Gatita to u vás mají? U nás ne. Zato má každý svůj hřeben
Ale u ségry před těmi deseti lety to bylo.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ja to ted videla poprve v zivote. No ja tam synovi kartacek urcite davat nebudu, prijde mi to vic skody nez uzitku a divim se, ze to tam praktikuji.
Evaeva no a s tim hrebenem. Porad mi ted chodi ze skolniho whatsappu zpravy typu prohlednete detem vlasky, v 1.b jsou vsi. Jen si to prectu, uz me svedi hlava!
Gatita u nás na schůzce to učitelka uvedla jako že, kdo chce, aby si jeho dítě povyměňovalo s ostatními dětmi kartáček nebo s ním umylo umyvadlo, že může kartáček a pastu donést ![]()
Myslím, že ho tam nikdo nemá, s covidem to odbourali úplně.
MPLee taky mas oproti nám v těch odchodech poradnou praxi, my už se taky zlepsujem
nejhorsi matka určitě nejsi, je to narocny
Tyjo, mne ten skolkovej svět přijde jako strasnej bizár...kartacky? ![]()
Potrefenáhusa co je na tom? Holky maji ve skolce kartacky taky, pred polednim spanim si po obede zuby cisti, umyvadla maji za zastenou, ze me pohoda:)
rasaNori přijde mi to úplně k nicemu a už vidím, jak si ty kartacky vymenujou a cisti s tím ty zachody (no náš kartáček doma teda taky už objel kde co, ale to je naše špína)
rasaNori u nás mají taky kartáčky i pasty a nakládají s nimi stejně jako u vás, tj. čistí. Umyvadla a záchody jsou též stavebně odděleny. Ono jde asi taky o to, že u nás (u vás možná taky?) je větší počet učitelek na menší počet dětí a všechno se uhlídá mnohem snáz.
Mně přijde jako úplně největší bizár, že náš místní úřad vydal zprávu, že na jednu ze škol v obvodu (shodou okolností tu, kterou máme blízko a kam jsem chtěla, aby dcera chodila) je převis spádových dětí 50-60 kousků ![]()
Potrefenáhusa já hlásím naše sídlištní školka bez kartáčků a záchodky mají na druhé straně zdi ![]()
Našemu dítěti jsou dneska tři měsíce! Je první, je to hustý a stejně to strašně letí (a co si teprv budu říkat až půjde do školy/k maturitě...).
Včera zvládla Hexu a Rotaviry, zatím to vypadá, že alespoň v něčem je po tatínkovi, protože jediný, co se stalo bylo, že potřebovala být celý večer u prsa a jinak řvala. Takže vlastně dobrý. Snad nás to nevytrestá příště .
Jo a po třech měsících jsem konečně přišla na správnou funkci přidané postýlky (krom odkládací) - dá se výborně ustlat postel!

Co se týká odchodů - prudí jen Adalberta a pes a stejně jí strkám na chodbu za řevu. Dost nás zachraňuje merino od MPLee
, kdy jí jenom v tom v čem je strčím do kočáru a zapnu fusak. Ale stejně je to opruz.
Potrefenáhusa v naši školce mají zachody dveře a kartáčky jsou ve skříňce se šoupacíma dveřma. Každý tam má svojí přihrádku se jmenovkou, v něm kartáček a pastu.
Větší děti si můžou hrát samy na chodbě a jednou vzalo par dětí kartáčky dětí z jiné třídy a zachody fakt cistily. ![]()
Potrefenáhusa My taky nemáme kartáčky;-). A jako žádnej bizar nepozoruju, je to perfektní místo, obávám se, že i lepší než je domov:-D.
Tyjo, mne ten skolkovej svět přijde jako strasnej bizár...kartacky?
Proč? Já tedy školku uctívám jako nejlepší zařízení na světě, klidně se k ní budu modlit a přinesu i obětinu! Úplně mě mrzí, že starší už je předškolák. Obě děti ve školce = zatím nejlepší období dětného života. ![]()
Kartáčky v naší školce nemají.
Pinot Noir Přesně!:-D
Pinot Noir naše školka je hodně fajn, ale některé ty historické věci podle mě zbytečně ten pobyt dětem zesložiťují, třeba že rodič nesmí do třídy prakticky ani vstoupit, na spaní si musí vzít pyžamo, vůbec to povinné spaní třeba.
žluťásek V model, co si kreslí a jezdí po stole s autíčky, jsem doufala u nás, ale jako nafasovali jsme tryskodítě. Abych mu teda nekřivdila, vydrží chvíli v hospodě, když je tam s náma víc lidí a furt se nosí jídlo a pití, ale když jsem s ním sama, tak v kavárně u něčeho ala dort vydrží tak 3 minuty a v dětským koutku 4. Jinak chce lítat kolem lidí, šplhat po všem možným i nemožným, trochu doufám, že se trochu zpomalí, až se nasytí radosti z toho běhání, ale nevím, nevím.
Zina no srovnáváš šestileté a dvouleté dítě:) tvůj popis zní jako popis normální návštěvy restaurace s takhle velkým dítětem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY