Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 21. února 2023 21:20

Mrakoplas ...a pritom takova blbost

DruI dekuji:D Tonda byl nadsenej, on neustale predstira ze je zelvicka, takze na tohle se velice tesil:D

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 21. února 2023 21:56

MPLee mohu doporučit pranamatku - taková ta karimatka s pichalky. Já mám problémy se zády dlouhodobě, předloni jsem měla kvůli hluku krku i migrenickou atakubez cvičení bych se už dávno nemohla hýbat a přesto to nebylo nic moc a teď k Vánocům jsem dostala tu pranamatku a neskutečně to pomohlo. A to na tom ani nelezim denně,vstřebá jen 2x týdne 15minut. Mám tedy i ten podhlavníkem. Ta fejkova co mám stala asi jen 7stovek.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. února 2023 22:21

A este sa tu postazujem. Snazila som sa na to cely vecer zabudnut ale tak som stale vytocena, ze to nejde. Dnes same jobovky od rana kedy sa starsi povracal na schodoch, v praci na dve veci a pridem po mladsieho do skolky a ucitelka mi oznami, ze strasne (s dorazom na to slovo) kaslal a zajtra mi ho zoberu len s papierom od doktorky, ze je zdravy. O 4 poobede mam ist zhanat papier?! Nic mu nie je fakt, dokasliava po minulotyzdnovej chorobe, doma dva krat slabo zakaslal a ja sa mam trepat k pretazenej doktorke so zdravym dietatom pre papier?!! Ospravedlnujem sa, asi to nebude uplne pochopene ale toto robia pravidelne, z kazdeho zakaslania spravia mor a to uz sa fakt neda. Minuly tyzden sa tam s nimi znama pohadala, lebo posielali hromadne deti k lekarke na vyter moraxely, doktorka rozculena, rodicia rozculeni ale bez toho nechceli kopec deti ani zobrat

Pre istotu dodavam, ze naozaj nedavam deti do skolky chore, strazi ich mama a vzdy ked mi ucitelka zahlasila, ze syn zacal kaslat/nadchu, som ho nechala druhy den doma. Ale co je moc, to je moc. 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 21. února 2023 22:29

MrakoplasNo, jako vostrý. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. února 2023 22:38

Karja vies co, mne ho zajtra rodicia postrazia, vysetria a mama vybavi u jeho doktorky papier. A vo stvrtok ked ho dovediem si uz prestanem hryzt do jazyka ako doteraz. Ale ostatni rodicia to takto lahke nemaju :( 

Online Garfie
28615 příspěvků moje polička 22. února 2023 05:39

Mrakoplas Jsou drsní! 

Jste hrozně šikovní, my doma vždycky žili ze starých kostýmů po mně a po ségře (a jejích holkách). A vzpomněla jsem si, jak mi maminka vyráběla kostým pampelišky!  Matně si vybavuju zelenou sukni a žlutý výbuch z krepáku na hlavě....

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. února 2023 07:34

Garfie No ale ta pampeliška musela být luxusní!

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 22. února 2023 07:40

rysamona já po ní pokukuju už dlouho a láká mě. Tak ji teda asi fakt zkusim. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 22. února 2023 08:30

Garfie jé, doma vyrobenou pampeliškou jsem byla taky! Zelenou krepákovou sukni jsem měla a na klobouk máma vyrobila takový jako čínský klobouček z papíru a polepila ho žlutým krepákem nastříhaným na proužky. Se ségrou jsme byly velká a malá pampeliška a jednou jsme vyhrály nějakou cenu místního národního výboru

U dcery by to neprošlo, to je buď Elsa nebo teď šla za fialovou princeznu (šaty koupené).

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. února 2023 08:38

Mrakoplas to je strasny tyjo, zvlast kdyz vedi, ze dite bylo predtim doma. A ty vytery?! Vzdyt se tam vzdycky neco najde, i u zdravejch

Online Garfie
28615 příspěvků moje polička 22. února 2023 08:52

Kan Škoda že neexistuje žádná fotka. Ale musela být super, když si ji pamatuju i bez fotek. :-) 

Mohučanka  Ta pampeliška je super nápad! :-) Dneska jsou už docela dostupný ty hotový masky, ale dřív to byla fakt pro matky velká výzva, já bych to nedala! 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 22. února 2023 08:53

MPLee tak pak dej vědět. A jak jsem psala mám tu fejkovou, tu originál v plné palbě na tu fakt nemám.a ať pomůže

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. února 2023 08:59

V den, kdy sem prohlásila staršího za vylecenyho z neštovic (po 14 dnech doma), se objevil první pupinek malé. Teď už je celá kropenatá.

Chce se mi plakat.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 22. února 2023 09:07

711990 Tak nám u výtěrů hlásil doktor vždycky jenom, že je tam obvyklá flóra. A to jsem si přiznávám se docela přála, aby se tam našlo něco, co by šlo léčit a vyléčit.

Garfie Já bych náhodou byla ráda kreativní v oblasti masek, ale dcera o to moc nestojí, tak se nevyblbnu :)

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 22. února 2023 09:07

Garfie já taky ne! Osobně nepřišiju ani knoflík dneska objednám šaty na princeznu na alze a druhej den vyzvednu v alza boxu a je to...Ještě si vzpomínám, že jako úplně malá jsem byla mochomůrka, to byl červený klobouk s bílými puntíky, jehož guma mě děsně škrtila pod krkem

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 22. února 2023 09:08

MP Meri Tak ať to malá zvládá v pohodě. U neštovic se dvěma dětma doma je to asi víceméně klasický průběh :(

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 22. února 2023 09:09

MP Meri no já jsem fakt ráda, že jsem dceru nechala naočkovat! Ve školce měli neštovice celé jaro a kus léta, nechytla je, zato já chytla nerva, že je přinese před letní dovolenou...už je i doočkovaná, a právě včas, ve školce jedou už asi měsíc další kolo.

Držím ti moc palce, ať to miminko dobře zvládne.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 22. února 2023 09:14

"Kokota" na palcích a motivační tabulka. Zamilovala si v obchodě nějakého plyšového králíka. Jsem zvědavá, jestli to klapne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2023 09:19

MP Meri to je bohužel klasický průběh, no. Ale aspoň budete mít hotovo. Pevné nervy!

Mohučanka já mám očkování taky v plánu, akorát oni teď mají rozočkované bexero/povinné očko a bojím se, že ty neštovice do téhle jarní vlny nestihneme.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. února 2023 09:20

DruI Ono jak mi to navazuje na stestinedeli, tak už moc není kde brát. Uz se cejtim fakt sociálně deprivovana. 
U prvního jsem měla poporodni depresi, tak se tomu teď braním zuby nehty a tohle mi úplně nepomáhá  Bez staršího jsem mohla teď za ty dva tejdny aspoň párkrát někam mezi lidi, ale bez malý se dostanu max do Lidlu na nákup a s ni si nikam moc netroufnu, precijen to nemělo i spousta dospělých. Chudák já