Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:34

Hrozne vas obdivuji s temi kostymy. Mladsi synek ma karneval pozitri. On sotva mluvi a vubec se mi zda, ze ze spousty veci nema moc rozum, tak ten vubec nevi, za co by mel jit. Ted ja nemam zadne napady, neumim vyrabet a nemam k tomu moc dobry postoj. Jedna pani z mistni fb skupiny bude tak hodna a pujci nam snad prevlek indiana. Tak mam den na to, abych synovi vysvetlila, kdo to je ten puvodni obyvatel, a presvedcila ho, ze za nej chce jit

Jinak teda docela by me lakalo zkusit si vyrobit klasickou masku z papirmase. Akorat zrovna ted se mi nejak nechce se s tim mazat. Ono to asi i dlouho schne. Zkousely jste to nektera? 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:38

Gatita ja som v sekaci kúpila mikinu s kostlivcom,  ešte vlani, bola mu obrovská,  aj tak ju mal, chcel ju aj tento rok (znova v sekaci som prikupila leginy s kostlivcom), na karnevale nebol, ale bude mu dobrá aj o rok

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:45

letfenixa přesně, u nás největší kostymovy hit byly svítící pyzama s kostlivcema z Lidlu, uzili je ve skolce a pak ještě x krát doma na hraní na kostlivce i na spaní, nejlíp investovanych par stovek v roce

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:47

Malenge Tak toho kostlivce z Lidlu jsme zdědili, růžové dokonce, holky to hrozně chtěj obě dvě, samozřejmě to nikde nemůžu najít, jen na Amazonu a ne ty jejich velikosti:-D. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:49

Malenge letfenixa pyzamo s kostrou musim nekde mit po starsim, ale nikde jsem ho nemohla najit

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:52

Gatita ja vyrabela z papirmase ten krunyr. Schnul skoro 14 dni a behem toho zacal plesnivet...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:53

Gatita prosim ta, mladsi ma to pyzamo z hmka podedene po starsom, prilbu s hasiacim pristrojom som kupila ako set na karneval. To iste starsi - polokosela zo svadby, normalne nohavice a zbytok tiez kupene ako set pre vypravcu. Ja som uplne lava a bez fantazie :) 

Sestrin syn si vzdy vymysli nieco kteativne, napriklad chladnicka alebo banan :)) strasne sa mi to rata ale som rada, ze to nasi nechcu. S mojou nesikovnostou by to nebolo vyrobene ani za 20 rokov

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:54

711990

Edit. Inak ja som myslela, ze je to papierovy tanier :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 20:54

Gatita kluci si nikdy neřeknou za co chtějí jít. Naštěstí mám ve sklepě krabici kostýmů nebo aspoň různých komponentů po nás a ségře. Takže jim vždycky vyjmenuju, co tam máme, a oni si vyberou, doděláme třeba hůlku nebo roztrhám mužovo tričko na čerta,...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 20:55

Mrakoplas loni jsem viděla ve školce kluka, co šel za vysavač

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:56

Evaeva haha to je tiez super. Taketo masky su najlepsie. Ale nasi nejako trvaju na profesiach (v hre bol este policajt).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 20:56

Karja no jo, holky;) Ale je hezké, že to tak prožívá. Syn teda celkem taky, vezme si černé triko, ocas a rohy a těší se, že ho kamarádi nepoznaj

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:57

Mrakoplas no vidis, to sem si asi mohla dost ulehcit praci! Tohle byla dumyslna soustava nekolika taliru na sobe, to sem omotala potravinovou folii a na to sem matlala toaletni papir namocenej ve vode s lepidlem...:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 20:58

Mrakoplas mně by i bavilo to vyrábět, ale oni nic takového nevymyslí a nutit jim to zase nebudu, že jo.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 21. února 2023 20:58

711990 teprv ted jsem se prokousala ke starsim prispevkum a vidim ten krunyr. Nahodou dobry! Ale poustet se do toho nebudu. Zjistila jsem, ze nemam ani skrob, ani noviny, ani trpelivost a x dnu na schnuti. Za rok si dam ale pripominku do kalendare a zkusime to i se starsim, to by mi davalo vetsi smysl nez se tu s necim pachtit sama.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 21. února 2023 21:00

Gatita podle žluťásek by mela stacit i jen ta voda a toaletak, ja jsem davala tak 2:1 vodu a herkules

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. února 2023 21:06

Evaeva tak im len navrhni, mozno budu nadseni ale samych by ich to len nenapadlo :) Alebo ako druhý job mozes vyrabat kostymy parfumaniackym detom. Ak posles postou, hlasim sa ako prva

711990 vopred sa ospravedlňujem ale ako prve mi vyvstalo na mysli: teda to muselo dat prisernou praci..... Obdivujem ta, ze sa ti s tym chcelo crcat! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2023 21:08

Mrakoplas no radši ne, co kdyby si nakonec vymysleli něco, co vyrobit nedokážu, třeba štafle

Offline dzizisketa
9026 příspěvků moje polička 21. února 2023 21:10

U Rosti ve školce dnes měli nějakou zdravovědu, program Medvídkova nemocnice s mediky. Obvazovali si plyšáky, pak jednoho ukázkového vykuchali a měli k tomu i nějakou nalejvárnu, protože odpolední konverzace se točila kolem ledvin a poznatku, že babička Iva má špinavé plíce, protože kouří!

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 21. února 2023 21:16

711990 Mně se tvůj krunýř líbí! :o)