GChK já bych šla, jestli je lístek ještě volný
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka počítač mého manželo si dlouho myslel, že je těhotná žena/matka. Stačilo chvíli hledat souběžně stelirizátor lahviček a žehličku. On vydrží dost, ale potom, co mu systém začal nabízet kojící podprsenky, začal raději vyhledávat vrtačky.
Když vidím, jak blbě píšu, říkám si, jestli nezačít přispívat až budu spát trochu víc.
Čtyřměsíšní spánková regrese Adalberty, pojď mi
.
GChK já si myslím, že nás opravdu odposlouchávají. Včera jsem se jen zmínila, že mně bolí mezilopatkové svaly, nikam jsem to nepsala, a vzápětí jsem měla nějaké protahovací cviky na tu oblast v nabídce na ig
To bylo úplně poprvé, co tam bylo nějaké cvičení.
Potrefenáhusa fakt jo? U jedne mam tuseni, tak doufam, ze to tak je.
Pinot Noir
smala jsem se nahlas. Ale mne to prijde super, je sikovny, tak to ma byt:)
Je prosim na Matejske neco pro deti, co nemaji rady adrenalinove atrakce? Premyslim, jestli se pripojit ke znamym, ale mega se mi nechce.
Gatita My jsme tam byli minulý týden a z těch neadrenalinových atrakcí a pro menší děti jsou tam létající draci (dřív labutě), několik kolotočů v takovém tom jakože tradičním stylu, kde můžou jet v autíčku, na koníkovi, letadle atp. malý i velký řetízkáč, skákací hrad, houpačky lodičky, taková docela vtipná mechanická varianta točení lanem, kdy musí člověk přeskočit, když to k němu dojede (u toho byli chlapi očividně smutný, že to je jen pro děti), loď, co pluje po řece do kopce a pak sjede z kopce (je třeba počítat s namočením a jít tam radši až nakonec) a pak taky taková ta lochneska, kde se sedí a může se házet míčem na střed do koše (za trefení bývala další jídza zdarma). A na dvou místech živí poníci, ale to bych osobně nepodporovala, bylo mi jich dost líto.
Imo se tam dá najít, co je bude bavit, akorát je tam teda fakt řev a ceny atrakcí nejsou úplně lidový, za ty nejjednodušší věco ala houpačky a malej kolotoč je to 60-80 korun za lístek, jdyž jsme platila za 4xlabutě 320 korun za lístky, tak jsem trochu koukala. Na druhou stranu, když jdeme někam na únikovku, tak jsme za hodinu venku a stojí to dnes už ke dvou tisícům, tady jsme byli mnohem dýl, vozili jsme se různě všichni tři a tolik jsme tam zdaleka nenechali. A dítě bylo super nadšený.
Zina diky za info, kdyz nesezenu lepsi program mozna pujdem. Matka roku zjistila, ze zitra neni skola:) Ja tu pout nemam moc rada, vim, ze se mi tam nebude libit, ale pamatuju si, jak jsem byla v tom synove veku nadsena, tak nevim, mozna se kousnu. Ty lana a labute by se mu mohly libit. Bojim se migreny teda.
Zina 80kč stojí jedna atrakce i u nás na takové té trapné sídlištní pouti, ještě před pár lety to bylo 50. Já bych někdy ráda děti vzala na nějakou trochu větší pouť, právě třeba na lochnesku nebo střelnici, tady bývají jen kolotoče a skákací hrad. Ale Matějskou nedám, i z dětství si pamatuju, jak to bylo šmucik a jak jsme celé odpoledne akorát drčely, co chceme a mamka se bála, že se ztratíme. Což teda může být akorát můj předpojatý dojem ![]()
Gatita Šla bych do zoo. Nebo zkusit boulder Hudy Karlín? Pro mě objev roku, za 80 korun neomezený čas. Dětský boylder, prolézací loď a hrad. Skoro prázdno. 

continuity v zoo jsme peceni vareni. Jsme hrozne zhyckani
Nemuzu nic vymyslet, asi budem doma mejt vokna... Ja bych nejradsi nejaky vylet, nebo nejakou detsky ladenou exkurzi, aby to bylo prijatelny pro oba, ale mam v hlave vymeteno.
MPLee diky za tip!
Gatita my byli loni, můj negativní přístup, který mám od rodičů k těmto akcím, to jen podpořilo a víckrát myslím nepůjdeme, řev strašlivej, milion tlačících se lidí (ve všední den), slušné jídlo nevidno, všude brali jen cash a překvapivě nějakou účtenku nepotkáš ani kdyby ses snažila, ceny typu 1 dítě na 5 minut do skákacího hradu za 80 Kč mi přijdou dost pošahané, to si skoro ani nestihnou sundat boty a vyběhnout nahoru. Ale já jsem fakt proti tomu celkem zaujatá no.
Tam je nejlepší to, jak je dětský a dospělácký boulder stavebně absolutně oddělen. To se opravdu povedlo ![]()
Jinak teda oč je tam levnější dětské vstupné, o to je dražší to pro dospělé ![]()
MPLee ty jo, to vypadá skvěle. Další sraz tam?![]()
Gatita vlakem do Roztok, je tam výstava k filmu myši patří do nebe a pak archeotera (?), kde to překvapivě bavilo obě moje děti. A nebo imaginárium na Chvalském zámku. A pak můj oblíbený tip Planetárium, jestli ještě nezavřeli a hrají zrovna něco vhodného.
continuity my chodíme, když přijede pouť sem. Pár kolotočů, málo lidí, mají povoleno třeba 4 atrakce a je na rok vystaráno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY