Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline slniecko admin
19648 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 23:42

Karja tá vincentka práve tie hlieny trochu rozpustí, takže vyfúkať nos, nastriekať vincentku a po pár minútach znovu skúsiť dovyfúkať to, čo predtým nešlo. Ak si dá dieťa povedať (väčšinou si nedá, čosi budeme...), tak nevtiahnuť do seba, ale radšej von.

Doliečovať znamená že počkať radšej doma, čo nemusí jasné znamenať vždy úplne doma-doma, ale že tie sliznice sú také náchylnejšie, takže dať hneď do kolektívu je omnoho väčšie riziko, že na ne okamžite chytí niečo ďalšie.

No a kľudový režim....čo u nás teda nefungovalo do tej miery, že nám doktorka v zúfalstve hovorila, že mi ich snáď bude musieť dať hospitalizovať, inak sa nikdy nedoliečia, ako sú FURT v pohybe....ale tak to sa tiež lepšie aspoň trochu udrží doma, ako v škôlke, kde majú proste aktivity všetci rovnako.

No, tak uvidíš, ako sa u vás bude dať.

Nejako (sme) to všetci prežili. Držím palce.

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 23:51

Všem moc děkuji za milé komentáře k našemu předškoláčkovi.

Dnes jsme byli u zápisu na státní ZŠ a řeknu vám, to byl průklep jak na gympl! Dvacet minut úkolů, kreslení, počtů, paní učitelka si vedla důkladný záznam. Ríša to zpětně zhodnotil opět "všechno jsem uměl", ale tentokrát jsem u toho byla a musím říct, že přehnanou sebekritikou a nízkým sebevědomím tedy rozhodně netrpí! . Nakonec se ještě pochlubil, že umí psát, a na otázku, co třeba, řekl, že "je toho tolik, že momentálně si nemůže nic vybavit", tak dostal papír A4, na který vykroužil obrovský nápis RÍŠA a nasadil tak samolibý obličej, že kdybych neseděla na opačné straně třídy, tak mu asi jednu lepnu za uši, to bylo fakt hrozný, ten ksicht.  A přestože doma zpívá od rána do večera a recituje obden novou básničku ze školky, tam si nevzpomněl ani na jedinou. Když se mu učitelka snažila napovědět klasiky jako Skákal pes a Prší, prší, řekl, že tyhle ho nebaví. Nakonec sbalil pytlík popkornu s komentářem, že je dobře, že jsme byli první na řadě, jinak by tam popkorn už nebyl, a odkráčel s pocitem naprostého úspěchu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 00:20

Pinot Noir ten kluk se neztratí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 00:23

MPLee naši se o kachničku nervou, a to jsem čekala, že určitě budou, když jí vyfasovali. Oni teda teď mají ve vaně hraček víc než jako batolata Ale ta kachna má otvor, který jsem chtěla zalepit, aby to neplesnivělo, ale než jsem to stihla udělat, tak přišli na to, že tím můžou na sebe skvěle stříkat a teď už mi to samozřejmě nedovolí.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 07:25

MPLee ja rozhodne doporucuju vyhodit, nehromadit dalsi(metody krkavci matky!)

Pinot Noir historky ze zapisu skvely

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 07:41

Pinot Noir to je skvela story

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 08:08
Reakce na Tak Betty:

Evaeva to je hezké,  že  se kluci těší.  Náš vnuk v šesti letech řekl rodičům,  že mu zkazili celé dětství. Protože nemá sourozence. Bylo to na jeho narozeninách kde byl i jeho malej bratranec. 

Tak Betty Auu, to zabolí.

Online continuity
43576 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 08:13

Pinot Noir Ríša je výbornej. Furt mi přijde lepší větší sebevědomí než podceňování se. Mám totiž doma tak nějak oboje a lépe je na tom ve škole to sebevědomé dítě. Vůbec bych si o něj nedělala starosti. 

Offline letfenixa
10935 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 08:46

Pinot Noir viackrát som si popis zápisu musela prečítať, ako to má vyzerať. 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 09:14
Reakce na Evaeva:

My jsme dneska měli příjemný marieuden. Dopoledne byly obě děti ve školce (včera poprvé po měsíci), po obědě jsme si povídali o miminku, mladší to vzal zodpovědně a asi dvě minuty si pak hrál s panenkou Pak jsem si krásně hráli, u toho si povídali jako už dlouho ne, venku na hřišti bylo příjemné slunce, muž připravil večeři, za celý den nebyla snad ani jedna scéna,... Ještě aby se mi vrátila normální chuť na jídlo a přestalo mi smrdět kafe a bude to dokonalé. 

​Mně teda bylo tak nějak blbě, celé těhotenství , ale kafe jsem začala znova pít v nějakém 16 týdnu. Bylo to teda specificky jedno ledové kafe ze Starbucks , a když jsem si ho dala teď, tak se mi zas zhoupnul žaludek, ale...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 09:36

GChK mě pokaždé bylo blbě do toho 15tt, už se to blíží Ale s kafem jsem nikdy problém neměla, to až teď. Ve Starbucks si dávám to jejich "frapé", už se těším na léto. Některé věci jsem po těhotenstvích přestala jíst, protože se mi vrací, jak mi bylo blbě, přitom ty potraviny jsou v tom nevinně a ty, po kterých mi skutečně bylo hůř, jím dál

A taky se mi dělá blbě z Mickyho klubíku v tv, ten jsem pouštěla synovi v druhém těhotenství

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 10:26

Evaeva z mickeyho klubíku je mi blbě i bez těhotenství horší je už snad jen Máša a medvěd

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 10:39

žluťásek oni ho zrovna dávali v dobu, kdy už jsem před jeho spaním mlela z posledního, trpěla jsem šílenou únavou. Tenkrát jsme ještě v YouTube moc nejeli. Ale ono to není špatné, když si vezmeš jen ten základní příběh osekaný od těch nesmyslů okoloJemu bylo asi 15m, tak mi to bylo relativně jedno, hlavně že u toho vydržel.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 13:04

Nechcete se zítra někdo přidat na komentovanou prohlídku Velikonoční příběh pašijového oltáře Hanse Raphona od 16:45? 

Mám dvě vstupenky a plánuju jít s miminem v šátku.

Online MPLee
3049 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 13:32

Karja 711990 vlastně ona dcera teď střihne histerák, jen se na vanu podívá, tak je kačenka asi podřadná 

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 13:41

MPLee Jo to ta starší taky měla, řekla bych v podobném věku jako ta tvoje. To přejde, neboj:-)

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 13:42

Doufam, ze IG algoritmus nevi vic nez ja

Online continuity
43576 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 13:45

Lamicka buď v klidu mě systematicky už několik let chodí nabídky na testování dětské kozmetiky. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 13:56

continuity tak dobře 

Offline Potrefenáhusa
39012 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 14:10

Lamicka to je hned, stačí když je tehotnej nejakej tvůj spratelenej telefon, proklepla bych opatrne kamosky!!!