Mrakoplas Ja to zatim neresim, nemam nervy utirat louzicky. Mala teda na nocniku sedi celkem ochotne, obcas chce na zachod s redukci, ale moc uspesnejch pokusu se zatim nekonalo :-D. Malej na nocniku vydrzi tak dve vteriny, premejslim nad tim detskym pisoarem, treba by mu to vyhovovalo vic.
Vše o těhotenství a dětech
Vari syn vykona co je potreba, ale chce u toho koukat na Netflix, takze jsem si upletla zas jiny bic. Nechtel sedet, tak jsem odpoutala pozornost pohadkou no a uz to bylo...Kdyz ma dobrou naladu, tak jde na normalni zachod na stojaka. Ale nejhorsi vec je to, ze nenaznaci potrebu. Proste je mu to jedno a klidne bude v pocuranych kalhotach (opakovane vyzkouseno). Doufam, ze se to jednou proste zlomi.
Kokoska zatím nebyla
Viktor na nočník ani záchod nikdy nesedl a ta slova u néj vyvolávají záchvat řevu. ![]()
Potrefenáhusa Kamarádka takhle přihlásila kluka do školky a 31.8. zavolala že si to rozmyslela a vůbec nikdo se na ni nezlobil. Takže si to můžeš promyslet v průběhu léta, jak vyspeje
Lukasko sa odplienkoval necely mesiac pred 3.narodeninami, s tým, že v noci sa nepocikaval uz davno, a do plienky to pustal po zobudeni.
A koncept lesnej škôlky sa mi páči veľmi moc.
Vari můj syn si na nočník odmítal sednout jakmile pochopil, o co jde a že na to zatím nemá. Jakmile ochotný byl, šlo to raz dva. Ovšem na noc mají plenu pořád oba, odmítají to vůbec vyzkoušet ![]()
Potrefenáhusa ona je taková rozvážná, že jo? Podle mě taky čeká, až si bude jistá, že to zvládne. Ono se to dospělému nezdá, ale do září fakt času dost.
Potrefenáhusa Vari Jsem ráda, že to neřeším jediná. Nezralost beru, ale sednout si na nočník je samo o sobě výzva. Jednou se uvolil si sednout dokonce bez kalhot, to bylo radosti. Hlavně si myslím, že už by to zvládl, jen to odmítá. Na školku teda ještě ani nepomýšlím, to je zatím úplný scifi a nočník bude ten nejmenší problém. Nevydrží sám ani na kroužku, kam chodíme od října, mezi známýma dětma a maminkama. Nemůžu ani odnést hrnek do kuchyňky, jsem z dohledu a on mezi lidma.
Potrefenáhusa s tím nočníkem bych se nestresovala. Starší byla ochotná ho začít používat až ve 2 a 3/4, což bylo 2,5 měsíce před tím, než nastoupila do školky jako čerstvě tříletá. Co jsme si vyslechli od příbuzenstva asi nemusím ani psát
u nás to byl přesně ten skokový vývoj, ale za pět dvanáct teda.
Len Ty jo, moje děti odmítají doteď hlídání, normálně smlouvají a bulí, že nechtějí být u mojí sestry samy (mají tam nejoblíbenějšího bratrance a sestřenici v jejich věku, džusy,šumáky,šťávu, kuličky,bonbóny,Netflix a dalších milion věci, co my doma nemáme a tam jim nikdo nebrání). A normálně bulej ať tam sem s nima, a na kroužkách taky musím být s nima a dívat se na ně. A školka u ty starší v pohode a u té menší taky očekávám klasický prubeh, pár týdnů buleni a pak dobrý:-D.
Len z toho bych úplně moc neusuzovala, mladší syn by taky takhle nikde nepočkal. Chodili jsme na cvičení, kde děti měly sami hrát cukr káva kousek ode mě. Nikdy nechtěl, pořád jsem musela běhat s ním. Teď chodí na cvičení k té samé učitelce, ale bez rodičů, těší se tam celý týden, zvládá školku, ale kdybych s ním šla zase hrát cukr káva, chtít nebude![]()
Len Kolik mu je? Detem budou tri v srpnu a sambo zacina setrit, abych mohla doma jeste pak par chvilku zustat doma i bez rodicaku. Coz se mi teda ukrutne nechce, ale uvidime.
Potrefenáhusa chápu, ale do tří let je to v normě, takže má čas. Kluci mají v normě jen ten den, v noci bude mít starší plenu možná ještě ve škole ![]()
Evaeva na noc je prej norma do 5 ![]()
Potrefenáhusa jemu už je skoro pět a půl. Ale slyšela jsem teď, že až do šesti
On to totálně odmítá, naprosto. To by asi nešel spát, kdyby jsme mu tu plenu nedali. Bohužel to byl důvod, proč tam loni odmítal po obědě spát, protože se pokaždé počůral. Ale měli ve školce přespávačku, tak jsem zjistila, že není jediný ze třídy.
Evaeva hele zas lepsi plina na noc nez pocurany periny:)
Vari jasne, ja som to tiez zacala aktivnejsie riesit az ked bol pripraveny a skolka sa nezadrzatelne blizila. Neustale prezliekanie a umyvanie mi za to nestalo.
711990 no jako jo, ale my nevíme, jestli to třeba nepouští v polospánku, protože ví, že může. Nebo by aspoň inspiroval mladšího ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY