Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 19. února 2023 06:21

Tabea Na ta pravidla jsou fakt dobrý youtube, jak radí žluťásek. Já taky nemám na to to prostudovat dopředu, většinou první hru prostě začneme jako zkušební a studujeme postupně pravidla. 

A co se řízení týká, můj táta neřídil, auto jsme ani neměli (máma má řidičák jen na motorku), on navíc nebyl vůbec macho, takže i kdyby řídil, tak by mě ještě pochválil!  Takže já dost nesnáším takové to chlapské lpění na autě, naštěstí můj muž na to moc netrpí, ale jednou mě naprdnul dost, koupil si "pro radost" Mini coopra (on má firemní auto a já vlastní) a prohodil něco ve smyslu, že já s ním budu moct jezdit, až bude mít pojištění. No takže já ho teď odmítám řídit z principu, on ho už 2x naboural a k tomu asi 3x od té doby nabořil moje auto....

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 19. února 2023 07:03

Garfie a první ze všech je dneska vzhůru kdo?

jinak můj muž na auto taky netrpí, bordel je v nem odpovídající dvěma dětem, kočáru a většímu psovi - on má k věcem takovej hodně spotřební vztah, proste se to pouziva (což mě u jiných věci dost nici, ze na to vůbec nedava pozor)

co mi přijde horsi, ze tem chlapům u řízení fakt dost často preskakuje, nechavaj se hrozne snadno vyprovokovat a vybublava tam agresivita jako při boji. Tak to má bohužel teochu taky, on je takovej vznetlivej uřvanej typ, ale přiznal se k tomu i ex, kteryho jsem naopak viditelne vytocenyho nezažila vůbec nikdy ani jednou 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 19. února 2023 07:09

Jo ale takhle silene haklivej bejval na auto můj strýc, to byl vzdycky fakt teror - když si koupil auto můj bratranec (jeho syn), naše babička mu na auto pridala poměrně velkou částku, tak že ji někam slavnostně vyveze - chtěla na hřbitov a při ty první jízdě mu do toho fungl novyho auta vysypala do kufru kybl písku... prej zatajila dech a čekala, co bude...a bratranec prej nehnul brvou, to neva, babičko, to se vysaje 

Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 19. února 2023 07:17

žluťásek ahoj, díky za nakopnutí. Zjistila jsem, že knihovna pořádá jednou měsíčně hrací odpoledne, bohužel pro nás v nevyhovující čas. S mojí pracovní dobou a sportem dětí 3x týdně už moc času na aktivity a návštěvy nezbývá. Ale sjedu večer YouTube.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. února 2023 07:37

Potrefenáhusa  tak pokud ostatní spí, tak je to ještě dobrý ne? My už si s juniorem jezdíme od sedmi s autíčky.

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 19. února 2023 07:42

Jimik jo je! Akorat všichni nespali, v kuchyni byl úplně prejetej muž, ze nespí od 5, prej vždyť jsme šli spát v 9  nás ty děti zabijou...

Ale ty denní spanky jsme vrátili, fakt na to ještě nemá, jen jsme ji po hodině vzbudill

fakt se to nedalo

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 19. února 2023 07:43

Psí život

Tuto hru dostala dcera k vánocům, protože má ráda psy. Při čtení pravidel jsme skončili u toho, kdy a kam může pes čůrat, postupně jsme všichni museli jít na wc a ani jsme to nedočetli. Tak teď hrajeme jen tak, že házíme kostkou a psi se potkávají. Cokoliv složitějšího než člověče nezlob se pro nás asi není. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 19. února 2023 07:44

Pre mňa sú tie pravidlá aj tak na nepochopenie, ja som tak na človeče a dostihy a sazky. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. února 2023 08:04

Potrefenáhusa Junior taky spí odpoledne spolehlivě a na zrušení to zatím nevypadá, takže mě ještě ani nenapadlo s tím experimentovat. Akorát usíná nepravidelně podle náročnosti dopoledního programu, takže sebou všude tahám kočár, chodíme většinou ven na celý den a řešit usínající skoro 14 kilové batole bez kočárku jsem si zkusila jen jednou a děkuji stačilo.

Offline Kokoska
35142 příspěvků moje polička 19. února 2023 08:12
Reakce na Potrefenáhusa:

jinak můj muž na auto taky netrpí, bordel je v nem odpovídající dvěma dětem, kočáru a většímu psovi - on má k věcem takovej hodně spotřební vztah, proste se to pouziva (což mě u jiných věci dost nici, ze na to vůbec nedava pozor)

​U nas je to stejny a musim rict, ze muzovi dost nerada svy veci pujcuju. Ale za jeho vztah k autu, zejmena memu autu, jsem rada

A momentalne mam to auto jak cune, krome psa vozim obcas podobny ansambl, muz si to pujcil, kdyz jel lyzovat, pod sjezdovkiu samozrejme bahno... a nejak nemam cas to vevnitr dukladne vycistit, jen jsem se vybicovala projet myckou, kdyz jsem si potreti zaprasila kabat pri manipulaci s nakupem v kufru.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 19. února 2023 08:50

Potrefenáhusa tlapkám! U nás se sice usnulo v klidu, o půlnoci jsem usnula i já. V půl 3 se rozeřval monitor dechu a po zatřesení se malej teda hodně zhluboka nadechnul a probral. Když už jsem o 2 hodiny později skoro usnula, tak se ozvala ta první výstraha, co zároveň vibruje a zafunění se ozvalo znovu  Takže už jsem až do rána sledovala blikající světýlko a poslouchala dech. 

Offline 999
19887 příspěvků moje polička 19. února 2023 08:56

Kokoska Nech si to někde vyčistit, já jezdím do Ruční mytí plus do Marriottu. Mně v autě nikdo bordel nedělá, ale jakmile se mi začne zdát, že v autě blbě vidím, tak jim ho tam šoupnu. Umejou mi okna i zevnitř a rázem vidím skvěle :-). Sama bych si auto takhle krásně nikdy neumyla, všechny ty prostředky bych musela nakoupit, tak mi těch 1500,- za exteriér - interiér přijde v pohodě.

Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 19. února 2023 09:11

JankaM letfenixa  dekuju ženy!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2023 09:18
Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 19. února 2023 09:25

999 Já si to nechám vyčistit k narozeninám, ale jako, jako oni mi určitě přiučtují nějaký poplatek za extra znečištění navíc, takže to bude tak přes dva a to už je znát. 1500,- je na prahu velice krásná cena.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. února 2023 09:25

MPLee To tedy byla noc

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 19. února 2023 09:26

Jimik mne by to taky nenapadlo, nebejt ty vecerni tortury

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 19. února 2023 09:27

Tabea taky je u toho čtení pravidel většinou tezky to přečíst v klidu, aby do toho nikdo nemluvil a nic nechtel 

Offline 999
19887 příspěvků moje polička 19. února 2023 09:28

Karja To jo, zvlášť na Prahu 1.

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 19. února 2023 09:28

MPLee to je hrozny, muselo to bejt hodně stresovy