Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 24. února 2023 22:12

Já vám musím ukázat, co jsme vyrobili se synem včera. Zas byl nakřáplej a nešel do školky, den byl dlouhej.

Zákaz vstupu, když chce soukromí

Je to krabice, zvenku polepená moosgummi a dirkama jsou provlečený malý žárovičky ze světelnýho řetězu. Vykuchala jsem takový ty jakože látkový kouličky a nechala z nich jen světýlka. Uvnitř krabice je polička na krabičku s baterkami, aby to bylo navrchu a šlo snadno vypnout a zapnout. 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 24. února 2023 22:20

žluťásek Vy jste hračičky! Je to super, to ani nekoupíš nikde!

Já se teda nepochválim, dneska se holky tak řezaly, že jsem je vystrčila ven za dveře, neoblečený, no to kupodivu nepomohlo. Ono když řveš a někdo tě vystrčí ven do zimy, tak řveš ještě víc, mě nedošlo, že ten směr má bejt opačnej a ven mám jít já!!!...a pak jsem jim zabavila nakoupený sušenky a zakázala televizi. Ale po mém proslovu, já jsem je nabádala, že je tatka nemocnej, že přijdeme domů v klidu, nehádáme se, nepoštuchujeme se, všem projevům začínajících ataků, jak slovních tak fyzických, jsem bránila a upozorňovala a ne, ono ne, prostě musely!

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 25. února 2023 08:31

Jedu s Honzíkem na výlet do Prahy a jedeme s kufříkem. Copak asi čteme?

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. února 2023 08:38

JankaM mate i platene strevice s kapesnik?:) 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 25. února 2023 08:55

Mimino řeklo první slovo. Ve 4:16 ráno, když jsem ho nosila po obýváku a dělala pšššpššš, na mě vykulilo oči a řeklo TÁTA!

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 25. února 2023 08:56

711990 kapesník

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. února 2023 09:37

JankaM bozi:D 

Mohučanka husty

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:02

Mohučanka Asi vyjádřilo názor na to, kdo by měl nosit?

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:10

U nás dnes idyla. Deset hodin, já mám uklizeno půl domu, hodinu a půl si čtu, a děti si hraji celou tu dobu samostatně. Stačí pohrozit, jestli chtěj, aby to bylo zase blbý jako včera večer:-D.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:22

Mohučanka holčičky zbožňují tatínky,s tím nic neuděláš

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:40

Vlm i chlapečci. Matky jsou dobré na utírání zadků, nosů, výrobu masek, mazání chlebů, foukání bolístek, čtení pohádek a jako hromosvod. Ale tatínek! Tatínek umí nainstalovat Minecraft!

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:50

Pinot Noir to nepřekonáš to je fakt . Něco na rom je ségra byla se synem sama,k tomu dalkově studovala a naši hodně pomáhali,mamka mu (mimo jiné) ušila kožíšek, učitelky ve školce ho obdivovaly a dítě,,to mi ušil děda,,

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 25. února 2023 10:58

Pinot Noir a já to ještě podporuju tím, že všechny ty technický věci směřuju na tatínka. Šachy na počítači, to musí  tatínek, já neznám heslo k účtu. Sundat kleště a kladivo, to musí tatínek, já tam nedosahnu ani ze židle. Sundat tu velkou krabici ze skříně, to musí tatínek, já ji neunesu, je moc těžká. Najít kabel k foťáku, to nevím kde je vůbec, poprosíš tatínka večer. 

Nemusím taky dělat všechno, žejo...

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 25. února 2023 11:03

žluťásek přesně! Jako taky umím stáhnout aplikaci do tabletu a zvednout sedátko na kole, ale to už bych tu mohla dělat fakt úplně všechno. 

Online Potrefenáhusa
38999 příspěvků moje polička 25. února 2023 11:16

U nás je to už nějakou dobu všechno mama, i když přesměrovávám, co muzu, tata nesmi ani tlačit kocarek nebo umejt jabko....

a stejně rekla tata o rok driv 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2023 11:17

Karja u nás taky, děti a muž jsou u babičky

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 25. února 2023 11:18

Len no to mě taky napadlo ale usnula během další minuty, tak jsem to nechala být...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2023 11:27

Potrefenáhusa u dvouletého batolete to celkem chápu, ale u nás je takhle na tátu fixovaný starší syn. Když jdeme všichni spolu, nemůžu ho v metru ani chytnout za ruku

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 25. února 2023 11:30

Evaeva Já je tam taky chtěla vyexpedovat, ale sambo je nemocnej. Ale managuju to tady co můžu:-D. Moje vidina úniku je jedině do práce, tak se snažím učit:-D. Sambo se mě chce asi taky zbavit, už přišel s plánem služeb u dětí, a včera mi sám od sebe vypracoval přípravu na pohovor:D. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 25. února 2023 11:30

Karja tohle sem pouzila vcera. Prali sme se u ranniho oblikani, byla strasna scena ze se nechce oblikat, nechce do skolky, do toho bylo uz fakt pozde... a ja rikam "Tondo, tohle je chvile, kdy mi vetsinou rupnou nervy a placnu te". A on nevahal a jednu mi vrazil! No, pomohlo mi to se vzpamatovat a jeste jsem mela navrch, ze jsem mohla s cistym svedomim rict, ze se doma netluceme, ze ja ho taky prece neprastilachudak dite, fakt.