Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. března 2023 18:18

Tabea no já basičku retsiny, taky z Lidlu

Kočárek je prostě k nezaplacení! 

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 21. března 2023 21:10

Nějak mi přes noc vyrostlo dite!!! Najednou mu v tygrovi nedosahnu na nohu, abych ho mohla držet jednou rukou, o víkendu to šlo 

nevim, co budu dělat, protože jednou rukou v jiný poloze už ji neunesu a ona se teda nedá jen tak setrast 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 21. března 2023 21:32

Mohučanka Tabea GChK nosnost kočárku, říkáte?

zdravím 711990 a jsem ráda, že jsem upgradovala na bee6. 

Evaeva podle mě je základ spokojeného mateřství jarní/letní sezóna nebo jiné podnebné pásmo. A spavé dítě. 

Musím teda našeho mimiňáka (i dceru teda) vychválit do nebes. Protože první dovolená ve 4 je jak z katalogu a on buď spí, nebo už interaguje a naprosto spokojeně se nechá tahat jak kotě od čerga k ďáblu

Dcera je taky super, až na její klasické 1-2 batolecí breakdowny denně. Dneska byl na téma "neřikej strawbery tužko! Jahoda je to! Nenenene neřikej NO! Nenenennee ne red, červena řikej" Nevím proč mi přišlo jako dobrý nápad jí koupit anglický písničky k albi tužce

Offline Kafenka
18 příspěvků moje polička 21. března 2023 21:33
Offline Len
2678 příspěvků moje polička 21. března 2023 21:36

Potrefenáhusa Vždycky vyrostou přes noc! Pamatuju si jako teď, když jsem vždycky druhej den nezapla body, který mu ten předchozí bylo. Nepomohl by ring sling? Já jsem takhle řešila přesně období, kdy jsem potřebovala volnou ruku, ale už jsem ho v jedný neunesla. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2023 21:52

MPLee já měla obě děti na podzim, takže musím říct, že stačí to spavé dítě

Jinak teda musím říct, že batolecí breakdowny se nás drží až do předškolákůDnešek teda nepočítám, je mu fakt blbě, ale i v běžné dny je aspoň jeden. Ale jako stojí to zato, ty nemocné děti, dneska na mě řvali oba najednou, jeden, že neví s čím si má hrát (vyjmenovala jsem asi pět hraček) a druhý už ani nevím proč, ten kňučí celý den, jak se nudí. No odkráčela jsem středem radši

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. března 2023 22:22

MPLee marně přemýšlím, jak je tam to dítě připevněný

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2023 22:26

Mohučanka sedí na držadle, ne?

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 21. března 2023 22:54

Mohučanka jenom sedi na madle. Nohy ma zaprene o organizer a musi se snazit udrzet.  Samozrejme ji pridrzuju ja 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. března 2023 01:46

MPLee genialni! Jeste vzpomen na moji verzi dvojkocaru, priste si muze sednout do kosikuza me bylo Bee6 nejlepsi kocar na tyhle blbosti:D 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 22. března 2023 06:47

Pinot Noir hm, já měla takový blbý pocit  když jsem to na ty poště nechávala. Ze ta Amazon obálka asi není dobrý nápad. Ale ještě budu doufat, ale mrzí mne to za Viktora

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 22. března 2023 07:04

Len mne na ten ringsling přijde asi ještě docela malá a nepevna, já ji nosim dost (minimalne denně na uspavani starší) a i v nositku mi přijde ještě taková vratká, zatím nosim v satku, ze ji to tak nejlíp obepne. 
ona má reflux, takže myslím, ze ten tygr je pro ni taková hodně ulevova poloha, navrch kouká...no celou stromovkou až na podbabu se v neděli nechala nest a pak ještě celou cestu ve vlaku...večer jsem si připadala jak po vyložení vagonu uhlí...to teda teď často

jak jsem jela v pátek z toho srazu, to si lidi ve vlaku taky museli myslet, ze jsem padla na hlavu, mimino celou dobu na ruce a starší jsem odpalila požadavkem, až nedava boty na sedadlo, myslím, ze kdybych ji ty nohy jen pokazdy sundala, udělala bych lip, ona v tom unaveným stavu na ty zákazy reaguje fakt dost blbě 

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 22. března 2023 07:21

MPLee to je hustý a já teda obecně lituju, ze jsem si ten bugaboo neporidila už na první dite, myslím by ji i to korytkovy sezení udelalo lepší službu, seděla zhroucena snad do roka a půl, už davno aktivně seděla. Z xlanderu jsme za ty dva roky udělali rozkřusanej nepouzitelnej šrot, já ten kocar teda celkove neměla rada, štval mě na milion způsobů

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2023 07:51

MPLee jestli máš vepředu takové to stupátko, tak jsem viděla vozit děti na něm

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 22. března 2023 08:33

Evaeva no právě, sedí na držadle. Můj starší kousek by teda neseděl, ten by se hned zhroutil 

MPLee je moc šikovná!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2023 08:43

Mohučanka můj starší kousek musel šlapat po svých možná že na držadle by seděl ještě rád 

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 22. března 2023 09:03

Evaeva tak zas když člověk potřebuje někam fakt dojit, je ta chůze dvouletých dost otravna

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2023 09:45

Potrefenáhusa jo, je. On pak jezdil na odrážedle, to začalo být dobré. Nás stejně nejvíc limitoval odpolední spánek v postýlce.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 22. března 2023 10:29

711990 na košík určitě dojde, jen zatím mimino nesedí a jezdí položený. A taky v tom košíku jsou 4 lahve vína a jamon  

Potrefenáhusa no já teď dost přemýšlím, jak to udělat. Bojím se, že Po 2 týdnech ve sporťáku nastanou velké protesty při přesunu do korby. Ale ten dvoukočár má koryto a to se mi zdá

hloupý právě. Takhle v tom bee klidně jezdí na břiše... Nebo jestli už i v běžném provozu vystačíme se skatem a bee.. Evaeva ona taky hodně

ujde sama nebo na odrážedle. Ale vyrážíme ven v 9 ráno a před 9 večer se taky nevracíme. Takže občas potřebuje poppvézt nebo když nechceme/ nemůžeme čekat, ně si sní zmrzlinu a 10. svačinku, tak se naloží a jede. Nebo jde teda normálně do kočáru a mimino do nosítka, když zrovna tvrdě nespí...

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. března 2023 10:30

MPLee vino ma prednost!