Mrakoplas
u nás je jenom stavební výtah a taky dobrý. Lanovka byla fakt kouzelná, pokaždé čekal, jestli se otočí dokola a po výjezdu zavře dveře. A co myslíš? Zavřela ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa tak já s batoletem, které je v klidu, problém určitě nemám. Až na to, že letos jsem jich zažila několik, které fakt v pohodě nebyly.
Mrakoplas Jestli zeriav znamená stavební jeřáb, tak jim úplně rozumím ![]()
Evaeva mne ta ich fascinacia pride hrozne roztomila :)
Ginger jo, to by se jim líbilo (i mě), díky za tip. Ale hodina je dost, asi ještě počkáme. Nebo budu hlídat nějaké akce.
Mrakoplas je to kouzelné
Mne na tom pamfletu pravidel stejne nejvic bavi, jak o sobe mluvi jako o "lepsim podniku". Jak to bylo ve Hre o truny - kdo musi rikat "ja jsem kral", nikdy nebyl kralem?
Jinak jako chapu obe strany, kdyz vidim stisneny prostor, schody a nacancany interier, s kocarem a patlajicim ditetem tam nepujdu, protoze to nestoji ani za moji zvysenou energii ho korigovat, a verim, ze ne kazdy tu sebereflexi ma. Ale da se to komunikovat asertivne asi 100 jinymi zpusoby.
eM ano :) jeej co som sa ja pocas materskej nachodila prenasledovanim smetiarov, roznych stavebnych strojov a hasicov ![]()
Mrakoplas u nás teď čistí chodníky takový ten malý zametací vůz. To je taky dobrá šou, nejlepší je, když jde zrovna okolo školka, to je prakticky davové šílenství ![]()
Evaeva Na mě furt vyskakují dětské prohlídky v klášteře Želiv, ale to máte hodně z ruky, tak jedině někdy o dovolené třeba. nebo se to třeba bude hodit někomu dalšímu;-)
Evaeva viem si to zivo predstavit ![]()
Karja díky, to by mohlo být fajn. Třeba si to zapamatuju, až budeme někdy poblíž.
Evaeva my bydlíme v přízemí a když se čistily ulice, když byl malej, tak jsem s ním musela sedět na parapetu klidně celý dopoledne.
Tyjo a jednou přímo před naším oknem odtahovali dopoledne auto, v jednosměrce, kde parkujou z obou stran auta. Než to vycentrovali, vytáhli na řetězu a naložili na korbu, to byla taky šou na hodinu. Syn byl tehdy nemocnej a přišel o divadlo ve školce, myslím, že tohle byl mnohem silnější zážitek. ![]()
žluťásek no minule jsem potkala popeláře cestou z lesa a ja tomu rozumím. Taky se mi líbilo, jak to klukům odsejpalo.
S dětma tento zážitek nemám, ty naše to nebavilo. My jsme chodily koukat na letadla.
continuity nás naštěstí dost minuly ty stavební stroje, ty mě moc nebaví. My jsme chodili na nádraží, buď jen koukat nebo jednu zastávku popojet a pak pěšky domů. Svého času byla absolutně nejlepší zábava koukat na závory.
žluťásek na zavory chodime pozerat doteraz a dlhe obdobie som musela namiesto vecernicka pustat videa s vlakovymi prejazdmi. V maji sa chystame do Prahy a ako pocuvam starsieho, najvacsi zazitok bude metro ![]()
žluťásek no to jsme taky viděli. U nás dokonce to auto jen nadzvedli, kousek popovezli a zase vrátili. Mladší má rád tohle všechno, stavební stroje, vlaky, lanovky a mně tyhle technické věci taky celkem baví. O lanovce na Petřínu:) se u nás mluví tak ob den.
žluťásek Závora, to je jedno z prvních slov našeho dítěte, ještě před máma a táta
Stačí jedna na parkovišti a máme zábavu na půl dopoledne ![]()
A v době, kdy chodíme na jeden kroužek, který je v přízemí s velikým oknem, jezdívají zrovna v té ulici popeláři, to dovede tu lekci úplně rozbourat, děti se nalepí na okno a nevnímají, dokud popeláři neodjedou ![]()
continuity jo, myšlenka byla, ze i s klidnejsim batoletem se to často absolvovat dá, ale je to o soudnosti rodičů a i tak se muže stát, ze to neodhadnou. My chodili, dokud šlo dite celou dobu držet na ruce a nějak si ji prehazovat, teď s tříletým ditetem už bych na nedetskou prohlídku nesla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY