Evaeva taky opatrně gratuluju.
Já mám kluky 28. 29. 30. srpna. U nás konec prázdnin rovná se velkej mejdan. ![]()
Evaeva taky opatrně gratuluju.
Já mám kluky 28. 29. 30. srpna. U nás konec prázdnin rovná se velkej mejdan. ![]()
Kora to je hustý!!!!
ale je to prakticky na ty dětský hadry, červen a prosinec je fakt v začátku dost drahy ![]()
Potrefenáhusa to jo, výbavička je pořešená už teď
Akorát ten podzim, u nás mají narozeniny skoro všichni, vyjma mě a tchýně.
Kora tak to je perfektne!
Potrefenáhusa Mrakoplas a to jsou vždycky po šesti letech. Na to, že jsem to vůbec nijak neplanovala, to vyšlo skvěle.
V rodine mame narodeniny blizko pri sebe, brat a sestra su narodeni v rovnaky den, len iny rok. Druha sestra je v tom istom mesiaci ako ja, ja 19., ona 28. Mama s otcom mohli tiez oslavovat narodeniny spolu, mama ma narodeniny den po otcovi.
Kora No tak to je hodně perfektní. Jeden můj známej má dvě děti přesně na den a chlapi v práci mu řekli, že to je tak, když má sex jednou za rok:-D
Jinak my s největší pravděpodobností v pátek taky dorazíme.![]()
U mě to vypadá, že jen na přelomu listopadu a prosince ![]()
Já jsem si to myslela, ale říkala jsem si, že nebudu vyzvídat ![]()
Blahopřeji a v pátek budeme mít s sebou tousty.
Kora Jj, prostě když je brzo tma a šetří se na vánoce, takže žádný kina, divadla!
Evaeva opatrne gratuluju!
A taky me to uz podle neceho napadlo ![]()
Mladší měl být na narozeniny staršího, ale měl zpoždění, tak jsou o 9 dnů.
Evaeva potichu gratuluju!
Evaeva taky opatrně gratuluji, nicméně rovnou a zásadně prohlašuji, že tohohle slonika si nech hezky pro sebe:D
Já mám obě holky 29...
rasaNori víš, jak je tu všechno nakažlivý ![]()
A díky, i všem ostatním
Evaeva taky opatrně gratuluji, nicméně rovnou a zásadně prohlašuji, že tohohle slonika si nech hezky pro sebe:D
Já mám obě holky 29...
Taky jsem si rikala, kdo se tentokrat nechá na sloníka nalákat.
Já bych se klidne přidala, kdyby to teda nebylo dávno ze stolu. Skoro vždycky, když vezmu někam na výlet ještě nějakýho kamaráda od dětí, tak vnímám obdivný pohledy okolí. Naposledy teď v sobotu v Mnichově mi nějaký pán (původem ne místní) posunkoval obdiv.
Tabea Hele, podle mě je to jen dočasný než nabudou nějakýho pubertálního věku, pak to není tak roztomilý:-D. Ale s těma obdivama to mám taky, já beru často neteř. A občas třeba i neteř a synovce s sebou, ale to už se většinou lidi i spíš odvracej:-D:-D
Karja zrovna jsem si říkala, že jsem si žádných obdivů nevšimla, když občas venku hlídám neteř a synovce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.