Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 02. března 2023 20:38

Pinot Noir V. je velmi sikovny aj ked ma svojske metody. Este ta v mnohych veciach prekvapi co sa uz naucil ze nevies kedy to stihol a ani ako

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. března 2023 20:40

Len Prosimte to vůbec neřeš. My nabhrisye skoro nechodili, bo covid a taky syn neměl moc zájem a já to vysloveně nenávidím ... A společensky je uolne normálně, já myslím, ze to mstím moc nesouvisí. Normálně dělejte, co vás oba baví.

Offline Muslik
581 příspěvků moje polička 02. března 2023 21:00

Jeden takový povzdech, zde můj opakovaný, nějak nemůžu stále pochopit jak si prarodiče, kteří se na vymodlene vnouče tak těšili, mohou chovat tak hnusně, za zády pomlouvat u druhých prarodičů nyní 16m vnouče, že je nevychované, nemá řád, řeší to, že jednou bude mít problémy ve školce protože nemá preci ten řad, co by řekli lidi tomu že spí ve velké posteli atd atd a to ani nemají (jako tradičně) koule to říct do obličeje. Veškeré jejich návštěvy jsou jen statusova věc (pořídit si desítky rozmazaných fotek, aby mohli ukázat blízkému, spíše dalekému okolí, protože žádné blízké okolí ani vlastně neexistuje). Řeší se jen zraněné city mého otce, protože si ho vnouče dostatečně nevsima, boji se ho a jejich optikou je rozmazlené. Jako vážně no comment, nepochopím. Jinak je to skvělá věčně vysmáta holčička a čím dál lepší parťacka...

Nějak to nemohu zkousnout, s nimi si nikdy vyříkat nic nešlo, omezit kontakt na nulu též neni cesta (zcela bez legrace, oni by bylo schopni se klidně domáhat svých nároků na návštěvy vnoučete soudně, jsou přesně ten typ lidí, to je bez dalších větších komentářů), takže mi zbývá si akorát tak zde povzdychnout

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 21:14

Muslik jojo, ty nevychovaný 16m děti lituju tě

Online Malenge
4857 příspěvků moje polička 02. března 2023 21:16

Muslik moc smutné, je mi to líto, kvuli tobě i kvuli malé

Online Malenge
4857 příspěvků moje polička 02. března 2023 21:18

MPLee prosím te, nevím, jestli te chápu správně a jde ti o nejaka speciální sluchátka? Kluci mají k Albi Zuzce oba úplně běžná, dětská, s tlapkovou patrolou, funguji zcela bez problemu.

Offline Tabea
8246 příspěvků moje polička 02. března 2023 21:18
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa chápu, ale do tří let je to v normě, takže má čas. Kluci mají v normě jen ten den, v noci bude mít starší plenu možná ještě ve škole

​když jsem to řešila se synem, tak doktor říkal, že je čas, než půjde do školy, případně když by se tím sám trápil. Nakonec to vyřešily během 14 dnů ty spoďáry s alarmem. Dej mu čas. A až tě/ho to bude štvát, ještě mi tu ty spoďáry, myslím, leží. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 21:25

Tabea já to zatím klasicky nechávám vyhnít Doufám, že se jednou vzbudí se suchou plenou a bude. Neštve mě to, ale už se začínám trochu bát, abysme neskončili na urologii. Původně jsme to chtěli řešit tuhle zimu, ale on na to asi fakt ještě nemá. O těch spodkách si už jednou psala, líbily se mi, budu si to pamatovat a když tak se ozvu, díky. Jinak on je listopadový, takže do školy půjde téměř v sedmi, to máme ještě rok a půl čas.

Offline Tabea
8246 příspěvků moje polička 02. března 2023 21:34

Evaeva můj je taky listopadový. Tenkrát mu pediatr udělal utz ledvin a močáku před a po vyprázdnění a kontrolu moči. Všechno bylo ok, bylo to v hlavě. Prostě se hlavě nechtělo vstát, když musel. Pustil to do plíny pod tlakem a ta to ani nestihla chytit, takže v posteli bylo loviště. 

Offline Kokoska
35151 příspěvků moje polička 02. března 2023 21:39

Evaeva nezoufej, memu "nevlastnimu" vnukovi bylo urcite uz vic nez 5 a jeste jsme mu na noc plenu dali. Pak to nejak preslo, moc dlouho uz to netrvalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 21:39

Tabea on spí dost tvrdě a ta plena je ráno neuvěřitelně plná, postel je mokrá dost často. My bychom museli na tu urologii, pediatr ultrazvuk nemá. Tady se to prý často řeší hormony (mimo  buzení, nepítí,...), ani se nijak netestuje, jestli chybí, jen vyzkouší, jestli zaberou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 21:41

Kokoska mamka říká, že mně to taky trvalo, ale už si nepamatuje, jak dlouho. Tak to má asi po mně

Offline Tabea
8246 příspěvků moje polička 02. března 2023 21:46

Evaeva Jo, on taky klidně spal dál v tom studeným rybníku. Pediatr předestřel možnosti a rovnou řekl, že do hormonů by šel až úplně na posledním místě. To buzení na wc jsem pár dní zkusila a bylo to o ničem, syn v tom vystupoval naprosto pasivně, vůbec nebyl schopen se probrat, když jsem ho na ten záchod táhla. Omezit pití taky nešlo. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 02. března 2023 21:58

MPLee já jsem kupovala taky nějaká relativně obyčejná (s maxipsem Fíkem).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2023 22:07

Tabea jojo, mně stačilo buzení na atb, to jsem právě seznala, že tudy cesta nepovede. Nijak extrémně před spaním taky nepije. Navíc tohle všechno mi prostě přijde trochu divný, cílem je aby buď vydržel do rána nebo se vzbudil sám, že jo.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 02. března 2023 23:54

Malý dite to zalomilo krátce po devátý bez řevu a nechalo se položit na gauč do hnízda a pořád spí  už včera to bylo nějaký překvapivě tichý

prosim prosím, ať ten ctvrtej trimestr fakt funguje, bez toho nekonečnýho pláče je to taková pohoda! 

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 03. března 2023 00:00

Potrefenáhusa moc ti přeju, ať je to začátek nové pohodové éry!

Offline Pinot Noir
30021 příspěvků moje polička 03. března 2023 00:00
Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 03. března 2023 00:05

Pinot Noir ona je fakt brouček zlatej usměvavej, ale ty večery 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 03. března 2023 06:48

Malenge jde mi o neco, co k ni pujde urcite pripojit a bude to fungovat. Idealne, aby to melo tu regulaci hlasitosti pro deti.  Posledni dobou kupuju vsechno na 3x, nez se trefim a uz me to nebavi