Mohučanka tak to si určitě zjisti, tu babičku, tam si nejsem úplně jistá, zda není potřeba, aby totožnost prokázal jeden ze zákonných zástupců dítěte, pokud ano, tak pak vyřešit plnou mocí pro babičku.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge ano ano, díky moc, mělo by to jít s plnou mocí. Babička na té škole svého času pracovala, takže tam nebude úplně cizí, ale s místním přetlakem dětí je potřeba postupovat přesně podle předpisů. Málem mě ranila mrtvice, když jsem zjistila, že zápis je v úterý po Velikonocích, kdy tu nejsme ![]()
Mohučanka no to věřím, to jsou takové darecky, ze ma člověk vždycky náběh na infarkt! Držím pěsti, ať vše probehne hladce.
Mohučanka a neda sa dohodnut individualny termin? U nas tato moznost je, predsalen nie vsetci mozu v ten jeden den (uz len choroba do toho moze vliezt).
Edit. Ale u nas musia byt obaja rodicia (alebo splnomocnenie) a aj dieta
Mrakoplas ty jo, to může být někdy docela problém, ty dva rodiče
Mrakoplas já se zeptám na Dni otevřených dveří, ale jednak jsem chytla nerva a taky jsem chtěla vědět, co je možné, kdyby mi chtěli tvrdit něco jiného.
Oba rodiče, hustý.
Holky, mrzí mě to, ale páteční sraz nejspíš nezvládneme:( Syn má druhý den po sobě odpoledne teplotu, pokud se nějak zázračně neuzdraví, zůstaneme doma.
U nás stačí 1 rodič plus splnomocnenie, ale dieťa chceme fyzicky vidieť.
MPLee normální alkalický baterie jsou v pohodě.
Mrakoplas spíš jsem myslela případy, kdy dítě sice má oba rodiče, ale jeden nekomunikuje apod.
Evaeva achjo, to je skoda!
Jé to je škoda, chtěla jsem ti upéct ty smradlavé švédské sušenky.
Evaeva To je škoda, tak hlavně aby byl malý brzo v pořádku.
No a dnes bola v skolke depistaz, fakt som zvedava na vysledky. Ale davam tomu malu sancu, ze dostane odporucanie do skoly.
nic si nevycitej, už se mi to stalo s oběma dětma a ne jednou....
vecer je trochu bolelo ucho a ráno už bylo ucho špinavý. Nebo bolelo večer, ráno už dobrý a odpoledne ucho najednou zalepený
dzizisketa jé, to jseš hodná. Jimik 711990 taky mně to štve, zrovna má být i hezky. No už byli dlouho zdraví. Měli jsme toho naplánováno víc, tak to asi nemohlo dopadnout
Je to asi klasická viróza, ale do pátku to nevyléčíme.
Evaeva no, to býva veľmi komplikované
Mrakoplas musia s výberom školy súhlasiť oba rodičia.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY