Garfie Škoda, že jsem o pampelišce nevěděla dřív, to by se líbilo. Já teď vytvářela pro kamarádku Minnie. Karkulka, muchomůrka a princezna neprošla. Příště!
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri Já tě tak moc lituju, úplně cítím to zoufalství. Šestinedělí, neštovice a teď ještě druhý u miminka... No hnus fialovej je to!
MP Meri taky te moc lituju, snad bude mít malá co nejlehčí prubeh, my tu máme rozmrzely mimino rýma/bricho/blití z refluxu a už ty lepší zítřky vyhlizim taky dost netrpelive ![]()
MPLee prosimte odkud máte ty kočičí leginy? Leginy jsou synova nejoblíbenější část šatníku, už ho radši pripravuju na to, že do školy se chodí v kalhotách. Aby to za půl roku stihnul vstřebat ![]()
žluťásek z Lindexu. Hele ale dneska se mozna chodi do skoly i v leginach
Ne, chapu naprosto. Snad si to necha vcas vysvetlit!
MP Meri chudence ![]()
žluťásek ha, to mám radost, že to slyším
já když dceru upozornila, že do školy se chodí v kalhotách, tak chytla regulérní hysterák. Něco jako když si oblíbila bundu a až pak zjistila, že kapuca je přidělaná dvěma knoflíky ![]()
Mohučanka klid, dcera úspěšně absolvovala 2 třídy v legínách a pokračuje ve 3 ![]()
Zato synek bude chodit do školy asi v teplákách ![]()
žluťásek teraz som kúpila leginy s značkami v Pepcu. Ešte stále nevie čítať, tak nevie, že sú dievčenské.
žluťásek syn byl hodně nešťastný když zjistil, že se do školy nenosí tepláky, džíny do školky jsme nevedli. Hodně dlouho nosil do školy plátěné kalhoty v pase na gumu nebo džíny na gumu.
Ale teda tepláky majú chlapci v škole bežne a väčšina.
letfenixa u nás ve škole jsou tepláky vysloveně zakázané, tuším že to i odsouhlasila školská rada, tak jako zákaz používání mobilů o přestávkách. Normální zakladka na sídlišti. Za ty mobily jsem ráda, to se řešilo i přes třídní duverniky na třídních schůzkách
dupali syn skoro jiné než takové kalhoty nemá, do školy mu koupím taky takové. On si teda zatím vezme vezme vesměs to, co mu dám, tak snad to vydrží. Ale pamatuju si, že já jsem taky odmítala nosit kalhoty, že mě při sezení tlačí, tak jsem nosila sukně a šatovky, holky to mají v tomhle jednodušší. Kalhoty jsem vzala na milost až ve čtvrté třídě a džíny až na druhém stupni.
letfenixa tady tepláky taky moc nefrčí, co vídám děti, jak jdou ze školy nebo s družinou venku. Někdo tepláky má, ale určitě menšina.
Tak u nás je zakázané len viditeľné spodné prádlo, inak môžu byť v čom chcú.
Lukaskovi sa mi párkrát podarilo kúpiť elasticke mencestraky s gumou v páse, tak také by som mu rada dávala.
A áno, dievčatá majú väčší výber.
žluťásek U nas se chodí většinou do školy holky legíny a kluci tepláky. Ségry děti když jely po covidu do divadla, tak zjistila, že nemají co na sebe, normálně jim v půl 9 ráno kupovala rifle, odjížděli v 9:-D. Prostě do školy chodili v podstatě volnočasove a jak se nikam nedalo chodit, tak ji ani nenapadlo koupit jim větší oblečení.
Garfie já taky ne! Osobně nepřišiju ani knoflík
dneska objednám šaty na princeznu na alze a druhej den vyzvednu v alza boxu a je to...Ještě si vzpomínám, že jako úplně malá jsem byla mochomůrka, to byl červený klobouk s bílými puntíky, jehož guma mě děsně škrtila pod krkem
No jako takhle si to představuju já, končím přesně u toho přišitýho knoflíku, akorát varianta, že by dítě mohlo chtít něco konkrétního, mě doteď nenapadla.
MPLee Kokota jsou super a ten nápad mi přijde dobrej, doufám, že vám to klapne. Akorát u nás by to bohužel ztroskotalo na tom, že si ten palec cucá jen ze spaní.
Já se na to šití kostýmů vždycky hrozně těšila, a tak teď když to přišlo, tak kostým anděla, na který jsem o adventu ručně přišívala hvězdičky, jsem viděla až ze záznamu na videu, protože besídka kvůli nemocnosti zrušena
Pak to natáčeli někdy v lednu ve třídě bez účasti rodičů. No a teď karneval taky nebude, protože jedeme pryč. Tak snad příští rok...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY