711990 ehm - E. Je kocicka! Kovicla papa na zemi! Tohle teda neni zrovna ukazka stolovani na urovni, ale vypakovala jsem ji na terasu a nikoho tam neobtezovala. 
Vše o těhotenství a dětech
MPLee co je to modré, co kouká z tašky u kočárku ![]()
JankaM silikonovy brcko ![]()
My teď absolvovali oběd při návratu z chaty, vesnice jak kapesník, tudíž jediná hospoda. Děti jsme před tím protáhli na soukromé prohlídce dolem, takže jsme strávili 2 hodiny v podzemí, a teda fakt se snažily, ale stejně se menší dítě pořád ptalo kdy už to donesou, starší se povedlo prevrhnout piti a celkově jsem byla ráda že už od tama jedeme do pryc:D
Kokoska fakt ti to nepřijde agresivní? Kdyby se třeba takhle vyjadřovali o blondýnách, seniorech nebo lidech z venkova? Pro mě je pochopitelné, že někde nejsou děti vítané a kočárek se nevejde všude, ale tohle vyjádření mi přijde fakt špatně.
Karja ty máš narozeniny v květnu, že jo? Vybrala bych něco se zahrádkou, venku se všechno líp snáší ![]()
MPLee
aspoň nepokecá ubrus, že jo
Potrefenáhusa Evaeva ja nevim, mne to zas uplne agresivni neprijde. Nektere vety by se mozna daly zformulovat jinak, ale v zasade nevidim nic, co by mi zvedalo tlak, pro me je to, co tam pisou, v podstate samozrejmost.
Samozřejmost je i pozdravit, poděkovat, nedávat látkové ubrousky do talíře, neřvat do telefonu, nemít blbé řeči a nemístné vtipy k obsluze, umývat si před jídlem ruce atd. a přesto to spousta dospělých nedodržuje. Mají v té restauraci cedule i s těmito výchovnými pokyny? Nebo vychovávají jenom rodiče?
Pinot Noir haha presne:D
MPLee tak velký? tipovala jsem něco jako šnorchl
Pinot Noir 711990 Tak tohle už moje hlava vůbec nepobírá. To už je z mého pohledu hrocení. Jakože vadí, že to směřuje jenom k rodičům? A v restaraci, kde je zákaz vstupu se psem nebo pokyn, aby byl pes vzdy na vodítku, je to taky špatně, protože vychovávají jenom majitele psů? A na toaletách návod, kam házet toaletní potřeby, je taky blbě, že vychovávají jenom ženy?![]()
Pinot Noir Jenže když někdo nezdraví a neděkuje, tak je sice hulvát, ale ostatní hosty tím nijak neobtěžuje. Telefonováním ano, tam bych taky předpokládala, že pokud někdo v restauraci hlasitě vyřizuje dlouhej hovor, že mu obsluha naznačí, že je něco špatně a ať to ukončí nebo jde ven.
Souhlasím s Kokoska, co sepsali mě neuráží, přestože jsem v tom bistru jednou byla a už bych se tam nevrátila /prostředí, obsluha, cena-výkon, ani jedno mě neoslovilo/. Pokud bych chtěla neomezeně povídat u kafe s malým dítětem, pár kroků vedle je obchod/kavárna přímo s hernou.
mirajo a když se tvoje dítě chová nevhodně, tak ti to naznačit nemůžou?
Já souhlasím s tím, této šlo napsat lépe, ale zas tak strašné, aby to plnilo dva dny internety a ještě i zpravodajství mi to zas nepřijde. ![]()
Ja bych tam s dítětem nešla a vybavena věc, Vinohrady jsou plně slušných podniku, když někdo nechce moje peníze, přece se mu nebudu vnucovat.
notna no kolikrát je ten vzkaz o vložkách v ha**lu napsaný takovým tónem, že mě to taky spolehlivě dožere a víckrát tam nejdu.
Já jsem si teď přečetla debatu o Řehákové ve VIP zjevech a jsem tím docela otřesená. Měla jsem napsaný příspěvek, který jsem smazala. Ale obecně musím napsat, opravdu bez ohledu na jednotlivé přispěvatelky, nepamatuji si, kdo co psal, že jsem zaskočená, jak na jednu stranu se zde probírá nekorektnost či případná pasivní agresivita jiných a v jiném tématu se to někomu napálí tak, že jeden zírá. Vím, že je to mimo téma, omlouvám se.
Jenže to jsou právě jiné prispevatelky, které se vyjadřují k Rehakove a ty, které tady volají o slušnosti. Nelze to takto paušálne posuzovat, ani parfumanie není jednolitý dav.
Teď jsem si na Twitteru přečetla příběh ženy, jejíž miminko týral muž tak, že mu způsobil 11 zlomenin a teď za to dostal podmínku, určitě jste slyšeli.
Nemůžu se ubránit pocitu, že česká nenávist k dětem začne takovým zdánlivě neškodným pamfletem zneuznaných géniů bister a končí směšnými tresty za dlouhodobé týrání, někdy i zabití. Tady se obecně fakt nemají rádi malí a slabí.
dzizisketa to jsem viděla ve 168h (?). Neuvěřitelný. Stejně jako minulý týden ty tresty za znásilnění a zneužívání mentálně postižených dětí ![]()
continuity Tak to je mi jasné, že nelze paušálně posuzovat, ani to nedělám, proboha. Hele to je fakt samozřejmost. A že je parfumanie jednolitý dav, to si opravdu nemyslím a nepíšu to. Právě proto zmiňuji "jednotlivé připsěvatelky"! A zmiňuji je právě proto, že vím, že se v tomto vlákně vyjadřují i ty, které jsem zahlédla i v debatě o Řehákové. A zmiňuji je také právě proto, aby to nebraly osobně.
A vůbec, já děti do restaurací neberu. Jeden by nahlas vykřikoval, že kuchařky ve školce vaří líp, a druhý umí jen slovo fuj a nebojí se ho použít. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY