notna no kolikrát je ten vzkaz o vložkách v ha**lu napsaný takovým tónem, že mě to taky spolehlivě dožere a víckrát tam nejdu.
přesně!
notna no kolikrát je ten vzkaz o vložkách v ha**lu napsaný takovým tónem, že mě to taky spolehlivě dožere a víckrát tam nejdu.
přesně!
notna tak ja vidim rozdil, mezi "zakaz vstupu se psy" / "vstupujte se psem na voditku" anebo obdobne sepsanym pamfletem kde vymenis slovo dite za slovo pes. Prislo by mi to urazlivy uplne stejne. Me neurazi, ze tam nechtej deti, me urazi ten strasnej anti-zakaznickej pristup a prednasranost. Je to sepsany fakt hruzostrasne. Mam z toho dojem, ze pokud mi i jako dospelymu upadne neco na jejich LATKOVOU SEDACKU, obsluha mi da rovnou pohlavek.
mirajo a když se tvoje dítě chová nevhodně, tak ti to naznačit nemůžou?
Třeba to zkusili a nezabírá to. Já bych si ta upozornění nebrala tak osobně, mi přijde, že jsou lidi moc vztahovačný.
Buď jsem takový vzkaz ještě nečetla nebo jsem extrémně necitlivá, že se mě žádná nedotkl. Já jsem vždycky akorát tak znechucená z toho, že jsou lidi prasata. Kdyby nebyly, tyhle vzkazy by tam taky nebyly. Si akorát vybavuju, že někdě jsem to četla snad ve formě "básně" zrýmované. To jsme si říkala, že majitelům hospody z toho už muselo hrábnout. A já se nedivím. Mít věčně ucpané záchody.
GChK Já asi víc dám to, jak wc v restauraci stran čistoty vypadá. A dokážu si představit, že když někdo ten ucpanej hajzl 3x řešil, že už mu to hlava ani žaludek nebere a na počtvrtý něco takovýho sepíše. Něco ve smyslu, lidi, nechovejte se jako čuňata a berte ohledy na ostatní.
notna Jo, taky to asi nečtu nebo se neurážím, když to nemluví ke mně![]()
notna já to teda viděla mockrát. Pokud je nápis Hygienické potřeby vhazujte výhradně do tohoto koše!, tak OK. Ale pokud je tam kázání o tom, jak nemáme být čuňata a jak se máme chovat tak, jak bychom se chovaly doma atd. (jo, fakt jsem něvo podobného nejednou viděla), tak mi to připadá strašné. A tím vůbec nerozporuju, že některé ženy fakt čuňata jsou.
Myslím, že k poslednímu postu 711990 není, co dodat. Vnímám to stejně.
711990 Mi to právě urážlivý nepřijde. Podnik neznám, posuzovala jsem jen to, co napsali. A dokonce pohlavek z toho vnímáš? Teda tebe pěkně rozpálili. Už asi chápu ty vášně okolo, když tam někdo čte i toto.
GChK Já asi víc dám to, jak wc v restauraci stran čistoty vypadá. A dokážu si představit, že když někdo ten ucpanej hajzl 3x řešil, že už mu to hlava ani žaludek nebere a na počtvrtý něco takovýho sepíše. Něco ve smyslu, lidi, nechovejte se jako čuňata a berte ohledy na ostatní.
Aha, tak evidentně má každý ten práh jinde, mně tohle připadá neuvěřitelně trapné.
Pinot Noir
syn se jednou hrozně rozeřval na servírku, když mu řekla, že nemají svíčkovou. Na jeho obranu jí měli napsanou na tabuli. Byla z toho, chudák, docela špatná, co jako způsobila
To.jsme.ji.vysvetlili.ze.za.to.nemuze.a.dite.ukludnili.ale.byka.to.celkem.vtipna.situace
711990 no těch látkových sedaček si dost považují![]()
Aha, tak evidentně má každý ten práh jinde, mně tohle připadá neuvěřitelně trapné.
Trapné je mi to taky, ale naopak v tom směru za ty, co to dělají. Ne za toho, kdo to tam napsal. To vnímám fakt jako zoufalství tvé osoby, co to psala. A osobně se mě to nijak nedotýká. Já hážu odpad tam, kam patří. A pokud nemám výhrady v jiném směru, od další návštěvy mě to neodradí.
notna Beru to stejně.
notna až napíšou, že psy mají rádi ale: musí si u vstupu sami otřít tlapky o rohožku, sedět musí jen u pravé nohy svého pána a s ocasem podél těla. Ať pán zváží, jestli jeho pes umí nelínat a nesluntat při pití z misky... tak to byde taky hrocení. To nám na tom vadí. Napsat : nepřejeme si tu děti, jestli s ním ale chcete přijít, tak ať se chová jako dospělý. Je to prostě jiné. A ti přebalovači na stole, těm tohle stejně nepomůže.
JankaM ono to mate, je to klasické brčko. Vedle je lahvička od 300ml rajcd.
notna Já sice můžu chápat zoufalství osoby, která to napíše, ale fakt si myslíš, že takový trapný výlev na člověka, který hází vložky do záchoda zafunguje?
Ještě mi taky přijde podivný, že cedule bere šmahem najednou děti půlroční i třeba desetiletý. A naprosto souhlasím, že to mohli předhodit aspoň ChatGPT se zadáním "přepiš toto desatero do neagresivního a nepovýšeného tónu" ![]()
Ad kavárny: občas tam pracovat chodím, ovšem beru to právě tak, že je to kavárna, a ne pracovna, takže pokud tam křičí dítě, sice mě to ruší, ale nijak to nekomentuju a nic s tím nedělám. Nějak se tam musíme všichni porovnat žejo.
DruI Nemyslím si, že by fungoval. To ani nepíšu. Píšu, že chápu, že někdo to napíše a na ty toalety nalepí.
MPLee Tak kdyby tam bylo, že pes nemá pobíhat bez vodítka, nemám ho posazovat na stůl nebo látkovou pohovku a pokud způsobí škodu, abych byla ochotná to zaplatit, tak by mi to taky nepřišlo nevhodný. To, co píšeš, je už trochu vyhrocené.
Děkuju všem za odpovědi, myslím, že jsem si udělala představu, co tak vadí. A dál už to nechám být.
notna jenze vyhrocene je to i od nich. Ze dite nesmi rusit placem treba. Jasne ze nenechas dite schvalne rvat, ale obcas zaplace. stejne jako se dospely obcas nahlas zasmeje nebo rozcili. to stolovani na urovni tam dali oni sami.
MPLee Ten podnik obecně nestojí za to, aby se o něm tolik mluvilo a aby tam šel člověk testovat, kolik pláče je pro ně ještě ok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.