Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:35

Lilly_Ku Jo to je fakt sprostý,  je pravda že na ženskou si troufne a na chlapa ne, snad narazí na nějakou, co dělá bojový umění. Já jsem taky vždycky konsternována a nic neřeknu, ale mně se tyhle věci fakt stávají minimálně, za poslední roky si vzpomínám, že na mě byla sprostá jen nějaká ženština v obchodě a to spíš tak jako nepříjemná než vulgární. 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:35

Karja tak hlavně ať dopadne dobře ten pohovor!

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:37

Lilly_Ku Jj, musím si dát vyprat péřovku, takhle zbytečně, mohlo to počkat na konec sezóny! Ale víš co já jsem úplně blbá, u nás byl fakt vítr. Takový ten, jak nejdes třeba ani na procházku...dalo se s tím dost počítat, co se stane:-D

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:38

Karja  to byl takovej vztyčenej prst vesmíru! (Těžko rict, kterej)

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:39

continuity O děkuji, já už to teda slavím teď, jako jen ten mezistupeň, že nejsem (až na vyjímky:-D) úplně blbá. To je taky dobrý!:-D

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:42

Karja to přesně si rikam taky, ze každej den jednou skončí...ještě se tu starší strašně vymlela a nabrala hlavou konferenční stolek, naštěstí máme drevenej s kulatejma rohama, ale brecela dlouho, a to má strašnou zelenou bouli přes půlku čela, když predevcirem zakopla a trefila práh z pudovek

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:42

Karja takove zaseky se mi stavaji taky, abych si náhodou moc o sobě nemyslela. A držím palce, ať ti to místo vyjde!

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:42

Potrefenáhusa No jasne, ale mně se to stalo i tuhle, jak jsem to sem psala. Jak jsem vzala děti do zoo náš první větší výlet takhle samy...ukládám tu menší do kočárku a taky prostě ,,nejhustší Karja, vezme děti sama do zoo, projede špičkou, pohoda,, a prásk zavrela jsem starší dceři ruku do kufru. Já to mám furt, blbý teda, pokud tím trpí okolí, ještěze jsem nezlila někoho jiného! 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:43

Karja Ty tu karmu bereš s humorem a to je sympatický :o) Myslím, že ta firma bude mít štěstí, když se pro ně uvolíš pracovat ;o)

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:44

Potrefenáhusa To je nepříjemný tyhlety domácí pády z ničeho! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:45

Potrefenáhusa Já bych ti napsala, já to teď probíhá u nás, ale nechci to zakriknout ... tak někdy příště. Zlepší se to!

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 09. března 2023 20:46

DruI Přesně, sambo teda říkal, že to nevyjde, protože místo ředitelky nenabízí:-D. Uvidime prostě!

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:22

MP Meri jo, některý dny jsou pohoda a někdy to stojí za starou belu

vono i prší, tak jsme nebyli venku a byla jsem s nima až do 8 sama , je to pak dlouhý, to farani v dole 

no, kdysi to někdo trefně popsal, ze je to takovej ten den, co začne litrem kafe, pokračuje kilem cokolady a skončí flaskou vina...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2023 21:28

Potrefenáhusa nejít ven bylo vždycky velký špatný. A ještě do osmi sama Já syna navlékla do toho protichemického obleku a šli jsme, i když bylo hnusně. Ale jeho teda hodně bavily louže a déšť mu nevadil.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:30

Karja hele, pristi tejden ma bejt 19 stupnu, strcis vycistenou rovnou do skrine a mas splnino. At pohovor klapne!

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:39

Potrefenáhusa tlapkám! My jsme na tom dost podobně včera i dneska. Okořeněno nemocí s hotečkama 39-40 starší. Takže ven nepřipadá V úvahu, mimino samo na balkóně moc spát nechce. Doma se starší nudí, ale jak je jí blbě tak nic nechce a chodí jen prskat miminu do obličeje a fňuká, přetažený mimino řve. A já chci řvát taky

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:42

Evaeva Já taky jdu, i když je hnusně, ale nevím, jestli se tak dá jít i s malým miminem.

Naposled,y když jsme vyrazili do deště se sněhem a ještě foukal vítr. Muž říkal, že jsem blázen, ale malej byl od rána přeplej v hell módu a já jsem usoudila, že líp dám to řvaní venku než doma.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:44

Zina Jo do toho větru se i miminům dávají na kočárek pláštěnky, ale nesmí to být žádný extrém, to je jasný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2023 21:45

Zina dokud spal v kočárku, tak to bylo samozřejmě dobrý. Pak to bylo blbý, ale šli jsme aspoň do místního obchoďáku projet se na mašince a třeba do dm, no. Ale mám i jednu fotku, jak je malý v korbě na břiše, přes sebe má pláštěnku na kočárek a hlava mu kouká venAle to už byl větší samozřejmě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2023 21:46

Karja jo, vítr je nepříjemný, horší než déšť