Já jsem si ty požadavky z husovic školky přečetla a musím říct, že Rosťa to vlastně zvládá všechno. Něco mu jde, na něčem pořád pracuje, ale nezdá se mi to tak hrozné. Respektive - takhle bodově vyjmenované to vypadá příšerně, ale když ho pozoruju a zamyslím se, jak funguje, tak celkový dojem odpovídá. Do naší školky chodí děti, kterým tři byly až teď v průběhu podzimu (vím o listopadovém klukovi), které třeba s tím oblékáním a mluvením bojují a začlenily se úplně bez problémů (těch pár, co aspoň trochu znám).
Vše o těhotenství a dětech
continuity ono je to clovece pro mimina, jdou po barvách, figurky jsou zviratka
ona nějak nechápe,ze tam má dojit první a ani to většinou nedohrajem do konce, odchází od toho. Chodí se tam i dozadu, to jsme museli zatím zrušit, to ji nějak matlo
Potrefenáhusa ja by som sa tym zoznamom nestresovala, kopec z toho nevedia ani nasi :) mladsi takmer 4 rocny si doteraz nevie vyzliect tricko (vzdy sa mu zasekne), obuvat sa uplne odmieta.. A vacsinu sa naucili v skolke, lebo museli. Dolezite su v podstate len tie plienky a nejaka zakladna sebaobsluha, oni im aj tak so vsetkym pomahaju, maloktore dieta v troch rokoch je samostatne.
Potrefenáhusa little match mame taky a hrajeme i hodinu v kuse. Tak na to clovece kaslu, to mame ty prasata
notna to je teda drsný!
Je. Dcera z toho byla trochu vyvalená, vysvětlila jsem jí, že to vůbec nesouvisí s ní, aby si to nebrala nějak osobně. Občas to dělá. A teď už historku líčí, jako že to byla blbka.
dzizisketa tak Tonda uz TEDKA taky, ale pred nastupem to fakt neumel. A vsechno ho tam naucili oni. Pravidla, oblikani bundy i vsechny to dalsi blbosti. Mit to jako pozadavek PRED nastupem je absurdni.
Hustý! Ze zkušenosti pedagoga na prvním stupni - dětí z přípravného ročníko to umí minimum, prvňáčků tak půlka.
Takže chtít to po tříletým batoleti mi přijde absurdní.
Na tom aktivním hlášení svých potreb teď naše dite ale dost pracuje
"Pápo, abko tadyyy! Šup šup!"
Přitom zrovna ve školce se jí, když jedí ostatní, před procházkou jdou čůrat taky všichni![]()
711990 a třeba ten pobyt mezi 25 dětmi v rušném prostředí starší moc nedává do teď, resp. potřebuje pak být sám, to je spíš otázka osobnostního nastavení.
Evaeva ano, já jsem kvůli tomu odmítala chodit i do školy. Do školky tedy předtím taky. Doteď se necítím dobře mezi lidmi.
Mohučanka on to zvládá, má tam i kamarády,... ale je prostě vidět, že pak potřebuje klid. Letos je to lepší než loni, ale stejně je mi jasné, že menší kolektiv by mu vyhovoval víc. My měli ve školce holčičku a ta si nikdy s nikým nehrála, když za ní někdo přišel, tak odešla, nejraději byla někde zalezlá. Ta musela ve školce hrozně trpět.
V našej škôlke si zuby umývajú len predskolaci a na kefky určite neprska voda zo záchodov, máme skvelé pani učiteľky, ktoré si to osefuje.
Mňa momentálne depta Lukaskove (ne)jedenie
pomaly sa blížime k Viktorovi. Dnes v škôlke nezjedol ani raňajky, ani obed, okrem pár lyziciek polievky. Babka ho na obed vybrala a keď mu vymenovala, čo všetko mu môže pripraviť, na všetko povedal fuj a že bude jesť až o 14,45. Skoro ju porazilo.
Potrefenáhusa sup sup
Ta si ve školce poradí ![]()
Podle mě je to jen absurdně podané. To dělají ty jednotlivé odrážky a extra vyjmenovaný každý ždibec činnosti, který se ve školce uděje.
dzizisketa jojo, ta školka může být klidně skvělá, ale bohužel i špatná.
Potrefenáhusa Syn taky neumi z toho seznamu skoro nic. Asi nejlip je na tom s prizpusobivosti kolektivu a umenim se nezabit. U nas na stavenisti a pri me laxnosti se neresi ani otevreny krb nebo nezajistena schodiste. Ale nemluvi, neoblekne se, pliny ma..A ja pomalu taky panikarim. Na vyber mame teoreticky mezi klasickou spadovou skolkou kousek od domu, po ceste do prace pro nas oba, ale uplne klasickeho typu. Kde budou urcite prudit se vsim. A moji zamestnaneckou skolkou, kde letos odchazi rekordni pocet deti. Ale to vozeni by bylo nepomerne vic na me. Ale zase je "od nevidim do nevidim", kdybych se nekde zasekla. Mam uz ted infarktove stavy z muze, ktery je schopny toho naseho kluka nechat ve skolce kvuli jednani v praci a nezvedat telefony proste nikomu.
Loni se hlásilo přes 70 děti, brali jich 25, tak já myslím, ze s ditetem narozeným na konci června můžeme bejt asi v klidu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY