Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 23. února 2023 16:32

No hele, jedny legíny s kokoty a hned máme o čem debatovat na deseti stranách

Syn je nosí jako podvlíkačky, ve školce do třídy a často je v nich i doma. V tomhle věku mě to ještě nepobuřuje ani venku, klidně jsem ho v tom nechala běhat na dovolené, když bylo chladněji.

Džíny do divadla mi přijdou podstatně horší než tepláky ven ale nerada bych rozjela další flejmíček, já mám k džínám dost rezervovaný postoj a synovi je nekupuju vůbec. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 23. února 2023 16:34

MPLee ja bych jako rodic nejvic ocenila, kdyby deti nenosily domu nic. Ale chapu, ze odmena je potreba. Na nasem tabore dostavaly deti medaile a fotku, jak machaji raketou. Syn to doted opatruje jako poklad. Ale neni to spotrebni. Jinak me napadaji tetovacky, samolepky, nejake hezke tuzky, notysky, pouzdra na tuzky/kosmetiku/cokoli, proste nic objemneho. Nebo nejake vesele ponozky, balzamy na pusu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2023 16:38

Gatita diplom s fotkou z tábora má syn na nástěnce do teď

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 23. února 2023 16:40

Gatita diplom s fotkou a medaile jsou must have

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 23. února 2023 16:58

MPLee karty i lego super, ale jaký máte rozpočet? Jestli to má být něco, co užijou při sportu, tak co třeba takový ty běžecký reflexní pásky na suchý zip s ledkama? Malou baterku, nůž rybičku, led světýlka na kolo, reflexní tyčky na výplet kola, svítící tkaničky do bot, krabička na svačinu, malej penál etue, nepromokavá kapsička na plavky.

Offline Tabea
8244 příspěvků moje polička 23. února 2023 17:06

MPLee já mám taky největší radost, když děti nic nedostanou, ale co fakt používáme jsou duffle bags z letadla, co jdou složit do postranní kasy, takže zaberou minimálně místa. Máme je v různých velikostech, menší na plavání, velký na karate, ty nejmenší zatím nevyužíváme, ale určitě na ni taky dojde. 

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 23. února 2023 20:03

MPLee nakrcnik, celenka, idealne s motivem tabora.

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 23. února 2023 20:51

MPLee Hlasují pro baterky, my bychom potřebovali na každou zimní sezónu tak dvakrat dvě;-). 

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 23. února 2023 21:39

Mimo aktualni tema, ale synovi od podzimu nevyrostla noha, takze aspon zatim muze mit celorocky z podzimu  Mam fakt radost, protoze vloni jsme za sezonu duben-listopad kupovali patery boty + dvoje podedene, celkem ve ctyrech velikostech. Doufam, ze letos to uz nebude takovy ficak. 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 23. února 2023 21:54

Myrtila podle mě jim v zimě nerostou! Přijde to zas na jaře!!!!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. února 2023 21:55

Myrtila ja som si prave dnes uvedomila, ze uz je to tu zas. Nakup jarnych topanok . (tych smajlikov by tu malo byt aspon 10, ale nebudem vas tyrat)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. února 2023 21:57

Potrefenáhusa ten tvoj je vystiznejsi!

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 23. února 2023 22:06

Potrefenáhusa Taky si myslim, ze na jare ty nohy poradne poskoci, ale ted jsem fakt vdecna, ze s teplejsim pocasim nemusim hned objednavat boty

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 23. února 2023 22:07

Mrakoplas Neboj, taky si budu nad botama rvat vlasy, akorat o trochu pozdeji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2023 22:32

Myrtila navíc se má zase ochladit;) My máme ještě jedny hory a pak se na to taky vrhnu. Staršímu synovi od léta noha míč nevyrostla, takže čekám, že na jaře poskočí.

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 23. února 2023 23:04

Evaeva No, bylo by super, kdyby tem detem ty nohy povyrostly az tesne pred nakupem novych bot, a ne tesne po nem, muzem si drzet palce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2023 23:42

Myrtila to se mi naštěstí ještě nestalo, vždycky na tu sezónu stačily jedny, i když třeba sandály v září už byly dost na hraně

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 24. února 2023 00:11

Evaeva Tak to vam muzu akorat zavidet Nam se to stalo s botama a uz 2x se zimni kombinezou na zacatku zimy, letos i vloni ji mel cca 2 tydny a pak z ni vyrostl, jesteze jsem tu mela neco v zaloze

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2023 00:15

Myrtila tvůj syn taky roste jako z vody Mám pocit, že mého mladšího už dávno přerostl a to je o půl roku (?) mladší.

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 24. února 2023 00:23

Evaeva Myslim, ze o rok, jsou mu dva a kousek  Ani nevim, kolik ted meri, neco mezi 93 a metrem, rekla bych. Ted zrovna zase povyrostl, zrovna obmenuju kalhoty za delsi.