Len no spej nejlíp, když se to fakt nehodí
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa
no veru, rozumela by si s nasimi autickarmi
Potrefenáhusa Dvere od lednice byly nejakou dobu meritko i u nas, kdyz zacinal chodit, mel jejich roh akorat po oko
dost se mi ulevilo, kdyz o kousek poporostl. Na pozornost, kam zrovna kraci, ten rust teda vliv uplne nemel
tina
no panejo! Tonda ma 16kg:D
Lukasko po tom, ako zvracal, mal diétu pár dni a následne zápal priedušiek. Takže to, čo som ho poctivo vykrmovala pol roka, mal preč za týždeň a všetky kosti mu vidno ![]()
711990 jj, pár měsíců, Viktor je narozený v červnu.
Mrakoplas ti jsou roztomilí ![]()
Ríša měl karneval včera, chtěla jsem ho vmanipulovat do fešáckého astronauta, ale šel za obludu. On k těm hnusákům hrozně tíhne.

Pinot Noir no vidíš, já myslela, že je někdy v březnu.
711990 Teo ani těch 16:) Ale pupek má pořádný
Mrakoplas To jsou fešáci. My jsme měli s karnevalem hrozne patálie, naštěstí hlavní úlohu sehrála moje madeirova sukne, co jsem nikdy neměla na sobě a dcera byla fakt šťastná:-D
Karja Dcera měla moji vyšívanou sukni, co jsem neměla nikdy na sobě ve školce na plese. Taky byla šťastná, až do chvíle, kdy si tu sukni přišlápla, spadla a rozrazila si čelo.
Jinak karneval máme zítra a dcera jde za jednorožce, což je na přípravu vyloženě nenáročná maska sestávající z čelenky s rohem a ušima :o)
Pinot Noir astronaut a krasokorculiar v jednom!
Karja a za co bola?
Mrakoplas krasni sú ![]()
Já už se na to vykašlu. Po druhem porodu se zacinsm rozpadat ve velkem. Lazdou chvilku msm blokly zada, migrenu... nejnoveji zablokovany krk. Ze spatne podprsenky na behani. Ukrutna bolest, migrena, 2000 za fyzio a stejne zlepseni skoro zadne. Mela jsem byt s kamaradkou a detma na horach a misto toho zivotim doma. Potrebuju behem spanku starsi pracovat na taborech, ale samozrejme nedelsm nic
a na jare budu zase padat na hubu.
Vsichni maskovani jsou bozi![]()
Mrakoplas Prosím te, ona strašně moc chtěla jít za něco strašidelného, takže první karneval šla za čarodějnici i se segrou. A pak byla u sestřenice a tam si zkoušela šatičky Sněhurky, ona ji je slíbila půjčit, že jde stejně za něco jiného, nadšení veliké, dcera je strašně emotivní, takže div neskákala do stropu, začala si plánovat co si vezme....no a ta sestřenice si to rozmyslela, chápeš to? Dokážeš si představit, jak to pak vypadalo, mně ji bylo tak lito, to bylo pláče a dotazů, jestli si to ta sestřenice nerozmyslí..... Karneval za dva dny, o čarodějnici nechtěla ani slyšet už, když viděla tolik krásných šatů, takže jsme doma našli takové jedny šatičky, krajkové, už trochu kratší, já ji pod to přišla tu mojí sukni, takže z toho byly úplně megahonosne obří princeznovske šaty. Od prvního okamžiku, co to viděla byla totálně nadšená, a už ani ty snehurkove nechtěla, že tyhle jsou lepší. Já na sebe byla tak pyšná, jak jsem to na poslední chvíli vymyslela, úplně jsem se tady placaa po ramenou:-D. No a pro všechno to nadšení asi půjdeme ještě na jeden karneval, což je pro mě celkem hrozny, ale obětuju se. Sambo šel minule s námi, dal si tři piva, i šel soutěžit a tancovat s maloumalou a tema nadsenyma matkama, toho já jsem ani nebyla schopna, tak jsem to viděla nadějně, ale řekl že to byl jeho poslední karneval navzdy, že se to fakt nedá:-D
Karja zachránila si to výborně, úplně vidím to zklamání, když se nekonaly slíbené šaty. A jste teda dobrý, my absolvujeme akorát masopust ve školkách. Kluky to naštěstí taky nebere, tyhle diskotéky, nevím, kdo by se u nás obětoval.
MPLee je nadeje, ze se to zlepsi. Ja mela obdobi totalniho rozpadu - jednou jsem mela takovy ustrel, ze jsem se nemohla ani trochu predklonit (bylo to tak brutalni, ze jsem nemohla ani vyplivnout vodu do umyvadla pri cisteni zubu), do toho obcas silena bolest v koleni, pak me zas brala krcni pater, kdyz preslo tamto. A o asi sesti novych zubnich kazech behem 10 mesicu od posledni navstevy radeji pomlcim. Nejak se to srovnalo, drzim palce, at te to taky prejde. U me to bylo na nic ale skoro dva roky.
Karja to sklamanie uplne chapem, ja to dokonca prezivam horsie ako deti ako mi je ich luto. Zachranila si to perfektne!
Evaeva No jako holky to bere, ony mají rády veškeré společenské akce. Ještě byly na venkovním masopustu, průvodu, kde ale děti taky měly masky.
A jako na ten skolkovej karneval se dcera chystala snad celé odpoledne! My jsme z toho se sambem měli takovou srandu, jsme si říkali, jakej bude maturák. Ona si furt nosila ty šaty, šperky si různe k tomu dávala (to jsem ji půjčila svoje vyšle z módy, jak se nosily ty obří náhrdelníky), a chtěla navlnit vlasy, což byl úplně nejhorší proces a celý to trvalo snad 40minut:-D. Mytí, fenovani, spletení do francouzských copů:-D
Mrakoplas Jo no, jako fakt mi jí bylo líto, navíc úplně bylo vidět, jak to ta sestřenice udělala potom , co viděla to nadšení, aby náhodou o nic nepřišla, když je to tak dobrý. Samozřejmě zato potom nešla a normálně ji ty šaty další den nabídla, ale to zklamání a pocit křivdy už zpátky stejně nevezmeš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY