Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 18:25

Mrakoplas ja toto resila pred 2 roky, je srpnovy a ja to videla na odklad, protoze jakakoli spoluprace s nim byla tezka, neposedel, prisel mi detsky. V PPP doporucili odklad. Jemu ten rok neuveritelne prospel. Zacal byt samostatny, ted je ve 2.tride a pise si sam ukoly, jen kontroluju, pripravuje si veci a nic mu nechybi. Hlavne me v PPP upozornili, ze problem se casto objevi az treba ve 2.-3.tride, coz se stalo dcerinemu spoluzakovi. 

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 18:54

Sweet Potato nie som si ista, ci ten pocit nie je len strach.  

A dakujem vsetkym za nazory, rozlusknem to po sedeni s psychologickou.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 19:11
Reakce na Lamicka:

Jo a ns skolce bylo nejlepsi, ze byly zajistene svaciny.

​jezis! jedlo na cely den! co ja len budem robit????

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 19:50

nas neje desiatu ani v skolke Ale aspon ju nemusim chystat

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 19:50

Máme ve vaně 5 identických žlutých kačenek, ale jen na jedné je napsáno SIKO koupelny. Takže o co se holčičky při koupání rvou?

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 19:52

Lamicka uz som sa s nim porozpravala a suhlasil, ze sa este rozhodneme podla toho co nam poradia. Sam uznal, ze obsediet bude prenho tazke, zhodnotil si plusy a minusy skoly a skolky a tesi sa nakoniec z obidvoch moznosti :) Tak uvidime.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 19:52
Reakce na Zina:

Pinot Noir Moc mu to sluší, je už fakt velkej, přijde mi taky, že je ti podobnej. A hlavně to hrozně letí, si pamatuju, jak jsi "s ním" byla těhotná!

​Já si pamatuju příspěvek v CJMDNS

Online Miru
17029 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 19:54

Pinot Noir 

...krásnej kluk!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2023 20:27

eless oběd dostane, ne? Já se na to už těším, příští rok budou oba v instituci, kde dostanou najíst. Akorát mám pak tendenci se odbývat. Bude to teda jen takový rok pro odlehčení než to začne nanovo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2023 20:48

My jsme dneska měli příjemný marieuden. Dopoledne byly obě děti ve školce (včera poprvé po měsíci), po obědě jsme si povídali o miminku, mladší to vzal zodpovědně a asi dvě minuty si pak hrál s panenkou Pak jsem si krásně hráli, u toho si povídali jako už dlouho ne, venku na hřišti bylo příjemné slunce, muž připravil večeři, za celý den nebyla snad ani jedna scéna,... Ještě aby se mi vrátila normální chuť na jídlo a přestalo mi smrdět kafe a bude to dokonalé. 

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 21:06

Evaeva :-D:-D. To je hezký! 

Offline Tak Betty
6195 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 22:18

Evaeva to je hezké,  že  se kluci těší.  Náš vnuk v šesti letech řekl rodičům,  že mu zkazili celé dětství. Protože nemá sourozence. Bylo to na jeho narozeninách kde byl i jeho malej bratranec. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 22:31

Evaeva dostane, otazka je, ci ho aj zje. ako nic nejedol tak sa to uplne otocilo a hlavne chlebiky do seba tlaci v neskutocnych mnozstvach a obavam sa, ze v taske kvoli jedlu nebude miesto na ucebnice ak by tam mal mat aj olovrant do druziny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2023 22:33

Tak Betty no, asi bych neřekla, že přímo těší. Staršího to zajímá po technické stránce a je pravda, že celkem radost z toho má. Mladší to podle mě moc nechápe, ještě jak zatím nemám břicho. Ale je to jiné než před tím, to starší nechápal lautr nic, byl prakticky mimino.

Já si hrozně přála sourozence jako malá, prý jsem se pořád mamky vyptávala. Muselo to pro ní být těžké, další dítě chtěla, ale nešlo to. Když se mi pak narodila ségra, byla jsem hrozně nadšená, je to vidět i z fotek, úplně zářím. No pak mně to na celé dětství přešlo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2023 22:36

eless bude potřebovat vozíček. Na mojí základce tenkrát byla možnost za pět korun si koupit k svačině chleba s pomazánkou, zpětně mi to přijde hodně fajn služba.

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 23:02

Mohučanka ty tomu nerozumíš, jasně, že ta s nápisem je úplně jiná! A jedinečná!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 23:17

Pinot Noir a pozná to už i to mimino

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 23:23

Mohučanka No tak je to značkový! My jsme měli tu kačenu taky jen jednu, inu vydala jsem se do SIKA a oslovila personál o extra kačenu i bez nákupu. Vypadala jsem asi dost zoufale, protože jsem si odnášela 6 kačen a 3 nafukovací míče:-D.

Offline MPLee
3049 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 23:25

Karja Mohučanka sakra, takže radíte tu jednu Siko kachnu, co vlastníme radši vyhodit dokud je čas?   

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 23:32

MPLee Ne, dojít si pro další:-D V tvém případě i s dětma, to ti dají určitě i protiskluzovou předložku navíc.