náš malej včera usnul UŽ před půlnocí a byla jsem ráda, že jsem ráda ;o)
Zahrali sme si Človeče aj Na čučoriedky, pekne podľa pravidiel, aj s vyhadzovanim a so všetkým, a Lukasko to zvládol bez problémov ![]()
Nedávno se tu řešili ti Among Us - dnes jsem kreslila putovní kamínky podle obrázků, které Ríša vybral. Takže jo, frčí to i ve školce. Ještě prý bude chtít sérii s Minecraftem. ![]()

Gatita jak si sháněla tipy, co s dětmi, tak dnes jsme byli v planetáriu na pořadu 1-2-3 start a super. Starší byl vyloženě nadšený, v pohodě to zvládl i mladší a bavila jsem se i já.
Evaeva to je super, hned ukládám, diky!
Pinot Noir ty jsi tak šikovná ![]()
Malenge určitě běžte. Ale někdy na konci dubna budou na rok zavírat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY