Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:25

Jos no vždyť, ono na ty aktivity, co my delame, jsou normální kalhoty nepoužitelný...já se tesila na saty, ale zatím je to neprakticky. Ty vyloženě městský aktivity bohužel provozujem málo.

ale kalhoty do města davam, třeba do čekárny k doktorovi

Online notna
9526 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:28

Pinot Noir Já jsem reagovala na ty posty o tom, že nosí jen leginy a klidně i ve školním věku. A i veskolce jsem nechtěla, aby dcera do divadla jela v leginach. Těžko se vysvětluje, že to není vhodný oděv, když to jiný má. Legíny ve školce nebo venku pod kalhoty jsem nemyslela. A chápu právo každého nosit , co chce. Zase já jen rikam, že mi to nepřijde vhodné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2023 09:30

Potrefenáhusa přesně a chovají se v nich stejně Akorát jsem jim zakázala se v nich klouzat po těch nájezdech na kočárek - máme je hned před domem.

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:30

notna s tím souhlasím, ani já bych mu do divadla, byť se školkou, nedala tepláky. Ale padlo tu, že tepláky ani do školky, legíny jen jako punčochy, legíny ne klukům...  Podle mě přehnané.

Edit: a genderově nefér!

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:32

MPLee Jak dlouho musí vydržet na toho zajíce? Já jí fandím! :o)

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:32

Pinot Noir souhlasím s tebou. Opravdu mě nenapadlo dávat klukům do skolky kalhoty, jako k čemu? Cele dny něco kuti na kolenou, venku lítají v bahně a valí se v písku. Kalhoty dostali, když se slo do knihovny, divadla atd. S nástupem do první třídy jsme si vysvětlili, ze už je velký kluk a do školy se chodí v kalhotách, teplaky ma na telocvik. Leginy podle mého holky muzou normálně do školy nosit, pokud je mají pod šaty či sukni, tj. využívají je jako spodní prádlo. Kluky v teplakach ve škole vídám, ne moc, přijde mi to takové... asi neuctive. Ta školka je proste jiná, děti jsou maličké, učí se oblékat sami, netreba jim to ještě zhoršovat. Takže leginy klidne. U nás děti z jedné rodiny nosí punčocháče, a to už je na mě moc, ty svy na zadku  svým dětem bych to nedala...

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:35

MPLee to je super hlídač Bing! Moc držím pěsti, ať to klapne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2023 09:36

Malenge Pinot Noir to psala Tabea Mně zajímalo, co se nosí do školky v Německu a evidentně tam jsou jiné zvyklosti, nepřijde mi, že by jinak někdo hejtoval legíny do školky 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:38

dzizisketa epizoda s psi miskou na vodu byla hodně dlouhá

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:40

MPLee mam velkou tadost. To půjde! 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:42

Jos ale tak tady je rozdíl 2,5 a 7 leté dítě. Dcera zatím taky žádné lepší kalhoty nemá. Nebo má takové jakože kalhoty z hm - má to kapsy, poutka na pásek, ale je to ze silného úpletu jako legíny. Nebo má legíny a přes to tuniku. Teď jsem ráda, když do restaurace nebo k doktorovi dojde čistá. Ale za pár let se snad laťka zvedne. 

Online notna
9526 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:43

Malenge Pozor! Ty punčocháče se švy jsou teď moderní. Nebo teda byly loni nebo předloni. Nevím, jestli i letos. Mi bylo vysvětleno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2023 09:45

notna a kde? U syna ve školce jsou teda punčocháče zakázané, protože cvičí bez ponožek.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:45

DruI měla by do pondělí. Ale nedomyslela jsem, že máme být na horách a tam Bambule s králíkem neni. Budu to muset nějak ošéfovat. Celý den chodí kolem tabulky a ukazuje na ta políčka a vypráví "tady je slunicko, tady je mesic, dalsi slunicko, dalsi mesic, tady jdeme do šotodu (obchodu), vezmeme košík, králíka si koupím" A začla napomínat mimino, kdykoliv si olízne ruku "ne bráško, necucat. Hračku chceš!"

Online notna
9526 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:57

Naposledy k legínam. Psala jsem, že jsem měla problém vysvětlit, že to nejsou kalhoty. Nošení legín na hraní, ve školce nebo u batolat apod jsem fakt na mysli neměla.

Evaeva Ve školce se už nepohybuju, tak nevím. Ale vydělá jsem je na dětech u kamarádek. Mají i ty látkové kšandy k tomu. Prý se to teď nosí.

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:58

Pinot Noir taky to tak vidím. Na nás na rodičáku učitelky i apelovaly, ať ty děti hlavně nijak nestrojíme, že se většinu času stejně válí po koberci. A o tom, v jakém stavu se moje dítě vrací po obědě, radši nepíšu. To by mi hezkých kalhot bylo fakt lítopíšu o běžném dni ve školce, ne nějaká divadla atd.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:58

MPLee ta je k sežrání

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 23. února 2023 09:59

notna tento super moderní trend budu vesele ignorovat. Švy

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 23. února 2023 10:04

notna jj, Instagram je plný těch hnědých řádkových punčocháčů s kšandami. Ještě do toho ty děti vždycky mají nacpané svetry a obuté venkovní boty.

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 23. února 2023 10:09

Tak jsme podali přihlášku na tu soukromou ZŠ. Při té příležitosti jsem zjistila, že děti tam dělají přijímačky.

Jestli nebudou zkoušet ze Siren headů, tak jsme v pytli.