Lilly_Ku Jo to je fakt sprostý, je pravda že na ženskou si troufne a na chlapa ne, snad narazí na nějakou, co dělá bojový umění. Já jsem taky vždycky konsternována a nic neřeknu, ale mně se tyhle věci fakt stávají minimálně, za poslední roky si vzpomínám, že na mě byla sprostá jen nějaká ženština v obchodě a to spíš tak jako nepříjemná než vulgární.
Vše o těhotenství a dětech
Karja tak hlavně ať dopadne dobře ten pohovor!
Lilly_Ku Jj, musím si dát vyprat péřovku, takhle zbytečně, mohlo to počkat na konec sezóny! Ale víš co já jsem úplně blbá, u nás byl fakt vítr. Takový ten, jak nejdes třeba ani na procházku...dalo se s tím dost počítat, co se stane:-D
Karja
to byl takovej vztyčenej prst vesmíru! (Těžko rict, kterej)
continuity O děkuji, já už to teda slavím teď, jako jen ten mezistupeň, že nejsem (až na vyjímky:-D) úplně blbá. To je taky dobrý!:-D
Karja to přesně si rikam taky, ze každej den jednou skončí...ještě se tu starší strašně vymlela a nabrala hlavou konferenční stolek, naštěstí máme drevenej s kulatejma rohama, ale brecela dlouho, a to má strašnou zelenou bouli přes půlku čela, když predevcirem zakopla a trefila práh z pudovek ![]()
Karja takove zaseky se mi stavaji taky, abych si náhodou moc o sobě nemyslela. A držím palce, ať ti to místo vyjde!
Potrefenáhusa No jasne, ale mně se to stalo i tuhle, jak jsem to sem psala. Jak jsem vzala děti do zoo náš první větší výlet takhle samy...ukládám tu menší do kočárku a taky prostě ,,nejhustší Karja, vezme děti sama do zoo, projede špičkou, pohoda,, a prásk zavrela jsem starší dceři ruku do kufru. Já to mám furt, blbý teda, pokud tím trpí okolí, ještěze jsem nezlila někoho jiného!
Karja Ty tu karmu bereš s humorem a to je sympatický :o) Myslím, že ta firma bude mít štěstí, když se pro ně uvolíš pracovat ;o)
Potrefenáhusa To je nepříjemný tyhlety domácí pády z ničeho!
Potrefenáhusa Já bych ti napsala, já to teď probíhá u nás, ale nechci to zakriknout ... tak někdy příště. Zlepší se to!
DruI Přesně, sambo teda říkal, že to nevyjde, protože místo ředitelky nenabízí:-D. Uvidime prostě!
MP Meri jo, některý dny jsou pohoda a někdy to stojí za starou belu
vono i prší, tak jsme nebyli venku a byla jsem s nima až do 8 sama , je to pak dlouhý, to farani v dole
no, kdysi to někdo trefně popsal, ze je to takovej ten den, co začne litrem kafe, pokračuje kilem cokolady a skončí flaskou vina...
Potrefenáhusa nejít ven bylo vždycky velký špatný. A ještě do osmi sama
Já syna navlékla do toho protichemického obleku a šli jsme, i když bylo hnusně. Ale jeho teda hodně bavily louže a déšť mu nevadil.
Karja hele, pristi tejden ma bejt 19 stupnu, strcis vycistenou rovnou do skrine a mas splnino. At pohovor klapne!
Potrefenáhusa tlapkám! My jsme na tom dost podobně včera i dneska. Okořeněno nemocí s hotečkama 39-40 starší. Takže ven nepřipadá V úvahu, mimino samo na balkóně moc spát nechce. Doma se starší nudí, ale jak je jí blbě tak nic nechce a chodí jen prskat miminu do obličeje a fňuká, přetažený mimino řve. A já chci řvát taky ![]()
Evaeva Já taky jdu, i když je hnusně, ale nevím, jestli se tak dá jít i s malým miminem.
Naposled,y když jsme vyrazili do deště se sněhem a ještě foukal vítr. Muž říkal, že jsem blázen, ale malej byl od rána přeplej v hell módu a já jsem usoudila, že líp dám to řvaní venku než doma.
Zina Jo do toho větru se i miminům dávají na kočárek pláštěnky, ale nesmí to být žádný extrém, to je jasný.
Zina dokud spal v kočárku, tak to bylo samozřejmě dobrý. Pak to bylo blbý, ale šli jsme aspoň do místního obchoďáku projet se na mašince a třeba do dm, no. Ale mám i jednu fotku, jak je malý v korbě na břiše, přes sebe má pláštěnku na kočárek a hlava mu kouká ven
Ale to už byl větší samozřejmě.
Karja jo, vítr je nepříjemný, horší než déšť
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY