Jimik ja se musim podivat na mapu, neuvedomuju si vubec kde to je!
Vše o těhotenství a dětech
Jimik tyjo to je super! Oploceny a se zmrzlinou, to beru!
711990 My jsme ho úspěšně otestovaly loni po jedné Parfu návštěvě v Messy Play a od té doby je to náš oblíbený cíl v centru ![]()
Prosimvás my máme komplikaci, že neteř má narozeninovou oslavu od 16 hod, tak kdyby někdo měl čas uz dřív, rádi se potkáme s někým uz dopoledne, na oběd, brzy odpoledne. Celkem kdekoliv, jen se nejpozději tak kolem 15 hodiny budeme muset přesunout do Dejvic. Dozvěděla jsem se to až včera bohužel, ale syn by byl moc smutnej, kdybychom tam nešli.
žluťásek já měla v plánu jet hned po školce, tj. po půl druhé bychom tam byli.
My můžeme kdykoliv.
Bezva, ráda vás uvidím. Mohla bych do pátku provést čistku hraček a tajně vám je předat ![]()
Škoda, my se seznámit nedorazíme, v pátek se teprve vracíme z Itálie (jen já a syn, sami, na 4 dny... letadlem... bohové buďte nakloněni)
Pinot Noir z Viktora sa stáva influencer. Tak nielen že Lukasko brutálne vymýšľa s jedlom, ale už cca týždeň nahlas nonstop hlási čas, nezapisuje to teda ako Viktor, ale "Je 13 hodín 25 minút a 15, 16, 17 " , sekundy ako slovo zatiaľ ignoruje. Robí to aj pri obliekani, normálne odbehne z chodby počas obliekania vonkovnych nohavíc a hlasi ![]()
A este vymýšľa aj s oblečením. Len biele tielka. Zelenú nemám rád. Ružová je pre dievčatá. Nechcem tmavé oblečenie. Pomerne to zužuje škálu. Hlavne keď ma plnú skriňu zrazu nevhodných vecí.
A celkom dobre už vie scitovat a odcitovat, aj cez desiatku. A stále sa pýta, co je viac. Milión alebo 40? Mínus 1 alebo 25?
Berete na sraz i miminka?
My nedorazíme, neb starší má dle mého skromného diagnostického závěru zánět spojivek
což mi připomíná, že jsem se chtěla zeptat, kam byste s ním šly, pediatr má celý týden jarní prázdniny a u záskoku bude počítám konec světa...
Malenge sla bych na ocni, nic lepsiho me nenapada. Je mi vas lito.
Malenge když ne pediatr, tak oční no. My to zjistili v sobotu, takže jsme byli na pohotovosti. Ať je malý brzy dobrý, je to nepříjemné.
GChK Jasně!
Malenge My jsme uspěli na nějaké klinice, jak je tam těch očních více a nemá to ještě moc žádné zázemí pacientů jako ti lékaři s dvacetiletou praxí, tak to běželo dobře! Držím palce!
Malenge já bych zkusila oční v nemocnici, tam by mohli být připravení na tyhle akutní případy.
Na konci ledna jsem si říkala, jak to tak nějak zvládáme v těch šílených chorobami prolezlých kolektivech, starší sice v lednu pochrchlával, ale nic zásadního, takže chodil normálně do školy. Udeřil únor a nastal konec světa, mám pocit, že už i jejich imunitní systém řekl, že toho má dost. Takže během února jsme na střídačku byli nemocní všichni čtyři, teď se to lehce zlepšilo, kluci plánovali o jarních prázdninách lyžovačku s prarodiči a výsledek je pátečněsobotní horečka u obou, která u většího pokračuje těma rudýma očima, mladšímu teče z nosu, opravdu se těším, co přijde zítra. Ať už je jaro!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY