JankaM Kokoska hrozným nátlakem, vydíráním a zcela nerespektujícím přístupem jsme dosáhli dohody, že džíny do ponožek ne, tepláky zatím ano. Na dalším nátlaku se pracuje. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja uz predskolak? To je strasny, jak to leti. Nas malej vlastne taky bude, ale on je narozeny v pulce zari, tak bude mit urcite odklad. A Ema pujde do skolky, ale o tu strach nemam. Ted chodi do detske skupiny a libi se ji tam, ve skolce jeste stihne toho petiletyho bratrance, ona ho ma moc rada, tak to bude dobry. U nas jsou deti ve tridach namichany, treba budou i spolu.
Pinot Noir No tak to je super, že Viki vyrazí s brachou na příměšťák!
Vlastně je to naopak, ty tábory organizuje Viktorova školka, budou mít zázemí v té školce, vedoucí budou jeho učitelky. Takže důležitej tam bude on a přidruženej Ríša. ![]()
A nas malej ma jet koncem dubna na skolku v prirode. Rodice trochu vahali, ale pani ucitelka pry rekla kdo jiny, kdyz ne on. Ze je sikovny a urcite to zvladne. Tak ted jen aby nebyl nemocny. Zatim zacal ctvrty tyden skolky bez nudle, rekord!
Kokoska Ríša by měl taky jet na školku v přírodě. Jsem zvědavá, jestli to klapne a jak to zvládne. A jak to zvládnu já. ![]()
Pinot Noir no hlavne at jsou zdravi, jinak to snad pujde.
Pinot Noir Moc mu to sluší, je už fakt velkej, přijde mi taky, že je ti podobnej. A hlavně to hrozně letí, si pamatuju, jak jsi "s ním" byla těhotná!
Pinot Noir Lukasko sa zrazu jedného dňa z ničoho nič rozhodol, že nezaprava.
Mám zintenzivnujuci sa pocit, že veskera moja výchova je na nič, on si urobí po svojom.
A minulý týždeň prečítal prvé slovo. Akože najskôr po pismenkach a zrazu si to spojil. A zrejme som prejavila privelke nadšenie, lebo odvtedy nič. Nechce.
Pinot Noir jé, u nás to mají stejně, starší jde za mladším do jeho školky. Mohl by teda i na tábor pro větší, ale nechce, na tady ten se těší od minulého léta. Přemýšlela jsem, jestli ho nemám dát ještě někam, třeba na ty brusle, když o ně teď tak stojí, ale on moc nechtěl a mně došlo, že by mi tu zbyl na krku ten mladší a to je horší než lepší. Na školku v přírodě nechtěl, to jsem teda ráda, na Vánoce nedal ani přespání ve školce. Jsem zvědavá, jak to bude za rok.
Kokoska v půlce září nebude mít odklad, to je prostě rovnou jakoby o rok mladší
syn to má stejně, navíc má tu výhodu, že s předškoláky chodí už letos, takže si ten lepší program ve školce užije dvakrát ![]()
Evaeva no vidis, ja jsem sypala do skoly jeste mi ani 6 nebylo!
Rozbilo se mi dítě!
Můj vodomil, co skákal do každé vody, hodinu se cachtal ve vaně a na miminím plavání byl ve svém živlu map najednou panickou hrůzu z plavání i vany. Na plavání to začlo strachem z jednoho světla asi před měsícem/dvěma. Teď už ale do té vody odmítá jít uplně. Nakonec jsem jí ukecala na plavání s panenkou. Chvílema se uvolnila, smála se a plavala, chvílema ztuhla a začla hysterčit, že se bojí. Že by skočila, to nehrozí. Včera muži udělala scénu, že nevleze do vany
Co s ní? Samozřejmě na plavání jsme akorát zaplatili další kurz.
Pinot Noir synek nosí do ponožek jen tepláky ve školce, a to proto, aby se mu pak snadno oblékaly navrch kalhoty na ven ![]()
Kokoska dneska na to potřebuješ "papír" a dělá se to výjimečně. Moji kluci jsou teda až později, říjen a listopad, tak jsem ráda, že případný odklad máme vyřešený ![]()
Pinot Noir ten uz je velikej! Tak drzim palce, at dopadne skola, kterou si preje(te).
Jo a ns skolce bylo nejlepsi, ze byly zajistene svaciny. ![]()
Pinot Noir Ten už je velikej. Vždyť to bylo před nedávnem, když jsi posílala jeho novorozeneckou fotku do "co jsem dnes měla na sobě". Ať vám ta škola vyjde :o)
Mám zintenzivnujuci sa pocit, že veskera moja výchova je na nič, on si urobí po svojom.
Tak tenhle pocit mám u obou svých dětí.
MPLee Vydrzet, obe moje deti mely tohle obdobi. Plavat s nima teda nechodim, ale velkej problem byla i vana, junior se z ni naprosto hystericky sapal pryc, jecel silenym zpusobem, byli to hrozny.
Mrakoplas Dej na svůj pocit. I když půjde v 7,5, nejstarší tam skoro jistě nebude.
Jooo! To je zásadní point. Protože navíc pestré a jedl je. Jakmile to budu chystat já, skončíme u jedné svačiny, kterou bude nosit každý den, protože cokoliv jiného "nemám rád". ![]()
Vidím to v živých barvách!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY