711990Jezismarja:-D:-D Jako já mám na ten jejich manýrismus silné nervy, ale nedávám ty vzájemné hádky, protože toho je moc najednou, je to moc kriku, pak ječení, brečení, ale jako většinou když to srovnám na jednu hromadu, tak tu situaci pomůže chvíli připomínat!
Vše o těhotenství a dětech
Karja to je hezké, že se tak snaží
já tohle neznám, kluci se moc nemydlí, já nemám ráda ty dvě dopoledne, kdy jsme tu s mladším sami. Navíc on se začal nějak bát, a to tak, že nemůžu odejít do obýváku, když je u stolu v kuchyni (v podstatě kuchyňský kout), na každý zvuk se ptá, co to bylo,.... To je trochu na palici. Ale taky jsem tuhle držela přednášku o tom, že pokaždé křičím, když jdeme ven, protože se neoblíká a pak musíme spěchat. A než jsem vyšla ze záchodu, měl dokonce i zapnutou mikinu (to obvykle dělám já) 711990 ![]()
Evaeva toto ma mladsi, stale len tatinko (aj ked sa to uz lepsi). Ked mal odhadom dva roky, tak si vyberal kto ho bude tlacit v kociku. Ked bol nablizku tatinko, tak on a ked som bola sama s mamou, tak sa nemohla mama kociku dotknut ani zboku :D Diktuje si aj kto mu bude pomahat sa obliect. strasny vymyselnik to je.
Mrakoplas mladší docela preferuje mě, ale ne tak extrémně. Párkrát už jsem pěkně zuřila, protože prostě půl metru přede dveřmi do metra, potom co vystoupíme, se fakt nemůžeme řadit, kdo s kým půjde, když se za námi tlačí x lidí... Doma ať mu klidně snídani dělá výhradně tatínek ![]()
Evaeva musite se řadit jeste uvnitr pred vystoupenim, nejlip kazda dvojice u jinych dveri ![]()
Ne, tohle jsou hrozny situace, kdyz potrebujes rychle odnekud vypadnout a cafour se vzpira, cuka, odmita se hnout, krouti se, ze za rucicku ne... vetsinou to koncilo odvlecenim a naslednym brekem, ale nekdy proste neni cas vysvetlovat, planovat dalsi postup a nechavat si odsouhlasit patou variantu.
Kokoska no asi tak
jenže kluci chtějí stát u dveří a na každé zastávce jim muž musí říkat, z čeho jsou ty obklady. To já si radši sednu, že jo. A pak chytnu to dítě, co je nejblíž. Já ho vždycky vyvedu ven a umístím někam na stranu, on se začne vztekat, no a tak ![]()
Evaeva dobry taky bylo obdobi, kdyz se bali prekrocit tu skviru mezi nastupistem a vagonem, ale preneseni bylo potupne a muselo se obrecet. Ideal by byl postat tam, prozkoumat nebezpecnou zonu, podivat se, jestli je to u jinych dveri taky, prejit k tem puvodnim a opatrne spickou boty vyzkouset, jestli ze z diry nevynori chapadlo a nestahne je dolu. Takze jsme spis jezdili tramvaji, to je bavilo. Jen to teda trvalo x krat delsi dobu, ale zas se zabavili tim pozorovanim okoli.
Kokoska
škvíra dobrá. S nimi se jinak cestuje dobře, zabaví se v metru i v tramvaji, ve vlaku,... (nějakou rozumnou dobu), akorát když jedeme i s mužem, tak vznikají takovéhle situace.
U nás som stále hviezda ja, ale keď je doma tato, chodí za ním a robí všetko to, čo on (okrem jedenia).
Prosím vás a teraz od toho povracania si vymyslel, že sa je len presne podľa hodín. O 6,30, 9,30, 12,00, 15,00, 18,00
nehovoriac o tom, že už nemá rád všetky polievky okrem vývaru ![]()
Pred tým vracanim som mala ešte takú malú nádej, že do školy pôjde 20-kilovy. Tak z toho už nič nebude.
letfenixa sucitim ale nebude sam, nas na 20 kil tiez do septembra nedosiahne.
letfenixa Mrakoplas Pinot Noir potvrzuji, že do školy pustí i hubenejsi
náš anorektik měl v září tak 18,5 kg...
Vari Co máš prosím namícháno v těch bachovkách pro raubíře?
haha ze prvak a 20 kilo. to ten nas bude mat tak v druhej alebo tretej triede :D teraz ma krasnych 17.5 po tom co sa konecne zacal stravovat lepsie. ja teda este neviem ci pojde na jesen do skoly alebo bude odklad. no ale podla tabuliek uz nie je podvyziveny uplne ale spodnej na hranici s normou takze mame maly uspech aspon v tomto
Lukasko je už odkladovy ![]()
Ja viem, že to nie je podmienka, ale už bol taký pevnejsi, aj viac vládal.
No tak my mame v 7,5 letech 17 kg. Ted na dovolene jsme se s muzem vazili a mame dohromady 110 kg, to taky neni nic extra.
Jako geneticky jsme to tem detem moc nevymysleli, ale co. Mali a hubeni maj taky pravo na zivot.
Gatita Však na tom není nic zlého, naše děti budou jednou nejpíš malí, podsadití a obrýlení
To si nevybereš
A mela bych dotaz na ty, kteri davali nebo davaji deti do cizojazycne skolky.
Synovi ted zacaly byt male jeslicky a hledame skolku. Tak jako tak bude ted muset byt soukroma. V okoli mame jednu normalni a jednu jakoze anglickou - bilingvni. Ale ta je dal a drazsi. Syn je takovy pohodar, myslim, ze by to zvladnul. Ale nevim, jestli to ma nejaky jazykovy efekt? Funguje to tak, ze jedna z ucitelek je anglicky mluvici. Druha mluvi cesky a deti tam chodi hlavne ceske. Myslite si, ze to muze mit trochu efekt?
Gatita my jsme s mužem taky malí. A já teda doufám, že budou spíš po jeho rodině hubení. Než po mě, která se musí hodně hodně hlídat a hýbat a stejně štíhlá nejsem.
Se školkou bohužel neporadím, ale prosím - ta současná je také někde u vás? Kamarádka už hledá něco pro syna u nás v okolí. Budou mu 3, ale nechce ho dávat do klasické velké školky. Mohla bych kdyžtak poprosit o tip do sz? ![]()
Jako já se na insta chlubím svým koláčem, a moje sestra vyrobí neteři k narozeninám tohle?! Kromě toho, že je hezčí, chytřejší a schopnější, tak je ke všemu i talentovaná pekařka

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY