Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 14:16

GChK já bych šla, jestli je lístek ještě volný

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 14:24

Lamicka počítač mého manželo si dlouho myslel, že je těhotná žena/matka. Stačilo chvíli hledat souběžně stelirizátor lahviček a žehličku. On vydrží dost, ale potom, co mu systém začal nabízet kojící podprsenky, začal raději vyhledávat vrtačky. 

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 14:25
Reakce na moora:

GChK já bych šla, jestli je lístek ještě volný

​Jasně :)! Pošlu SZ.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 14:30

Když vidím, jak blbě píšu, říkám si, jestli nezačít přispívat až budu spát trochu víc. 

Čtyřměsíšní spánková regrese  Adalberty, pojď mi .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 14:33

GChK já si myslím, že nás opravdu odposlouchávají. Včera jsem se jen zmínila, že mně bolí mezilopatkové svaly, nikam jsem to nepsala, a vzápětí jsem měla nějaké protahovací cviky na tu oblast v nabídce na igTo bylo úplně poprvé, co tam bylo nějaké cvičení.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 14:35

Potrefenáhusa fakt jo? U jedne mam tuseni, tak doufam, ze to tak je. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 16:17

Pinot Noir  smala jsem se nahlas. Ale mne to prijde super, je sikovny, tak to ma byt:)

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 16:22

Je prosim na Matejske neco pro deti, co nemaji rady adrenalinove atrakce? Premyslim, jestli se pripojit ke znamym, ale mega se mi nechce.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 16:43

Gatita My jsme tam byli minulý týden a z těch neadrenalinových atrakcí a pro menší děti jsou tam létající draci (dřív labutě), několik kolotočů v takovém tom jakože tradičním stylu, kde můžou jet v autíčku, na koníkovi, letadle atp. malý i velký řetízkáč, skákací hrad, houpačky lodičky, taková docela vtipná mechanická varianta točení lanem, kdy musí člověk přeskočit, když  to k němu dojede (u toho byli chlapi očividně smutný, že to je jen pro děti), loď, co pluje po řece do kopce a pak sjede z kopce (je třeba počítat s namočením a jít tam radši až nakonec) a pak taky taková ta lochneska, kde se sedí a může se házet míčem na střed do koše (za trefení bývala další jídza zdarma). A na dvou místech živí poníci, ale to bych osobně nepodporovala, bylo mi jich dost líto.

Imo se tam dá najít, co je bude bavit, akorát je tam teda fakt řev a ceny atrakcí nejsou úplně lidový, za ty nejjednodušší věco ala houpačky a malej kolotoč je to 60-80 korun za lístek, jdyž jsme platila za 4xlabutě 320 korun za lístky, tak jsem trochu koukala. Na druhou stranu, když jdeme někam na únikovku, tak jsme za hodinu venku a stojí to dnes už ke dvou tisícům, tady jsme byli mnohem dýl, vozili jsme se různě všichni tři a tolik jsme tam zdaleka nenechali. A dítě bylo super nadšený.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 16:50

Zina diky za info, kdyz nesezenu lepsi program mozna pujdem. Matka roku zjistila, ze zitra neni skola:) Ja tu pout nemam moc rada, vim, ze se mi tam nebude libit, ale pamatuju si, jak jsem byla v tom synove veku nadsena, tak nevim, mozna se kousnu. Ty lana a labute by se mu mohly libit. Bojim se migreny teda. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 16:51

Zina 80kč stojí jedna atrakce i u nás na takové té trapné sídlištní pouti, ještě před pár lety to bylo 50. Já bych někdy ráda děti vzala na nějakou trochu větší pouť, právě třeba na lochnesku nebo střelnici, tady bývají jen kolotoče a skákací hrad. Ale Matějskou nedám, i z dětství si pamatuju, jak to bylo šmucik a jak jsme celé odpoledne akorát drčely, co chceme a mamka se bála, že se ztratíme. Což teda může být akorát můj předpojatý dojem

Offline continuity
43576 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:01

Evaeva je to pořád stejné. Já děti brávala na kolotoče výhradně na dovolené, čímž se mi omezilo domácí knoirani, že chtějí na labutě. 

Gatitajá bych se teda nepremahala, běžte radši do zoo. 

Offline MPLee
3050 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:10

Gatita Šla bych do zoo. Nebo zkusit boulder Hudy Karlín? Pro mě objev roku, za 80 korun neomezený čas. Dětský boylder, prolézací loď a hrad. Skoro prázdno. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:10

continuity v zoo jsme peceni vareni. Jsme hrozne zhyckani Nemuzu nic vymyslet, asi budem doma mejt vokna... Ja bych nejradsi nejaky vylet, nebo nejakou detsky ladenou exkurzi, aby to bylo prijatelny pro oba, ale mam v hlave vymeteno. 

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:17

MPLee diky za tip!

Online Malenge
4859 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:17

Gatita my byli loni, můj negativní přístup, který mám od rodičů k těmto akcím, to jen podpořilo a víckrát myslím nepůjdeme, řev strašlivej, milion tlačících se lidí (ve všední den), slušné jídlo nevidno, všude brali jen cash a překvapivě nějakou účtenku nepotkáš ani kdyby ses snažila, ceny typu 1 dítě na 5 minut do skákacího hradu za 80 Kč mi přijdou dost pošahané, to si skoro ani nestihnou sundat boty a vyběhnout nahoru. Ale já jsem fakt proti tomu celkem zaujatá no.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:19

MPLee

Tam je nejlepší to, jak je dětský a dospělácký boulder stavebně absolutně oddělen. To se opravdu povedlo

Jinak teda oč je tam levnější dětské vstupné, o to je dražší to pro dospělé

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:21

MPLee ty jo, to vypadá skvěle. Další sraz tam?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:24

Gatita vlakem do Roztok, je tam výstava k filmu myši patří do nebe a pak archeotera (?), kde to překvapivě bavilo obě moje děti. A nebo imaginárium na Chvalském zámku. A pak můj oblíbený tip Planetárium, jestli ještě nezavřeli a hrají zrovna něco vhodného.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2023 17:26

continuity my chodíme, když přijede pouť sem. Pár kolotočů, málo lidí, mají povoleno třeba 4 atrakce a je na rok vystaráno.