711990 no ![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 No u nás většinou rezignuju já když se mi ani po větším vynaloženém úsilí nepodaří přimět dítě, aby projevilo zápal do plnění úkolů. Ale to je v pořádku, my budeme mít odklad a jistě to všechno do příštího roku stihneme. Malý je ten, kdo má malé cíle!
Potrefenáhusa nemusí být, ty alternativní školky mívají tolerantnější přístup. Někoho bych se poptala, však nemusí nastoupit hned teď v září.
Potrefenáhusa přestala jsem číst někde v půlce. Jsou to magoři
tenhle seznam nesplňuje ani naše 3,5 letá, buď v klidu...
Já myslím, že u toho čištění zubů jde především o to, aby se děti seznámily s ústní hygienou, protože některé doma neviděly kartáček ani z rychlíku. I v naší školce takové byly ![]()
pilgrim živější dítě ve státní školce máme my a někdy je to boj. Když se obrníš trpělivostí a nebudeš se hroutit z každého komentáře učitelek, tak to dáte. Oni prostě musí zvládnout i ty živější. Ale jo, byly doby, kdy jsem ze školky odcházela v slzách![]()
Coz o to, já do školy dodala jedno zapálené dítě a výsledkem v osmé třídě je, že si to zjednodušuje, jak to jen jde.
Mladší nikdy žádnej zápal do poznávání světa neprojevila, tam žádné rozdily nepozoruji. Nebavilo ji to tehdy, ani teď.
continuity mne to prijde ujety, takhle to hodnotit plosne
Potrefenáhusa no k čemu je dobrý človeče nechápu ani na stará kolena. To je pro mě úplně nejstrašnější deskovka, kterou znám.
Moje máma to strašné chtěla hrát s mýma dětma - jakože s dvěmi kostkami, aby se naučily počítat. No poslaly ji k šípku, v pěti, i v šesti.
Potrefenáhusa z toho seznamu náš malej neumí všechno ani náhodou a je mu 4,5. Problém je hlavně sníst polévku a druhý chod, chleba s kůrkou - ohlodá kůrku a čau!, pestrá strava jsou bramborové placky, palačinky a kůže z kuřecích křídel, dodržovat pravidla a ukládat hračky, co to je? A umět se chovat bezpečně, chachacha! Ale je fakt, že ty děti ve školce často překvapí a dělají to, o co doma rodiče marně usilujou.
Kokoska tak ve školce se různě napodobují. Ještě chápu požadavek na nějakou základní sebeobsluhu, ale složit si veci do komínku?
continuityVěci do komínku jsou teda hardcore. Já si pamatuju, jak jsme s kamarádkou byly na dovolené v jednom pokoji a potom, co jsme si vybalily oblečení, se podívala na moji polovinu skříně a s posvátnou hrůzou prohlásila: "Ty to máš složený do komínků!" A to nám bylo určitě přes dvacet! ;o)
711990 Já se k tomu nutit nemusím, já do první třídy nastupovat nebudu ;o)
continuity tohle skládání věcí se syn ve školce naučil hodně rychle, ale doma to udělal tak jednou:)
Kokoska já si myslím, že většinu těch věcí děti ve školce dělají. Ale zrovna ta kůrka, no tak ať okoušou, co chtějí, ne? Syn říkal, že u nich někteří nechtějí ty pomazánky, tak jim to prostě setřou z chleba.
DruI
no ja myslela jako v praci:D
Evaeva no ty jako rodič to v živote před nástupem nepoznáš, jestli tam bude skládat nebo ne. Některé děti umí překvapit, no vlastně všechny. ![]()
continuity no jasně, mně ten seznam přijde ujetý.
Debata už je jinde, ale dnes přišla dcera domů s tím , že jim na ulici začala nějaká paní nadávat, jaká jsou hrozná mládež, že už ani česky mezi sebou nemluví. Dcera tu má dvě holky na vyměném pobytu, mluví spolu anglicky. Když jí dcera řekla, že to nejsou Češky a česky neumí, začala jim sprostě nadávat. Prostě některý lidi jsou paka a vůbec to nesouvisí, že by komentovali jen mámy s dětma. Jsou hnusní na kohokoliv :-(
notna to je teda drsný!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY