Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2023 08:53

MPLee chudák dcera! 

Offline Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 15. března 2023 08:58

Malenge u nás v pepcu nemaj skoro vůbec nic, o čem se tu píše, uolne strasnej kram 

(ale v Harfe ve vysocanech jsou hned vedle tyhle narozeninový věci, což ti asi moc nepomuze)

Offline Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 15. března 2023 09:01

MPLee to je úplně příšerný

podle mě to ty lidi ani nijak nemysli, asi jim to přijde jako drobný poskadleni, ale je to fakt otresny 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 15. března 2023 09:06

Evaeva v tedi jsem v životě nebyla, ani nevím, ze to existuje  ale diky, zkusim to Pepco.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 15. března 2023 09:08

Potrefenáhusa diky, no Harfa mi opravdu nepomůže  zkusim kdyžtak nějakou drogerii typu teta nebo papírnictví. To je fakt děs, jak ty choroby zlikvidují všechny plány. Zitra jsem měla jit nakoupit ještě nějaké drobnosti na ty narozeniny a na večeři s kamarádkou, co se nahanime už rok!! A co z toho? Zase houby

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. března 2023 09:12

Malenge U nás maj čísla v domácích potřebách Action.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2023 09:12

Malenge nevím, kam pojedeš, tedi je na Zličíně 

Offline Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 15. března 2023 09:17

Kan Evaeva action ani tedi jsem v životě nepotkala 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2023 09:20

Potrefenáhusa my tu máme oboje ale to tedi teda dál, tam se moc nedostanu. Jsou to taková pepca bez hadrů 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. března 2023 09:30

Malenge ak mas pobliz kaufland, ja som to videla tam 

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 15. března 2023 09:48

Malenge všechny číslice jsem videla dneska v Rossmannu, takový ty fóliový v nějaký jakoby měděný barvě, velikost tak asi A4

Offline Jimik
příspěvků moje polička 15. března 2023 09:51

Malenge Taky mají ta čísla u Stoklasy.

Offline letfenixa
10933 příspěvků moje polička 15. března 2023 11:25

Potrefenáhusa v teda majú lacné papierko a napr v piatok plastelinu play doh za polovicu oproti dracikovi

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 15. března 2023 12:00

Potrefenáhusa Tak malamala má ten zánět ucha a to ucho ji prasklo samo:-/. Jako až teď zpětne jsem vyčetla, že ten zánět může trápit i bez nějaké větší bolestivosti. Protože ona to říkala ten jeden nedělní večer před spaním, ale jen tak jako lehce, že ji bolí ouško, pak jsem ji naměřila teplotu, dala nurofen a usnula pěkně, v noci hlasila, že ji ucho neboli a ráno taky nebolelo, a už vůbec nikdy, rýmu neměla hodně dlouho, teplota přetrvávala kolem 38, nic neobvyklého, čekala jsem kdy přijde rýma/kašel,vyrazka,.....no a v úterý měla to ucho úplně špinavé od mazu, takže bylo evidentní že se tam něco děje. No to je teda polizanice! Ale vypadá to, že je jí líp, ona ani nevypadala že ji něco bolí, vždycky jen pak když měla teplotu tak byla unavená. Tak jako, ted ji budu hlídat při každém vzdechnutí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2023 12:04

Karja a jé. Ať je jí brzy lépe.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 15. března 2023 12:09

Diky vsem za tipy, rossmann zní asi nejpouzitelneji! Snad se zadari.

Karja tak aspoň ze ji to moc nebolelo, teď už bude určitě lip! Malý totiž plakal fakt straslive a několik hodin v kuse (i s návštěvou pohotovosti), až pak pláčem po zákroku, kdy se mu ulevilo, odpadl.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 15. března 2023 12:12

Tabea a ostatní, kdo víc lítáte. Mám životně důležitý dotaz - může chodící plyšák na baterku do letadla? Letíme jen s příručníma a dcera se na něj hodně upnula...

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 15. března 2023 12:21

Malenge No právě přesně takhle jsem si představovala že to probíhá! Ty noční vyjížďky, držení ouška, neutišitelný pláč. Až včera po tom vytečení z ucha (ale to jsem si taky nebyla moc jistá, nepřišlo mi to opticky moc, bylo to tak jako za hranou velké špiny, ale doktorka řekla, že je to dost, asi to bylo hodně uvnitř) jsem googlovala už nějaké další clanky a prý to fakt může mít i takto méně bolestivé a prý se třeba na takové ty standardne poradené věci jako je sahnuti na ucho nemá moc dávat a to jsem přesně dělala!

Offline Len
2677 příspěvků moje polička 15. března 2023 12:25

MPLee To je strašný!!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 15. března 2023 12:26

MPLee myslím, že baterie naopak musejí být v palubním zavazadle, takže by to mělo být v cajku.