Prosimvás, tady člověk jeden den není a už se tu líhnou takový novinky!
Evaeva držím palce a těším se na stoosmdesátétřetí kolo diskuze o oblíbených jménech ![]()
Prosimvás, tady člověk jeden den není a už se tu líhnou takový novinky!
Evaeva držím palce a těším se na stoosmdesátétřetí kolo diskuze o oblíbených jménech ![]()
Evaeva No a nejsou třeba už starší? Mně to s tou neteří vychází ze jsou tak jako všechny kousek od sebe a už se mě fakt x lidí zeptalo, jestli jsou všechny moje, nebo v obchodě mi nějakej chlap říká ,,no holky to jsou stebetalky, radost se na ně dívat,,. Tak jsem mu odvětila, že takhle na pět minut na koukání je to výborný:-D:-D. Ale to víš my tady na venkově pěstujeme furt nějakej smalltalk.
rasaNori No ....
žluťásek Haha, tak to mě nenapadlo! Hustý a jo:-D.
Karja prosim te smalltalk mi dneska nepripominej. Sli jsme se projit a zamavat vsem "kocickam papa" ve vietnamskejvh vylohach. Vracime se klide zpatky a dojde nas nejak duchodkyne. A hned zacala ze "je ta mala je roztomila. Ty s ejmenujes Eliska vid? Pojd Elisko, pujdes se mnou domu. Maminka uz ma brasku, tak te doma nepotrebuje. U me ti bude dobre, pojd. Upecu ti kolacek a mam malickyho pejska!" A zacala se ji sapat po rucicce. Kupodivu se dite hystericky rozervalo, ze chce byt s mamou a ja ji tadsi rychle popadla do naruce a zdrhala. Jako co to je za napady tohleto? Nemyslim si, ze ji chtela unest, ale sakra to to ma byt jako vtipny, mily nebo co?!
Rikat dvouletemu diteti, ze maminka uz ma mladsi, tak prece to starsi nechce ![]()
Ach jo, nějaký parfu-dětský sraz ve Vídni se asi nechystá, co ![]()
Takto přijdem o všecky brněnské i pražské
![]()
A přitom bych tu měla dva raubíře, co by se rádi přidali ![]()

JanieB ty siroky usmevy!!!![]()
MPLee To je tedy drsný ![]()
JanieB Jak se oba zubí, to je skělá fotka ![]()
Jimik U ní si vždycky říkám, že to vypadá, že dostávají povel řádi ;-) "Připravení zbořit dům?" "Yes, sir!"
JanieB to je boží, ty úsměvy ![]()
MPLee ...jako, proč? to ti lidi dělají?
Evaeva Gratuluju!!! :-) To je milé a jsem zvědavá, co tady rozpoutáš za vlnu! ![]()
MPLee děsný. Bába by si měla dát hadr na hlavu.![]()
JanieB to jsou ale fešáci! E. ta raubířina z očí koukala už jako pidi-prtěti ![]()
Karja nene, s mými je to 6, 5, 4, 3
Ale oni si spolu někde hrají a ke mě se moc nehlásí.
MPLee hustá bába, to bych asi upadla, možná bych zvládla ještě kriknout: jste vůbec normální?!?
Prosim nevíte, zda mají v Pepco balonky ve tvaru čísel, ty narozeninové myslím. Loni jsem je kupovala v dm, včera tam nabehnu a prodavačka chudák koukala dost nešťastně, pak mě přivedla k zastrcenemu vybrakovanemu regálu, kde byly přesně 3ks nul
kluci jsou nemocni, naprosto nemam čas někde litat a hledat, toto mi dost udělalo díru do plánu.
Malenge narozeninový regál tam mají. Určitě by si uspěla v tedi, to ale asi nemáš poblíž?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.