Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:10

žluťásek obdivuji tě, že se do těch všech her tak vpravíš. Mě by i bavilo hrát, ale ničí mě studovat pravidla. Děti dostaly karak, ale nejsem schopná to prostudovat. Takže jsme to vybalili a zas zabalili.

Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:12

žluťásek dragomino jsme taky vybalili a zas zabalili...  Kvůli mně

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:17

žluťásek Ty jo, tebe by měl někdo z těch obchodu platit a nebo my tady! Děkuju moc za tak obsáhlý a třikrát napsaný příspěvek teda! Asi zkusím tu první koupit k svatkuy zažehnám úskalí spočívající v hádce kdo bude hrát kočku a pak by to mohlo klapnout. Je to fakt roztomilý! I ti draci vypadají moc fajn. Hry žádné neznám právě, v mém okolí všichni hrajou až se staršími dětmi. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:20

Tabea No já si myslím, že my ten diamoniac taky hrajeme blbe, páč jsem si přečetla pravidla jen jednou, ale holky stejně podvádějí, nechávám je hrát v rámci možností aby je to bavilo. Blby je, že u těch her musím moc mluvit:-D to nebi úplně odpočinek. Dnes jsme dělali takové to zazehlovani ikeakoralku a to byl větší relax, tak netreba moc slov, ale máme zničené některé ty podložky, musím to objednat nějak na Aliexpressu nebo tak...

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:22

Tabea ale to je fakt strašná škoda, to se kousni, zrovna karak má ta pravidla fakt jednoduchoučká a krátká. Výsledek bude stát za to.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:23

Evaeva kedysi sa tiez jedoval, teraz sa uz vobec k hre neprida :( ale kibicuje nam do toho furt :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. února 2023 20:47

Mrakoplas mladší zatím hry nedává, takže tahle možnost tu není. Jemu to asi tolik nevadí, on ty výbuchy prostě má u všeho. Akorát po něm už nechce hrát, že by se mi nakonec třeba podařilo vyhrát (být druhý nestačí, k tomu se přes ten výbuch vůbec nedostaneme)

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 18. února 2023 21:17

Ty hry jsou tak krásný....ale až přejde období rozházej a ztrať, zatím jen neustále shanim všechny komponenty dohromady 

Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 18. února 2023 22:07
Reakce na Malenge:

Tabea ale to je fakt strašná škoda, to se kousni, zrovna karak má ta pravidla fakt jednoduchoučká a krátká. Výsledek bude stát za to.

​Oh, beru zpět. Není to Karak, ale Karuba. 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 18. února 2023 22:27

žluťásek takmtu djeco chop chop potřebuju pro sebe  

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 18. února 2023 22:57

Tabea dragomino je ultra jednoduchy, jen příkladas dilky a beres si vajicka, víc v tom fakt není.

Karak je prakticky taky jednoduchej, stavíš bludiště, mydlis prisery, vylepšuješ si výbavu, sbíráš poklady. Ale není to přečíst a zahrát na první dobrou. Já moc doporučuju buď videonavody na YouTube. Nebo ještě líp, pozvat nějaký kamarády co vás to naučí nebo vyrazit třeba do nějaké herny, knihovny, kde vám to někdo ukáže. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 18. února 2023 23:01

Karja mě za to platí knihovna, ale docela bídně já spravuju FB účet knihovny o deskovkach a píšu tam o dětských hrách. Vytvořila jsem tam alba podle věku, kdyby to třeba někomu pomohlo. Zatím ta stránka moc nežije mi přijde, ale mohla bych tam tvořit víc obsahu vám na míru. Článek pro holky od Karji, článek pro batolata od MPLee, Zuzuli a Potrefenýhusy, kooperacky pro Mrakoplasovy...

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 18. února 2023 23:12

Mrakoplas kooperativní je třeba ta výše zmíněná Mňam nebo Tajná výprava čarodějů, ta je založená na paměťovém principu. Studenti čarodějné školy se vrací přes les zpátky do akademie a v patách je jim rozzlobeny profesor, duch Bludovít. Za každým stromem se schovává malý bludík, který jim pomůže se posunout blíže ke škole. Hráči postupně hází kostkami a odkryvaji žetony s bludíky a hledají shodné symboly.

Nebo z novějších je bezva akční dobrodružná Kraken zuří. Hrací deska je loď a rozbourene more plné krakeních chapadel. Házís kostkama, podle toho se chapadla přibližují k lodi a ty na ně útočíš zbraněmi, co máš na kartách v ruce. Každá postava má kromě toho nějakou šikovnou schopnost, takže si můžeš vybrat, za koho hraješ a co umíš navíc. Hrajou všichni proti krakenovi, buď ho porazite nebo vám nadělá do lodi díry a jste namydlený.

Online Vari
2228 příspěvků moje polička 18. února 2023 23:14

žluťásek Ta stranka je Deskovky v knihovne? Tam obcas nakouknu :-).

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 18. února 2023 23:22

Vari ano, Deskovky v knihovně. Já mám trochu zábrany psát tam o těch dětských hrách, že to všichni znají, ale to je asi dost úzká bublina rodičů, co znaj spousty her a maj doma plný regály. Takže si to beru za úkol, psát vám tam víc

Ty deskoherní kluby pro děti se v knihovnách docela začínají množit, za sebe moc doporučuju. U nás chodí mnoho rodin pravidelně, pokaždý přijde i nový a ta atmosféra tam je fakt bezva. My máme doma her docela dost, ale syn stejně miluje chodit hrát tam. 

Online Vari
2228 příspěvků moje polička 18. února 2023 23:34

žluťásek Fakt tam klidne pis i o tech znamejch, treba ja si to ted slozite hledam, i tady na parfu uz jsem te poprosila o nejake tipy. Takze treba ja bych to moc ocenila :-).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. února 2023 00:00

žluťásek jeej diky, tie vyzeraju super! Idem ich hned kupit :)

Uaa ten Kraken je vypredany a bude za v juli? Na ten som vsadzala. 

Offline Kokoska
35142 příspěvků moje polička 19. února 2023 00:13

žluťásek tak dik, 1500 v... Ale aspon budu mit darky, az na to dojde.

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 19. února 2023 02:25

Dneska všichni celkem napohodu do 10 usnuli, mimino si pořvalo místo obvyklý dvouhodinovky jen asi 20 minut.....a já vůbec nemuzu usnout

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 19. února 2023 02:54

Potrefenáhusa Šiš, kde je tady objímající smajlík?  Ale tohle je klasika, fakt.