Malenge Pinot Noir Já jsem stará, ty punčocháče ve školce si pamatuju. Dokonce některé děti je mely i na focení. Takže mě to na dětech u kamarádek zaujalo, že to zase letí.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir uááá, to není možný, řádkové punčocháče s kšandami jsou noční můra mého dětství!
notna jo tyhle, jakože retro. No to teď letí u batolat, ve školce už snad ne. Mi se to teda hrozně nelíbí, ještě jak v tom mají ty svetry.
Pinot Noir jen jsem psala, že jsem nikdy kluka v leginach neviděla. Pak jsem si vzpomnela, že vlastně jeden byl na dětském cvičení, byly mu tak 2-3 roky. Jak je to pro mě oblečení jako punčocháče, tak holky se sukní nebo šatama. Ale kluci asi přes to nic po kolena nenosí, ne?
Vcera večer si dcera mimochodem na plavání (z bytu do auta, z auta do bazénu) oblékla tepláky a přes ně ponožky s Elzou.
Vzpomnela jsem si na tebe, ne, že ne. ![]()
notna jo, ale jak si psala, že to letí, tak jsem se bála, že třeba u dcery ve škole![]()
Tabea ve školce nosí holky legíny k tričku (bohužel nejen tam, ale tam mi to přijde ok). Já teda vyrůstala v prostředí (sportu), kde elasťáky nosili i chlapi, ale ve škole by mi to přišlo divný ![]()
Evaeva Tak to by bylo hodně divný u té mojí v osmičce
Tam teď letí ty tepláky. Ale hele, možná až tvoji budou v osmičce, co víš? Možná už budou in punčocháče i na základce. ![]()
Pinot Noir to jsem zvedava, v cem to bude spocivat!:D
Stejně je to sranda. Moji rodiče nesměli do školy v džínách. Já nesměla v děravých džínách, tepláky nás ani nenapadlo nosit. A u dcery děravé džíny a tepláky jsou standard. Fakt jsem zvědavá na její děti ![]()
notna třeba jo![]()
notna já děravé džíny nosila (a nebyla to žádná rebelie, takových nás bylo). Pamatuju si, že táta odešel z obchodu, když mi je mamka kupovala ![]()
Tabea nenosí nic dlouhého přes legíny, ale to ani holky ve školce. Normálně k triku. Nevidím moc rozdíl proti teplákům. U dětí, které nejsou tak hubené, jsou zadky v teplákách obepnuté stejně jako v elasťákách.
Evaeva Za mně děravé ještě nebyly ani v obchodech. My si je vyráběli ![]()
Rosťa nosí legíny doma, ve školce a dokonce na cvičení!
letfenixa mají je v hm, pepcu, ca,...
Mě klucici leginy taky neuráží. A do teď mě teda nenapadlo, že bych vůbec dítěti (4,5) dávala něco jinyho, než tepláky nebo softshellky. Trochu mě ti tady zarazilo, jestli bych se jako neměla zamyslet. Ale spis ne ![]()

letfenixa casto zde propaguji lindex. Maji tenke dziny i podsite mansestraky.
Pinot Noir Ty jo, to je zajímavé. Procvičte geometrické tvary, u toho jsem pohořelá já u zápisu! Normálně jsem neznala obdélník, dodneška to mám našim za zlé, protože jsem nechodila do školky, a jak vidno, nevzdělávali mě!
A ted dcera má ve školce nějaký program, který "monitoruje" jejich dovednosti, dělají tam co půl rok nějaké úkoly, ale samozřejmě je tam s nimi u toho učitelka a ta jim to zadání vysvětluje....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY