Malenge a to rovnou počítej se zánětem i u druhého:( Jaro je za dveřmi, tohle je určitě poslední vlna.
My se zřejmě promořili minulou sezónu, letos je to celkem dobré. Konečně beru za normu, že do školky chodí ne že jsou doma.
Malenge a to rovnou počítej se zánětem i u druhého:( Jaro je za dveřmi, tohle je určitě poslední vlna.
My se zřejmě promořili minulou sezónu, letos je to celkem dobré. Konečně beru za normu, že do školky chodí ne že jsou doma.
Malenge no je to tak
Malenge no to teda, u nás se usínalo dnes se stězovanim na ouško a s teplotou. Tak mám radši nachystané oblečení, i jsem natankovala benzín....Tak uvidíme, zatím to vypadá klidně, ale radši bych podobné věci taky teda nechala na ráno!
Karja držím palce, u nás to bylo před měsícem stejný, nalili jsme ji na noc nurofenem a rano jeli na pohotovost
žluťásek My taky taky můžeme dřív, v podstatě máme celý den volno, akorát junior po obědě ještě spí, klidně v kočárku.
Potrefenáhusa A jo vlastně! NO jasně, my máme ORL pohotovost 40 minut, ve dne jo. V noci by to bylo fakt zoufalý! Tak snad to vydrží.
Bezva, tak kdyby se někdo chtěl potkat už dopoledne třeba nebo si dát někde společně oběd, určitě jsem pro. Bereme cokoliv, kde mají babyfriendly jídla, něco jako řízek nebo hranolky nebo řízek s hranolkama ![]()
Karja to my taky :-( ale po tom nurofenu dost zázračně ožila, ještě jsem se omlouvala paní v čekárně, která tam seděla s úplně gumovym chlapečkem, ze nevypadá, ale měla rano 39
žluťásek já o tom srazu hodně uvažuju, záleží asi v jakém stavu se dneska vrátí starší z víkendu u babičky, odjížděla tam s rýmou...
Ale pokud bychom šly, tak bych taky radši už dopo, oběd (ten klidně zabalím s sebou, a nebo nějaký podnik, to je mi fuk), chvíli odpo a domů. Strašně nerada cestuju s kočárem ve špičce.
Riešime bicykel pre malého, vzhľadom k jeho hmotnosti ultralahky. A viete, aké sú to ceny. A zrazu som našla možnosť zapožičanie bicykla za mesačný paušál, od veľkosti 12 do 20, a hmotnosť bicykla 5,9 kg! Som nadšená!
Tak ze bych si zkusila vzit na patek dovolenou a sli bysme dopo-pres obed? Na kdy by bylo vic zajemcu?
Karja tak jak se vyvíjí akce ousko?
u nás řešení nadmíru matka friendly, zkusila jsem zavolat doktorce, co je na te dovolené, vzala to sestra, spolu jsme to vše prokonzultovaly, zodpovedela jsem všemožně dotazy a ona zařídila erecepty od zastupující doktorky. Teda, dala mi na výběr, ze tam samozřejmě muzu jit, ze teda nemocnost je strašlivá, navíc pondeli, at očekávám velké čekání. Tak jsem ji vysvětlila, ze tam ještě s mladším na krku, rozhodne jit nechci, pokud to není nezbytné nutne.
711990 my bysme teoreticky mohli, mladší školku nemá, tak je to jedno ![]()
Malenge tak to super!
Evaeva tak jsem si tam soupla dovolenou a budem se modlit, at sou vsichni zdravy![]()
Evaeva no nebudu lhát, s řešením jsem nadmíru spokojená, ta představa klidně i několika hodin někde v čekárně s oběma na krku mi dělala velmi nedobře.
Ale tu oblíkací vybíravost, tu bychom neradi chytili. ![]()
711990 já bych mohla přijít s mladší i dopoledne, jen se obávám, že vás akorát tak pozdravím a pak budu za ní lítat nebo stát někde u houpačky a houpat
V restauracích je to s ní taky dost náročné zatím, neobsedí chvilku. Takže bych mohla přijít, ale s tím obědem úplně nevím. Místo je tedy už rozhodnuté to hřiště na Výtoni?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.