Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Kokoska
35151 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:23

711990 kdyz jsem ho jednou vyzvedla a brala k nam, potrebovala jsem se cestou domu stavit na poste a docela jsem se stydela, to vypadal jeste hur

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:24

Karja To je ale jinej případ, ty máš holky jinak společenský. Syn je vyloženě nespokojenej ve společnosti víc lidí, dětí zvlášť. Jak je na mě fixovanej, tak třeba s babičkou (mojí mamkou) je spokojenej a vydrží s ní půl dne úplně na pohodu. Jak je někde víc cizích dětí (třeba na tom kroužku nebo na hřišti), nechce dělat nic. Oněmí a odmítá dělat všechno, co do tý doby zvládal. Upřímně mě to chození na hřiště extrémně nebaví, když tam nechce nic dělat. Jen vodit maminku za ruku a jíst svačinu.

Online Kokoska
35151 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:24

DruI nema

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:29

Pinot Noir Já furt nedokážu pochopit, čeho tím chtějí jako dosáhnout. Nemohl by si s nima promluvit muž? Já bych ty návštěvy asi pak musela omezit. Ale oni asi vyzvedávají děti ze školky? To je pak těžký. 

K tématu mě napadá ještě jedna věc. Naprosto mě fascinuje, že syn, kterej měl tu dotekovou citlivost hodně silnou, nikdy neřešil špinavou plenu. Jak moc je háklivej na jakýkoli ušpinění a dotyk, tak mu kupodivu nikdy nevadilo mít pokaděnou plínu, klidně by v tom byl hodinu. Řev kvůli špinavý jsem nikdy nepoznala. Čekala bych, že by to mělo být přesně naopak. 

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:30

Len To chápu, to bych taky nechodila a vzala ho radši někam do přírody. Ale kamarádka taky měla takovýho kluka, ona teda byla extrémně společenská a brala ho všude kvůli sobě...ale na tom hřišti to furt bylo pojď tohle a pojď tohle....no a ve třech letech začal jezdit na kole a teď si na dopravním hřišti třeba dvě hodiny jezdí a je spokojenej:-D:-D. 

Sambo teď vypravil holky na zahradu, jako je jim 4 trictvrte a a tři a ctvrt, jsou tam houpačky, písek, domeček na hraní, tak to by si tam přece mohly normálně spolu samy chvíli pobejt....říkám mu, dávám jim 8 minut a to to vidím ještě optimisticky. Tak to bylo 40....vteřin:-D 

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:33

Karja Já teda zas tak společenská nejsem a muž taky ne. Kdybych neměla pocit, že ho tím ochuzuju o možnou společenskou interakci, na žádný hřiště bych nechodila. Navíc jak má mít chuť jezdit na klouzačce nebo se houpat, když by žádný nepotkával. Jojo, je úplně po nás.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. března 2023 16:34

Kokoska Haha, bozi fotka. Ty kolena vzadu

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:36

Pinot Noir Ježíšmarja. No to je hrozne, zvlášť když jsou u vás denně a vidí sami, že má určitá specifika.Ja bych teda toho vašeho na sílu taky nikdy nenutila, to vylučování je dost zásadní věc, ještě se nějak sekne a bude s tím mít ještě nějaké psychosomatické potíže vůbec. Ono to u vás bude skokově jako všechno. Že si za pár měsíců ze dne na den sám sunda plenky a ještě sám utře;-). 

Offline Karja
44897 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:39

Len Tak seš dobrá, že se takhle hecneš! Tak uvidíte no, je fakt že ty školkove kolektivy jsou poměrně dost velké, naše školka a naše třída je hodně dobrá, hodně se tam respektují určitá různá specifika dětí, ale všechny takové rozhodně nejsou. 

Online Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:42

Len jo, já je bohužel fakt potřebuju. Vodí staršího ze školky. Kdybych pro něj šla já, musela bych mladšího vzbudit a brát ho s sebou. Tím bych přišla o jediný čas na práci. Když ho dovedou oni, můžu až do jejich příchodu pracovat, dá mi to tak hodinu času navíc. Ale oni jinak bohužel nedělají vůbec nic, nikam nechodí, žádný koníček, nic, takže pobyt u nás berou jako zpestření. Že by Ríšu jen předali u dveří, to se ještě nestalo. Takže daň za hodinu práce je jejich třeba dvouhodinová přítomnost tady. Obvykle odejdou, jakmile přijede muž z práce. S dobrým pocitem, jak mi tu pomohli.

Já si nechci moc stěžovat, ale občas jsem z pouhé jejich přítomnosti úplně vyčerpaná. Přitom oni jsou hodní, ale ten kontakt je prostě příliš častý.

Online Kokoska
35151 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:45

Pinot Noir tyjo, to bych asi nevylitla jen trochu. Kecy kolem plenek jeste nikdy nicemu nepomohly, spis se to dite zabejci, kdyz se do nej porad huci totez.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 16:52

Pinot Noir ježiš, to tě teda obdivuju, to bych nedala ani u svých rodičů. Asi bych jim rovnou ve dveřích předávala oblečené i to druhé dítě, ať jdou s nimi ven. (Nadsázka, chápu že seš ráda za to vyzvedávání)

Online Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 02. března 2023 16:56

Evaeva jak ráda bych! . Bohužel oba by vůbec nezvládli, vlastně nechtějí mladšího "do provozu" ani samotného, i já bych se hrozně bála. Jsou už úplně zpomalení, fyzicky, i reakcemi, špatně vidí atd. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 16:57

Mně se právě o víkendu osvěžilo, proč s kluky ke svým prarodičům prakticky nejezdím. Přitom to mám dobře dostupné, děda má doma vláčky, babička by byla ráda. Ale na každý dětský projev děda drsně vylítne, na synův klasický hysterák vystřihl posměvačnou básničku jak nějaký druhák, pro ránu nejde daleko... Na to prostě nemám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 16:58

Pinot Noir jo, mi je to jasné, vím, že mají svůj věk atd. No chtělo by to víc respektu k vaší výchově, každému musí být jasné, že Viktor není úplně standardní dítě.

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 02. března 2023 17:34

Myrtila Zpravodaj z Kraví hory hlásí, že před planetáriem vše na svém místě. Dokonce přibyl model sluneční soustavy - točiš klikou a planety se rozběhnou kolem Slunce, dost dobrý! Pohráli si s tím, takže Merkur pekne maká, zatímco Jupiter se sotva pohne... :)

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 02. března 2023 17:37

eM Moc dekuju! Takze dalsi vylet ma jasny cil  Syn bude nadseny

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 02. března 2023 17:39

Myrtila akorat nefunguje váha, ale to zas tak akční není. Tak pěkný výlet přeju!

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 02. března 2023 17:41

eM Diky  Zitra se jdeme socializovat na veletrh, tak tohle pak bude na vyvazeni tech davu. Predpokladam, nebo teda spis doufam, ze ve vsedni den dopoledne tam budem skoro sami

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 02. března 2023 19:58

Prosím nemáte někdo vyzkoušená sluchátka k albi tužce pro 2 letou?