mirajo Tak špatná reklama, taky reklama. :D
Vše o těhotenství a dětech
mirajo Tak špatná reklama, taky reklama. :D
Ano, myslím, že to je smyslem celé "akce".
Pinot Noir Njn, jsou fikaní a maj to spočítaný, reklama je děsně drahá, novináři udělají hon a je to. Ale ta diskuze na fb DVTV, kde se k tomu vyjadřuje David Salomon je skvělá!
dzizisketa já mám dlouhodobě pocit, že v čr si rodiče s dětmi mohou dělat úplně co se jim zlíbí. Nefunguje prevence a nezastane se jich ani soud, když už je jejich rodiče málem zabijí. Teď jsem četla jednu diskuzi, kde zakladatelka řešila jak kontaktovala ospod s informací, že zná alkoholičku starající se o dvě děti (z toho jedno mimino), úřednice jí odpověděly, že se to prakticky nedá řešit.
Nedovedu si představit, co musí být za osobu ta soudkyně, co uložila podmínku. Myslím, že za nezaplacené daně by to dostal natvrdo určitě.
Kokoska Ja tam tu pasivni agresivitu tedy citim, ale taky me to nijak extra nepohorsuje. Mam batole a chodime s nim jist ven casto, ale treba tak rok uz vynechavame cokoli "lepsiho", protoze hlavne ja na to nemam nervy, vsude mu neco pada...A tech kavaren, kde je takovych deti plno, je vsude mraky. Uz jsem taky parkrat odchazela s jidlem neplanovane s sebou nebo jeste driv, protoze ne vzdy odhadnu synovu naladu. Na rvouci batole u jidla nejsem zvedava ani ja, byt na sve vlastni
. Vlastne bych byla taky nejradsi, aby to bylo hned na dverich.
711990 Syn ted dela par tydnu psa vcetne stekani, ze bych to nekde aplikovala?
Jos tak za pasivne agresivni by se dalo povazovat kde co, od Pridrzujte se madel po znacku STOP. Mne spis stve, ze ty pokyny jsou vubec treba.
Kokoska podle mě takové pokyny stejně nepomůžou. Každý ví, že přebalovat dítě na stole v restauraci, je nehygienické, stejně jako každý pejskař ví, že má uklízet po svém psu. A vždycky se najde někdo, kdo to poruší. Mezi lidmi jsou i blbci, to není nevědomost.
Evaeva to souhlasim.
GChK Já asi víc dám to, jak wc v restauraci stran čistoty vypadá. A dokážu si představit, že když někdo ten ucpanej hajzl 3x řešil, že už mu to hlava ani žaludek nebere a na počtvrtý něco takovýho sepíše. Něco ve smyslu, lidi, nechovejte se jako čuňata a berte ohledy na ostatní.
Já nevím, pracovala jsem ve službách dost let na to, abych věděla, že ano, ne všichni mají stejné hygienické standarty, ale i tak bych něco takového nenapsala.
A abych narušila debatu; miminko dnes spalo v noci pět hodin v kuse a teď dala další dvě hodiny v šátku, zatímco já se procházela po školním jarním jarmarku. Nejpozději do 14 dnů očekávám zuby nebo podobnou katastrofu![]()
GChK ne, to je určitě nastolení nového trendu
dzizisketa na Twitteru to bylo na účtu Pod Svícnem? Tak to se bojím, že jsou dva různé případy, tady byla holčička, v 168 hodinách chlapeček
. Je to děsný a evidentně systémový problém, když ty soudy takový "tresty" vůbec uloží a státní zástupce se ani neodvolá.
GChK přeju ti nový trend! Já o miminku nevěděla celou docolenou. Prostě spalo, nebo házelo úsměvy na všechny strany. V restauraci nebyl vzhůru ani jednou. Tak dneska od rána jen řve, spal přesně 35 minut za celý den ve 3 úsecích. Spkonce prořval moje cvičení ve fitku, kde obvykle spí u trenérky v nosítku. Tak dneska to fakt nešlo a možná příště na dveřích bude adults only
(ne, odcvičía jsem trénink s miminem na břiše v prázdném sálu, aby nerušil. Ale řval kal satan )
Anema to se týká taky přístupu k sexuálnímu násilí, to je úplně plošné. Nepodmíněný trest za znásilnění je spíš výjimečný. Ale zas bych nepausalizovala, ze je způsobené aktuálním přístupem společnosti k slabším skupinám. Bude to spíš nevědomosti veřejnosti, jak to chodí. Myslím si, že lidi to pobouřilo dost a je jen dobře, že se do toho začínají po roce, co na to právnici intenzivně upozorňují opírat i novinari. Ten problém je hluboce v soudnictví, které žije pořád v době před dvaceti lety. Legislativa na to už dávno myslí.
MPLee Je mi to jasné. Mimochodem ještě jednou moc díky za merino, to mikro mimino to tahá furt! ![]()
Tak som isla po práci na večeru. Do reštaurácie. Ziadna hoch, ani nic extra. Ale bola tam matka a dvomi deťmi. Jedno lietalo po celom podniku čašníčka mala čo robiť aby sa mu vyhla, druhe plakalo a matka sa v pohode vykecavala pri káve s asi kamarátkou. No mala som chut decko chytiť a prilepiť k stoličke, matke jednu streliť a potom teatrálne odísť. A potom som sa dostala sem. No bistro nepoznám, citala som len debatu tu ale po dnešku neviem, neviem.
Myslim ze je to ťažké.
Asi som agresivna.
Janulik03 Ale ty to píšeš docela normální formou, prostě takovou popisnou:-D.
Já moc k tématu nemám, protože já s dětmi do restaurací chodím minimálně a nikdy jsem žádné roztažené, urvane, svacici po zemi dítě ani v restauraci neviděla. Takže pro mě je to wtf post, prostě hnusnej, kterej se dal napsat slušně, hezky a přesto jasně, ale myslím si, že tím honí restaurace urcité zvidelitelneni a média to přejímají kvůli čtenosti. Vůbec by mě nenapadlo, že je to takovej problém, ale jak píšu, já s dětmi na žádná nedetska místa nechodím, ani sama už nechodím na žádná nedetska místa, tak nevím, jak to kde vlastně chodí.
GChK není zač, taky ho taháme pořád. A mám tu už i merino muminky vyřazený, pošlu sz :-)
dzizisketa na Twitteru to bylo na účtu Pod Svícnem? Tak to se bojím, že jsou dva různé případy, tady byla holčička, v 168 hodinách chlapeček
. Je to děsný a evidentně systémový problém, když ty soudy takový "tresty" vůbec uloží a státní zástupce se ani neodvolá.
Jj, Pod svícnem. Píšou, že je to ona z 168 hodin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY